Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Metro: Last Light zavrhli multiplayer
15.10.2012 | Petr Poláček
59 příspěvků
-
Tím myslíš jako on-line pasy, předplacené serepetičky v DLC apod...? Nenech se vysmát, stále mnoho hráčů upřednostňuje singl část před multiplayerem, protože si chce vychutnat příběh, být vtažen do děje, být prostě součástí hry, což jaksi MP nedokáže, už i kooperace v tomto pokulhává.
-
Tahle hra prostě nepotřebuje multiplayer aby se stala hrou roku moje peníze mají jistý *14* *4*
-
cos to napsal, ty debilni Vyhulslave? Killzone ze je tupounka cod strilecka? ty bys chtel asi par facek asi co? napis adresu ty zmrde, nebo si priste rozmysli co napises za srackyy nez kliknes na "odeslat". taky nerikam, ze je torchlight jen tupa klikacka pro vymrdany idioty co maj v hlave akorat nasrano jako diablo iii. takze priste drz pysk, mamrde. nebo bude valka. *16*
-
Konečně někdo svědomitej
-
Hulíme to často? A Killzone je tupounká CoD střílečka, která se nemůže srovnávatl se survivel FPS jako je Stalker či Metro.
-
To je trol, na něj je zbytečné nereagovat.
-
To ovšem není případ Metra.Singl z jedničky měl výbornou atmosféru a myslím že 2ka nebude vyjímkou
-
Ale prave ze jo, kdyz ten multiplayer ma nejakou hodnotu, tak rada lidi zaplati, protoze o nej nechce prijit. On se do tech her opravdu nepridava zbuhdarma.
-
Tak to zavrhli i naději na vůbec nějáké výdělky. Bez mulťáku dneska hrz nemaj šanci, protože jsou nudný.
-
sorry, zapomnel jsem pridat nulu, takze ve vysledku je to dokonce 4000 hodin a to uz je neco *8* *8* *8* cod je srackaa kolosalnich rozmeru, kterou projde i nejretardovanejsi retardator za tri hodky na nejvyssi obtiznost. to ja radsi atmosfericky, nudny strilecky od neznamejch studii, ktery nabizej jenom SP. kdyby se ta predstava, ze nas v budoucnu cekaji jen takoveto typy her, nejak zhmotnila, uz bych ji nabiral zezadu! *14* *6* *7*
-
ktery COD mel 8 hodin ?
-
presne, bud drsnej kamo! jen jim to nandej! svet se toci jen kolem tebe! tvy nazory maj vahu 6 973 738 433 lidi! predator na hrad vsech hradu! *12* *6* *12*
-
To určitě .... u ber nulu, ale i tak, pokud je to pravda, v dnešní době luxus. Do há je s 8 hodinovýma Codama apod.
-
To jsou jenom podělaný výmluvy, kdyby tam byl mp, tak by to nekoupil protože nepodporuje nacpání mp všude a tím ochuzení sp..jsou to žebráci
-
Pokud je hra kvalitní, tak ji člověk koupí a že nějaký pirát brečí, že tam je nebo není MP je mi ukradený. Já osobně na MP kašlu, raději pořádnou Single hru, kde se všechno věnuje naplno právě SP. MP a onlinových kravin je všude dost.. já si chci pořádně zahrát HRU s kampaní, příběhem apod.
Kdybych si měl vybrat jestli SP hru s 20 hodin času a nebo SP+MP s 19 hodin + MP , vyberu si single. -
Last Night podle tvurcu zabere az 400 hodin herniho casu. *8* *6*
-
Absence MP mi nevadi na druhou stranu za singl o delce 5 hod. litr proste nedam. Napr. ve Stalkerovi a poslednim AC jsem na MP ani nesahnul, takze pokud by slo Metro co se tyce herni doby podobnym smerem nemam problem.
Ostatne na to abych zbesile pobihal mapou a kropil vse co potkam mi staci si koupit jednu hru rocne. -
Ja bych to tak jednoznacne nevidel. Nejednoho pirata jsem slysel vysvetlovat, ze za hru bez multiplayeru neni ochoten zaplatit. Takze je otazka nakolik je delani hry s multiplayerem ekonomicky nevyhodne pro vydavatele, obavam se, ze to bude spis naopak. Ne vse co hre prospeje herne ji take prospeje ekonomicky. Dobry multiplayer, online pass a podobne veci funguji i jako kvalitni drm, coz samozrejme pro hrace zadny primy prinos nenese, ale ma to svuj ekonomicky vyznam.
A nelze prehlizet, ze existuji i singleplayerove hry, kde se multiplayer povedl, treba killzone nebo uncharted. -
Neříkam že multiplayer nehraju, ale moc rád si zahraju SP hru s kvalitním příběhem *4*
-
to tedka budes tenhle link postovat ke kazdy pozitivni zprave? *6* *6* *6*