Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Spec Ops: The Line nechtějí o druhém dílu ani slyšet
22.7.2014 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Největší chyba. Ta hra měla jeden z nejlepších příběhů.
-
Na jednu stranu je to škoda ale chápu je, lidi by měli velký očekávání a kdoví jestli by další hra v podobnym stylu uspěla, přece jenom to působilo jinak, když od toho člověk čekal jen další střílečku a co se z toho nakonec stalo. Včera jsem to dohrál potřetí a závěrečná scéna je pro mě vedle would you kindly jedním z nejsilnějších momentů ve hrách.
-
Ne nehrál, zvažoval jsem koupi a po shlédnutí letsplaye jsem to vzdal, právě kvůli tomu co jsem napsal.
-
Tys to nehrál, viď?
-
To je dobře, někdo se poučit nenechá a pak z toho vznikne třeba matrix reloaded, o některých nekonečných FPS soap operách radši ani nemluvit. Přitom ano, šlo by udělat Bioshock Infinite 2, které by "dávalo smysl" (v rámci universa a teorie strun) ale už by to nevyvolalo takové nadšené reakce
-
Je jen dobře, že nevznikne další střílečka s ultra drsnejma mariňákama, co maj ještě drsnější hlášky, hra která vám nutí svoje tempo a pořád na vás někdo řve.
-
Možná je to tak dobře, SO: The Line je výborná a dost vyjímečná, naco dvojka...
-
síce je to škoda, no na druhej strane by som nechcel aby sa z tejto značky stalo podobné monštrum ako COD či BF a kopa ďalšieho dnešného mainstreamu...
-
To je docela škoda :( Je to úplně na prd, že lidi nedokáží docenit příběh, ale zajímají se jen o gunplay.. Opravdu smutné.