Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Tuhle hru sem pri vydani minul. Pak me na ni kamarad upozornil, stahnul jsem ji a s otevrenou hubou dohral... Nacez sem ji na steamu koupil a dohral jeste jednou nebo dvakrat a rozhodne ne naposled. Duvod proc sem ji rovnou nekoupil je, presne jak psal smejki... Nemel sem zajem o dalsi tupou strilecku, ale tyhle obavy se rozplynuly hned po uvodni pasazi. Ta hra ma pro me jediny minus a to je mnozstvi nepratel. Chapu, ze aby mel clovek pocit hrdiny (hehe :)), tak to musi bejt presilovka, ale v takovym silenym mnozstvi je to uz vazne moc... Jo a konce jsou 4 :)
  • Shaker
    Izmael to myslel jako "sliby = chyby" The Division vypada az moc dobre na to, aby to byla pravda...
  • O Watch Dogs sem se zajímal jen okrajově a jak dopadlo tuším jen mlhavě. Od počátku to nebyl můj šálek kávy a předprodejní PR kampaň na tom nic nezměnila. *6*
  • fallanga
    Ale Hitman je stealth, zatímco Spec Ops měl sice stealth prvek, ale v prvé řadě to byla vojenská akce. Takže ano, u Hitmana musíš přemýšlet, ale já jsem mluvil o vojenských hrách.
  • Ristoro
    No třeba v takovém Hitmanovi nejdříve přemýšlíš a potom zabíjíš, což je paráda :D. Pokud si z toho teda neuděláš CoDko, čímž si tu hru totálně zničíš.
  • Ty voe: "...a trh je pro takto inteligentní a příběhově originální střílečku příliš malý..."
    To je v hajzlu. *9*
    Takže budem už žrát jenom samej šit, šit, šit dokud se ho nepřežerem.
  • davidBray
    ámen !
  • fallanga
    Škoda, byla to celkem dobrá hra. Je vidět, že dnešní hráči nechtějí přemýšlet, ale jenom zabíjet.
  • fallanga
    Samozřejmě se to nedá porovnávat s hrami typu Civilizace, atd....., ale na hru s vojenskou tématikou to bylo dost intelektuální. V CoD jenom chodíš a střílíš. V BF jenom chodíš a střílíš. V MoH jenom chodíš a střílíš. Tady. Kdyby jsi naběhl doprostřed a střílel, neprošel by jsi první misi ani na low obtížnost. Navíc jsi potřeboval přemýšlet u příběhu. A RPG prvky? V pár případech jsi se mohl rozhodnout co uděláš, takže tam byly.
  • Zvláštní, kolik lidí si stěžuje na lineárnost, nemožnost volby nebo stereotypnost, když právě to jsou prvky, které ta hra reflektuje a celkem funkčně s nimi pracuje. Třeba jen to, že ten, kdo udělá další krok, je vždycky sám hráč, navyklý mačkat hned spoušť bez ohledu na to, jestli je to skutečně nutné. Jenže vždycky je možnost volby a hra dává jasně najevo: tohle všechno je tvoje dílo, nic z toho jsi dělat nemusel. Závěrečnou pointu jsem osobně nechápal jako odsudek války, herního průmyslu nebo hlavní postavy, ale sebe sama. Krásný mindfuck.

The Line není vyjímečná jen tím, co vypráví, ale i tím, jak to vypráví. Když se nad tím člověk zamyslí, využívá tenhle titul narativní možnosti videoherního žánru o dost zajímavěji než většina indie produkce...
  • Jasně, nemusíš mi vysvětlovat, proč to tak je. Já jen napsal důvody proč se mi ta hra nelíbí. Někdo má takový hry rád, já prostě ne, no.
  • Ale evidentně jsou ty hordy ochotni platit za co chtěj, oproti těm, co držkujou, aby podle prodejů vyšlo najevo, že snaha autorů opět na p*ču. Já osobně Spec ops nehrál, nějak jsem se z něj nepodělal, abych musel mermomocí tasit pěněženku, ale respektuju obecnou kritiku na něj, jako asi věsměs povedenou hru a jakýsi svěží závan v marastu. Věřím, že jako u řady nedoceněných her se za pár let bude moct každej zdělat, aby ji vůbec sehnal. Na druhou stranu znám panáčky, co o téhle hře básní oproti AAA mainstream sériím v superlativech, ale jejich pořizovací způsob se zasekl ne zrovna na legální úrovni. Takže obecně je jedno, jestli je někdo uvědomělej rebel v hráčským průmyslu a estik první třídy nebo jen "ovce", páč když jsou lidi nevděční magoři, jakože jich je hafo, tak to se banda vývojářů může snažit jak chce, ale neprodaj a neprodaj...
  • smejki
    když někdo totálně zesere marketing a cíleně to prodává jako genericou řežbu, to je pak těžký.
  • kubi-wan
    Teď jsem koupil v rámci Humble 2K Bundlu... už se na to dost těšim!
  • I tady máš pasáže kde jdeš a kecáš s komandem, když na tebe vybafnou nepřátele v bioshocku/wolfensteinovi, tak stříliš, tady jich je prostě víc najednou. Ve wolfensteinovi/bioshocku můžeš utéct, tady ne, ale schováš se do krytu, viděl jsem jí teď za necelé 2 stovky, hra má víc konců(našel jsem 3, víc jich asi nebude), ale i kdybys jí dohrál jenom jednou, tak to za ty prachy stojí, to je tak cena lístku do kina a zábavu poskytne delší a příběh je lepší než většina toho, co v kině promítají, hlavně hraní je zábava, ale to z letsplay nepoznáš
  • přijde mi dost zcestná představa, že intelektuální podnětnost hry roste s možnostmi volby nebo počtem tabulek. zrovna The Line mě utvrdilo v tom, že je to spíš naopak...
  • Za mně výborná hra. Rozhodně jsem si ji užil *3* Lepší než nějaké codka pro hordy lidí bez mozku. *7*
  • davidBray
    utratil bys miliony za něco v čem není návratnost? nechal bys někoho investovat tvoje peníze do něčeho, v čem nevidíš návratnost? tohle je business ne charita, bohužel ..
    renesanční umělci dělali svá díla na zakázku !! tzn. za peníze - dostali zaplaceno
  • Nuz neviem, zasa take uber genialne mi to neprislo. Skor to poukazuje na aktualnu mizeriu hier kde pribeh ktory by stacil skor na Beckovy film je v hernom podani brany ako zjavenie, pretoze majorita hernej produkcie je po pribehovej stranke, oproti filmom a kniham , odpad.
    A este celkom zaujimava je sprava od developera z Yageru - v podstate povedal kasleme na nieco kvalitne, nebudeme sa s tym trapit. Chceme rychlo zarobit tucne peniaze a na kvalitu z vysoka ser**me. Nuz v tejto dobe by asi renesancny umelci skoncili ako prefetovane hviezdicky s bludnou tvorbou s polcasom rozpadu tak jeden rok.
  • Kozy
    Jak tps moc nemusím tak tohle mě bavilo, dobrá obtížnost a třeba ty momenty kdy potichu likviduješ snipery jsou super. Navíc si myslim že gameplay naschvál udělali ve stylu tupejch chest-high wall stříleček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit