Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Spec Ops: The Line nechtějí o druhém dílu ani slyšet
22.7.2014 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Jakožto prorok amatér předpovídám, že The Division nebude mít k fiasku jménem Watch Dogs daleko. Trailery budou (jsou) výborný, gameplaye vypadají fešně, graficky jde o jednu z nejlíp vypadajících předváděných her a marketing to do nás bude hustit každý týden.... ale pak to dopadne tak, jako s Watch Dogs. A my všichni víme, jak to dopadlo. *9*
-
tak to kecáš, bylo tam RPG-7, takže rpg prvek tam byl !!
-
Na první dohrání mě bavilo obojí. Na druhé už jen příběh.
-
Neřekl ten vývojář to nějak takhle... "Hráči chtějí originální a inteligentní střílečky... a přesto stále kupují hry jako Call of Duty."? *1*
Jinak, vedle Dreadnoughtu, který mě absolutně nezajímá, dělají Yager i na dvojce Dead Island, na který jsem po vtipně podaném traileru dost zvědavej. -
A to je bohužel všechno. Nevím jak tobě, ale mně nestačí k dobré hře jen příběh.
PS: Sranda byla, jak sjížděli ocelová lana holýma rukama :D. -
Já hře neupírám její kvality, ale mě osobně taky nějak nebavila. Příběh byl zajímavý, jenom ty přestřelky mě fakt vůbec nebavily.
-
To teda hodně zjednodušuješ, existujou i střílečky, kde hraješ celkem v klidu - Bioshock, Wolfenstein....
-
A podle čeho si vybíráš, kterou hru koupíš? Podle rezencí to moc nejde, protože recenzent může mít jiný priority a vkus. Proto koukám na letsplaye.
-
Problém je že ty velký a zajetý značky jsou čím dál větší sr.gory. Bohužel na podobných malých titulech je často vidět že finanční i lidské zdroje tvůrců byli omezené. V případě Spec Ops se měli vykašlat na MP který je fakt otřesný a věnovat větší péči samotné kampani. Mohla být delší, nápaditější a technicky vytříbenější.
Upřímně doufám že na The Division budou vidět peníze UBI a zápal a invence talentovaných tvůrců. -
ne,nepreskakoval(ani to bohuzel neslo),jen ta hra byla proste nudna,proc myslis,ze se ji prodalo tak malo kusu? asi to zase takova pecka nebyla...
navic ta hra je vsechno,jenom ne intelektualni,jestli si takhle predstavujou intelektualni hru,tak to potes panbuh,byla to tupa strilecka...kdyby mela alespon rpg prvky nebo neco takovyho,ale proste ne... -
tak ty který nadávaj tak rychle na Humble než bude 20:00
-
Přesně, nakonec by se z toho fakt stala jen tupá střílečka, která nemá co říct. Jako třeba CoD.
-
Demo bylo bohužel zoufalé... Plnou hru jsem pak dohrál 2x během jednoho dne a pořád si říkám, že bych si ji mohl dát ještě jednou.
-
Dívat se na LP a potom podle toho hodnotit hru, je asi jako se snažit radit fotbalistům, jak se mají chovat na hřišti, ze zkušeností nasbíraných sledováním fotbalu v televizi. Totální nesmysl.
-
Že ty jsi přeskakoval rozhovory a videosekvence, co? *1*
-
Popravdě, příběh bylo jediné co mě motivovalo to dohrát. Byl opravdu výborný. Ale náplň hry byla strašně nudná a ne příliš dobře zpracovaná. Přijď tam, vystřílej všechny, posuň se dál a znova a celou hru pořád dokola. Kdyby se spojil gameplay Ghost Recon FS + příběh Spec Ops TL, tak by ta hra byla dokonalá.
-
Ono to bohužel na oko tak vypadá... Já zas hrál demo a musel jsem se smát jak trapný to bylo... Pak to dali k PS+ zdarma a po dopareni jsem musel uznat ze se nesmi dat na prvni pohled... Super hra s super pribehem a rozhodnutima
-
intelektualni hra? ta hra byla proste takova srajda,ze jsem ji ani nedohral,nudnej nascriptovanej tunel od zacatku do konce s nudnym grafickym zpracovanim...pisek,pisek,semtam vic pisku
-
Nikomu nenutí svoje tempo, jsi v krytu a ano nepřátelé se přibližuj ale můžeš je palbou držet od těla, a řve se tam, no, co bys čekal? Že při střelbě z kulometu bude klidným hlasem, který nebude slyšet říkat "Kolego prosím byl by jste tak laskav, a zastřelil toho gentlemana s útočnou puškou nalevo od Vás?" SpecOps the Line mají parádní taktickou složku a skvělý příběh a kdybych měl soudit podle letsplay videí, tak si nic nezahraju
-
Co ta hra potřebovala říct, to řekla.