Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Spec Ops: The Line nechtějí o druhém dílu ani slyšet
22.7.2014 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Jo, zato kdyby to prodávali jakou inťoušskou kontemplaci nad hrůzami války a důsledky vlastních činů, určitě by v prodejích překonali i to Call of Duty.
-
Pravda pravda, ovšem stále je to sebereflexe vně videoherního média. Pořád čekám na velký titul, který by dokázal za pomoci herních mechanik a interakce zprostředkovat silný a hluboký zážitek. Videoherní médium zatím nemá své Kubriky či Bergmanny, má jenom Baye...
-
Přemýšlet jo? jako kde... jo vlastně jo nakonci ten Stealth to bylo přemýšlení až mně z toho bolela celá kedlubna. *7*
-
To jsem nehrál, takže nevím. Třeba i u MoH Warfighter se musí trochu přemýšlet, ale tam je jenom zamotaný příběh, gameplay je stejně tupý jako všude jinde.
-
http://games.tiscali.cz/spec-ops-the-line-13414/clanky nebylo no. *7*
-
bylo to překvapení roku, pokud si pamatuju, nebylo o ní před vydáním skoro vůbec slyšet, hratelnost fajn, příběh super a ta surovost byla prvotřídní, vše co se tam dělo, prostě k zamyšlení a to se mi u her zase tolik nestává
-
Z těch vojenských asi jedině Sniper Elite, jinak je to všechno jedno a to samé.
-
To je vtip ne?
Jinak ja se na koncivzdal nemám rád nutně špatné konce -
Nenapadlo mě, že můžeš při té poslední přestřelce i vyhrát :D
-
Tak ja treba hraju hry kvuli jejich hratelnosti, zadny jiny duvod nema smysl. Pribehove hry a nota bene strilecky nestoji za nic, kdyz chci kvalitni pribeh, prectu si knihu. Tudiz jestli ma hra odflaknutou a nudnou hratelnost, tak nestoji za nic a nic ji nezachrani.
-
Jo to je fakt, to by mohlo no...
-
Zajímave, co nekdo povazuje za intelektualni.
-
Napada me prequel s Konradem v Afghanistanu + prilet do Dubaie a co se delo pred The Line, kde by se hralo bud za nej nebo nejakyho jeho primyho podrizenyho.
-
v podstate je tu jeste jeden navic :-) (OBRAZEK JE VICEMENE TAKY TAKOVEJ SPOILER) http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2013/125/6/0/spec_ops__the_line_motivational_by_nukid101-d6485vc.jpg
-
presne, o tom jake hry jsou, rozhodujeme my penezenkama
-
Velká škoda, dokázal bych si představit jak bY mohlo vypadat pokračování = Pomsta všem!.
-
Sebevražda, když nezastřelíš Konrada. Potom když přijedou vojáci tak se můžeš vzdát. Bojovat proti nim a vyhrát. Bojovat proti nim a nechat se zabít. Plus je tu vlastně ještě pátej, podle autora scénaře Walker zemřel při pádu vrtulníku a zbytek hry představuje očistec. -
Nedokážu si představit pokračování, které by neznehodnotilo příběh jedničky.
-
4? Tolik? Já myslel, že jsou tam klasicky 2 konce.
-
SPOILER SPOILER!!!
jen takovy dotaz...hru jsem tedy hral a vim,ze tam jsou urcite varianty konce...
jde ale delat rozhodnuti behem hry? beru,ze tam je volba u strelby do tech "obesencu"
ale niceho dalsiho si nejsem vedomy...
dalo se treba udelat to,abych nepouzil ten nervovy plyn?