Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja mam jden ceksy program ve vseh hrach mi zatim vunguje.Ale sc zatim ne:( ale doufam ze pujde i ve full verzi. Muze te donej del mluvit jak chcete ne jen AJ a je free!!!
    http://www.jrr.cz/jetvoice.php
  • A keby si to sledoval, tak vieš, že rovnako často upozorňujú na fakt, že všetky tie lode sa budú dať obstarať v hre bez platenia a že účelom týchto predajov za reálne prachy je financovanie vývoja *3*
  • Treba to byl prave omezeny pocet co zpusobilo ze se to tak rychle prodalo...
  • alien5
    Kdyby chteli zdimat penize za kazdou cenu tak nedavaji limitni prodeje poctu lodi ale daji to neomezene i s LTI a to by uz ted meli vybrano 150 mega :) Ty velke lode jsou vetsinou limitovany poctem treba 2500 lodi a vice neprodavaji.. a jedna stoji treba 2500 dolaru !! a zmizeli za 5 minut :) atd..
  • walltar
    Ono jde o to, že se tak financuje vývoj hry... Je dost lidí, kteří rádi něco koupí a díky tomu ten tým co tu hru dělá vypadá jak vypadá (300 lidí, kteří nejsou závislí na investorech, nebo vydavatelích).

Osobně já říkám každému člověku, že to je nejlepší přístup... koupit základní balíček (dobrý je ještě přístup do bety, protože pokud všechno půjde dobře, tak v betě nebudou žádné, nebo jen minimum wipů, takže se ti to co nahraješ v betě přenese i do launch verze) a počkat si.

Kdo chce přispět na vývoj, tak potom může kupovat další věci. Ale při jakékoliv akci je disclaimer, že všechno půjde pořídit hraním, takže ani ten co má jen základní balíček se nemusí bát, že by něco nemohl získat.
  • Tilwaen
    @jump: Voiceattack se dá pořídit zhruba za dvě stovky :-)
  • Jason_dinAlt
    Nějak detailně SC projekt nesleduji, ale zaznamenal jsem na můj vkus příliš často informace typu "můžete si za reálný prachy do naší hry přikoupit tohle a ještě támhleto". Musím tedy říct, že to na mě příliš pozitivně nepůsobí. Je na tom vidět, že se snaží ždímat z lidí další a další peníze.
    To ale samozřejmě vůbec nemusí mít vliv na finálním výsledku.
    V prvotní kickstarterové kampani jsem jim dal to úplné minimum, tuším něco kolem 600Kč, na to abych dostal "finální" produkt a dál už ode mě rozhodně neuvidí ani korunu.
  • Protoze to jsou akorat trolove kteri vedi prd;) akorat dokazi plkat blbosti ;)
  • Ked uz spominas film Wing Commander, prečo nespomenieš aj jeho ďalšie filmove projekty ... The Jacket (2005), Lord of War (2005) - Obchodník zo smrťou, The Big White (2005) , Lucky Number Slevin (2006) s Willisom, Outlander(2008) u nas Vikingovia 2, Black Water Transit (2009)
  • a vlastny prachy do toho nalil ,prvé náklady isli z jeho vrecka a bolo to milion dolarov .
  • Vidim ze tvoja informovanots o predaji studia ANVil je uplne nulova , keby si bol informovany tak by si vedel ze na freelancerovi robil az do jeho vydania, ale nie ako zamestnanec Microsoftu a Anvilu .
  • Keby si bol informovaný tak úplne prvotný rozpoČet, ktorý bol vytvorený pred kickstarterom bol 20+3 milionov dolarov (rozpocet mal dve hlavne polozky), a kedze vsetko velmi dobre vies tak si zisti co bolo v povodnom rozpocte zahrnuté a s čím sa v nim povodne počitalo.
  • velice povedený trailer a dojemny. jak začal mluvit o rodine a diteti tak jsem se regulerne rozbrečel a šel predobjednat
  • walltar
    Myslím, že zatím tam load obrazovky budou ... V budoucnu nebudou.

Ale třeba Quantum drive (fast travel - Warp), nebo výtahy, nebo jump pointy (červí díry) budou fungovat pro načítání. Pořád budeš mít kontrolu nad postavou, ale nebudeš mít kontrolu nad lodí (nebo nad výtahem).
  • Tak musia este vymakat nejaku peknu load obrazovecku, alebo to bude bez?
  • Uuuuuuuuuuuuuuuuuuž?
  • alien5
    Ja rikam stop NERDUM :)
  • https://robertsspaceindustries.com/
  • To nema cenu mu neco rikat ani ukazovat chlapci je 6 let :) a neumi se podepsat to mluvi za vse :)
  • Bozinku ty jsi takovej zvlastni clovek lol. Kdyz tahas kalkulacku rekni nam kolik stalo robertse propagacni video a jak dlouho na nem pracoval ? povidej cekam ? kdyz jsi takovej znalec cekam ... ?? :))) a my komunita jsme na rozdil od tebe slusny normalni lidi nikomu nenadavame..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit