Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Star Citizen se zaměří na spojení herních modulů do jedné hry
25.2.2015 | Honza Konfršt
76 příspěvků
-
to si budem musiet najskor kupit ten balicek stou lodou aby som si mohol stiahnut hru ci ako to bude fungovat
-
Dokončit tak 2026 - 2030. Možná i pozděj (nebo dřív), bude záležet na tom do kdy to lidi budou hrát.
Vydat ... asi na konci příštího roku. Na konci tohoto roku by měla být první alpha verze MMO části. SQ-42 (SP kampaň) by měla začít vycházet někdy v druhé polovině tohoto roku, vždycky jak bude hotových 10 misí. -
a kedy to ten programatorsky mag a ocas v jednom konecne chce dokoncit? *13*
-
Vidíš, a dost lidí ti řekne, že myš je OP. *1*
Ale dost problémů s myší je kvůli ESP (systém který se snaží omezit přestřelení tím, že ti snižuje sílu inputu, když se blížíš zaměřovačem k cíli). A ten má s myší nějaké problémy. V budoucnu ho půjde nastavit, nebo úplně vypnout, ale teď je napevno zapnutý, protože CIG potřebuje feedback.
Každopádně je vždycky dobré napsat problémy jaké máš s ovládáním do AC sekce na oficiálních fórech. Podle toho jak se ovládání změnilo od první verze AC, tak devové hodně slyší na feedback od lidí. Akorát se člověk musí připravit na to, že ti řeknou ať si pořídíš joystick. *1* -
BTW The Lord Inquisitor je furt TBA? Už rok se na to těším jako malej jarda. :)
Ultramarines je proti tadytý nádheře loutkový divadlo. :) -
Nevím, podle mě to chce vyladit, aby se hra tolik nelagovala. Udělat matchamikng a upravit ovládání , jelikž na myši to podle mě zatím nelze hrat .
-
Tak ono to máš těžký, vydavatel (=ten co platí vývoj) chce vydělat prachy a tudíž nebude ve většině případů dělat velkou a hodně drahou hru pro menšinové publikum (kdybych řídil něco podobného, zachoval bych se stejně), zvlášť když mají za sebou tři p*dele akcionářů, které nesmí nas*at...
Tady nejde o koule, ale o to, že je to příliš velké riziko neúměrné potenciálním ziskům... -
Ten trailer byl původně Fanmade sestřih různých videí ze hry. CIG ho vzala a rozšířila o pár dalších záběrů.
Jinak celkem se těším co připraví oddělení pro videa v budoucnu... Řídí ho člověk, který pracuje na The Lord Inquisitor. A to na fan animaci vypadá úchvatně.
https://www.youtube.com/watch?v=JjaYW5Cnr5k -
Tak to oni řekli hned na začátku, že v release verzi nebude zdaleka všechno. Vývoj SC se dá přirovnat třeba k minecraftu... jeden den jak budou spokojení, tak oznámí release, ale vývoj pojede dál.
... Jen doufám, že to taky neprodají microsoftu. *1* -
Sice se mi moc nelibi ty lode a hudbu vybiral nekdo opravdu s "citem" ale celkove to vypada fakt dobre.
-
podle mě třeba X3:Albion Prelude je super hra mám vní nahráno několik desítek hodin a pořád mám co objevovat :-)
-
Nemyslím si, že se 100% vše podaří v den D, ale Roberts není Molyneux, který se zdiskreditoval už tolikrát, že se to těžko počítá. Už jen toho pokusu u Star Citizenu si vážím, protože né každý má koule něco podobného udělat. Ubi, EA Bethesda? Tohohle by si netroufli ani jedni.
-
X rebirth je na posledním patchi už poměrně hratelnej každopádně egosoft nevydal snad nikdy hru která by od začátku byla v dobrém stavu
-
Good, good... Let the hate flow through you.
-
Prorok Izajáš promluvil. *15*
-
Tahle hra bude fiasko jako X rebirth.....