Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=6mCHN8pGrtw
Strážná věž -
RapeLay je uplne v pohode...co sa tyka hratelnosti tak je hra az prekvapivo bohata
-
Moze ale nemusi to byt pravda, vsetko to moze byt len prepracovaný marketing
No zda sa ze ceo spolocnosti je clenom protiimigranstkeho a antiislamistickeho hnutia, a to je akoze zle? :-) navyse hra nevyzera vobec rasisticky ako sa tu niekto snazi povedat, a samotny tvorca vravi ze ked niekto nedokáže odlisit hru od reality, tak by sa mal ist poprechádzať -
Akoze nemas ciel? Skus pozorne počúvať co na začiatku hovori
-
To bolo pekne trapne
-
na tos prisel jak, kdyz do toho autor clanku plete i filmy?
-
Ta grafika má svůj důvod, "oni" potřebují aby si člověk co nejvíce zvykl na zabíjení druhých lidí, potom stačí aby velká hlava na billboardu ukázala prstem směr a prohlásila : Za naši vlast! A můžeme ject naživo
-
Naopak, nacista může být 20 letý chlapec, který stojí tam kde stojí jen z jediného důvodu a tím je rozkaz který dostal a který kdyby nesplnil -> byl by zabit.
Těhotná žena může být neurotická ženská hltající všemožné prášky a prochlastávající všechny peníze namísto aby nakrmila děcko, těhotná ženská může být dokonce stejná ženská která po porodu utopí svoje dítě v záchodové míse... Koho by jsi potom zastřelil raději ? -
Tudíž jsi mi vlastně odpověděl že zabíjení ve válce je naprosto morální záležitost *3*
Morální a hlavně s jasným důvodem --> vítězství jedné strany nad druhou.. Vítězství které stojí miliony životů.
Takže uděláme 2 hry kde se budou dělat dvě věci : střílet a samozřejmě zabíjet. V obou hrách bude stejný protagonista se stejným AK. Avšak do jedné hry do pozadí vložíme válku a jednoduchý příběh, tato hra bude hra číslo 2 : Nepřátelská strana bojuje za jiného boha než je ten váš. Pobijte je.. Chceš mi říct, že hra č. 1 je bezduchá krvelačná monstróznost a hra č. 2 AAA titul podobný např. COD, vcelku přijatelná hra nevymikající se standardu a tudíž naprosto v pořádku?? Tohle jsi mi chtěl sdělit od začátku? *8* -
Pokud chceš moralizovat už i ve hrách nebo ve filmech, tak ANO, i Deer hunter je zvrácenost stejně jako reálné lovení zvěře pro "trofej" . Jediné co jsem chtěl podotknout bylo že pokud někdo zabije někoho aniž by měl hlad, je to zvrácené, to že řekneš : Ale on ho zabil ve válce to mělo smysl narozdíl od zastřelení těhotné ženy, tak si nevidíš jaksi do huby, stačí si položit otázku proč vznikají války..Kvůli penězům? taky.. kvůli moci někoho jiného popř jinejch sraček? taky.. je tedy v pořádku zastřelit muže kvůli moci nebo profitu někoho koho většina ani nezná osobně? Nepřijde mi.. ste zmagořený ze systému který hlásá že zabíjet ty špatné kteří jdou proti společnosti je dobré, dokonce tě za to odmění bůh a půjdeš do nebe, ale nevinné ty přece nezabíjíme.. jenže v dnešní době je pojem nevinný dost nejasný pojem, čarodejnice před pár rokama nazpátek byli taky nevinné těhotné ženy, které ale systém tehdejší doby označil za vyvrhele a nepřítele společnosti, tudíž lidé jako vy si řekli: jo upálit čarodejnici / nácka je naprosto normální věc, ubít obyčejného obchodníka je ZLOČIN *16*
-
Je vám všem doufám jasné, že článek je napsaný tak jak je napsaný proto, aby něj všichni klikli, pak skočili do komentů a při jejich proklikávání zobrazili co nejvíc reklam, že ano?
-
VIdíš a mě děsí že se najde dost nevyzrálých puburtálních s komplexy co si tuhle hru koupí.
-
Sčítáš jabka a hrušky tak kuš
-
Typický liberál - your rights end where my feelings begin.
-
My sides
-
https://www.youtube.com/watch?v=F-q5BfMIE6M - předabované intro a hned to zní líp
-
tak to je fakt demence, kam se herni prumysl dostal a tim myslim novinare a vsechny, kterejm tu vadi zabijeni civilisistu.....
zabijeni lidi v GTA, v CoD atd. je v poradku, ale tohle ne
jdete do **** -
Ono to že hru podobného žánru oslavuje bude tím že drtivá většina obsazenstva ještě jaksi nedospěla a smějou se věcem, které je jednou budou jenom při náznaku děsit pokuď nejsou psychopati.Byl jsem taky takový, dnes se mi příčí střílet i ve hře jelikož k tomu nahrává i dnešní realistická grafika.
Mám rád sérii gta třeba GTAV mi přijde jako to nejlepší z akčních kriminálních filmů avšak z toho že bych šel do města a vystřílel zásobník do civilistů jsem vyrostl, raději vezmu vůz a projíždím se nádhernou krajinou která v dnešních sandbox hrách podobného ražení nemá obdoby. -
Ja od toho vic nez akcni hricku necekam. Mam takovej pocit ze to bude stejne mnoho povyku pro nic.
-
To mě také překvapilo, nevšimnul jsem si tam nějakého přehnaného množství "nebělochů". Ale to by pak samozřejmě neznělo tak krásně skandálně:)