Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    To máš samozřejmě pravdu. To je další z těch důsledků bulvarizace našich médií. Plus falešného humanismu

Jenže jak už to bývá, lidi právě vždy u nějakého problému automaticky zaujímají příliš vypjaté pozice. Na jedné straně jsou šílenci, co hájí každého potížistu ve jménu demokracie (aniž by věděli, co to skutečně je), na druhé straně pak na ně reagují ostatní tím, že se chovají s přehnanou hysterií a agresivitou. Zlatou střední cestu jako vždy většina populace ignoruje:)
  • Ty jo celkem drsný *8*
  • ucho
    což pro hru jako takovou bohužel není moc dobrý, protože málokoho baví hrát hry, kde je cílem to, že je někdy zemřou a dál se nedostanou. ze hry to pak dělá jen jakousi hříčku, kterou si pár lidí vyzkouší a za chvíli na ni všichni zapomenou. teda pokud nepřekvapí a ten cíl tam nebude trochu smysluplnější, aby to hráče motivovalo hrát a dohrát.
  • Dobrá vymejvárna pro nezralý osobnosti všeho druhu od výrostků, přes ortodoxní cyniky až po extremisty. Tak pěkná grafika, atmosféra a provedení a tak blbej námět. Škoda.
  • yenda1
    Nechtěl jsem spoilovat *1*
    Na mě to stejně působí snově. Budeš hrát a hrát na konci všeho se probereš necháš si TO projít hlavou. I ta temná, jakoby snová stylizace tomu nahrává.
  • Kdyz jsi u toho citovani traileru tak sis mohl rovnou ocitovat i tu cast kde rika "it's time for me to die"...
  • O duvod vic je podporit, moje krevni skupina
  • yenda1
    Těžko mluvit po pár vteřinách. Každopádně účel byl splněn. Debata rozprouděna. Ruku na srdce - číší z toho trochu zlo. Pamatujete Harvester?
    Jinak asi logický extrém. Ta brutalita jako je přes čáru, ale tak je to hra a může i fungovat očistně, může pomoct kanalizovat negativní emoce a v léčebnách poběží Hatred dnem i nocí. :)
    Jinak v traileru "hrdina" povídá že nesnáší svět, lidský červi v něm a žádný život neušetří, nestojí za to...... Tak proč se nepodívá do zrcadla?
    *15*
    P.S. hra nevypadá špatně, slušný modely poškození, hýbe se to taky pěkně, "barvy", stylizace, vše tak nějak sedí.
  • Velmi dobře, lépe bych to nenapsal.
  • Ano, to co popisuješ v pořádku není, ale zase je pravda, že dneska se za pravicového extrémistu, fašistu a nácka považuje každý kdo je hrdý na svůj národ nebo alespoň část jeho historie. Jakmile se ti nelíbí představa chlápka vyřvávajícího na minaretu o pěti ráno, tak seš problém *9*
  • jenže do postavy nacisty si můžeš personifikovat někoho, pro koho by byla čest podříznou žida, do maminky s kočárkem na ulici si nic moc špatnýho promítnout nemůžeš

takhle bysme se nikam nedostali, nakonec i takový Deer Hunter by byla zvrácenost, zastřelit březí nevinné zvíře, hledající si bezpečné místo k vrhu mladých
  • Super trailer, uz se tesim, ale mam strach ze v dnesni super korektni dobe ,se najde dost jelit kteri si na zakazani tehle hry udelaji karieru. Me to nijak nepoburuje, ve filmech sou horsi veci, a sledovani rezani hlav na rozzlobenech muzich byl driv muj konicek, ale uz sem z toho vyrostl.
  • překvapila mě ta poznámka k rasismu, že v traileru údajně běloch zabíjí "převážně" "non-white ethnicity", díval jsem se na to video dvakrát a krom asi jednoho bubáka tam byli samí běloši

to už na západě asi měří černochy a bělochy jak heydrich němce:slovany:židy v poměru 1:10:100
  • Jop, trochu jsem si tady dneska zatrollil no. *15* ( vlastně nejen tady) *5*
  • Jo ták, takže něco nazpůsob jak tady střídám nicky nikdo o tom nic neví :-D, jinak v poho věřím ti a adresu po tobě fakt nechci. Pražák naštěstí nejsem (nic proti pražákům) jen prahu moc nemusím stačí mi každodenní rituál školy tam.

BTW. Asic jsem udělal rekord 3x BAN za ani né týden. ( právě protože jsem si pohrával s nicky , zneužívál anonymity...) Takže ten 3tí asi byl možná na místě no.
  • Nebudu se bavit s člověkem jen proto, že pro mne není hrozbou, když o jeho názory nemám zájem.
  • Vy naděláte. Jako kdyby jste jako malí nehráli Postal 1 a 2. *15*
  • flash789
    jo..trololo je dobrej..win nic moc:)
  • TheGGG
    Třeba todle po třech hodinách
    https://www.youtube.com/watch?v=ednKK8GlvwI
    nebo todle
    https://www.youtube.com/watch?v=MJbTjBLEKBU
  • TheGGG
    éj, tož tak po róznu to střídám, si snad nějaké pražskéé k*kot či co? *3*
    Ne, dělám si prdel, neznám žádný nářečí, nebo něco podobnýho. Bohužel jsem v programu na ochranu ohrožených trollů, takže ti nemohu prozradit (ani přibližně) kde bydlím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit