Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
no vidíš..jsou daleko horsi věci nez v tom videu ke hre:)
-
GGG ty si ostravák co, že mluvíš takhle nářečím. Nic proti ( nebo moravák) jenom sem si dřív u tebe toho nevšiml. *3*
-
No jo, já to bral spíš jako pohled na to, co se děje v ulicích, o postavy mě moc nešlo.
-
takže jsi to ani neviděl a už soudíš? Docela chyba, dvojka není špatná.
-
Dop*dele, to je výmaz *15*
Přiznám se, že tak v půlce jsem to musel vypnout, protože moje inteligenční obvody už se roztavily. -
Jo, ta mohla bejt dobrá přesně syl Revenge thrilleru, o chlápkovy co de za jediným bohužel to podělali odbočkama a zbytečnostma. Takže ve výsledku nenaplnila očekávání. Jinak špatná nebyla uvidíme co 3. Takhle by mohla být cítěna i tahle hra no.
-
úvod je prostě mrazivej
-
vole, sem ze začátku myslel, že to bude nějaký německý Péčko a ona je to taká kktina.
-
nebudu si kazit dobrý dojem z původního filmu.
-
Pokud jsi viděl druhou Očistu (předtím jsem omylem napsal anarchie místo očista, ale ono je to jedno, protože tam jde o anarchii + druhej díl má slovo anarchie v názvu.) tak v roli tý babky s megafonem na střeše.
-
No ten moment, kdy to přejde z videa do hry vypadá fakt parádně!
-
Nejlepší je ten moment, když řekne "and it`s time for me to die" chvilka ticha, jen vítr ševelí, hra se přepne do herního pohledu, týpek vyběhne ze dvěří, kabát mu vlaje a zbraň spustí. Mrazivý moment.
-
to si dobrej poshuk
-
tak to se mi hned bude lip spat..
-
I v anarchii se lidé dělí na vlky a ovce. Ovce zbraně nikdy nemůžou mít z logiky věcy. A jsou určené k pozření aby vlci mohli žít. Na jaké straně byste chtěl být vy?
-
V Postal jedničce byl dobrej dědek o holi co se sotval plazil. Jakmile jste vytáhl vercajk a začal to kosit tak se z něho stal Usain Bolt.
-
a stejně jako tebe *3*
-
tak ja si 2x poustel tohle, a taky se necejtim nijak blbe...takze v pohode..:)
http://youbo.iprima.cz/video/id-2577# -
V anarchii, ale maj zbraně skoro všichni a navzájem se chcou vyvraždit. Být podle toho hra, určitě bych si zahrál.
-
já s jehovistou vždy rád pokecám. Neni pro mě hrozbou.