Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Ukamenujte mě... ale já si ten trailer musel pustit podruhý.
  • flash789
    a proc bych to mel delat když me to nezajima? jsi jak nejakej jehovista co lidem cpe do ruky letak a nuti je aby se zamysleli..
  • TheGGG
    A hlavní boss by byl Lajoš Lakatoš a Eržika.
  • TheGGG
    http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/06/i-said-glass-of-juice.jpg
  • To je slušná "sklizeň" hra. Neberte tu hru zpohledu, že jdete a bezdůvodně zabíjíte civilisty, ale z pohledu vypuknutí naprosté anarchie a bezvládí. Pusťte si film Očista a zamyslete se.
  • hned mi bylo jasne že je to dílo extremistu, tohle normalni vyvojari ani žádny normalni človekl vymyslet nemohli. ale jak je nekdo extremista nebo pomatenec, vznikaji hry jako tohle, zaklinač nebo i assassins creed *11*
  • Tohle si určitě své publikum najde. Líbí se mi na tom grafická stylizace a technické provedení. Přesto bych k zákazníkům asi nepatřil, ne proto, že bych byl nějaký moralista ale proto že to je takové bezúčelné násilí. Co z toho, že jdu a zabíjím lidi nebo zombie, to je úplně fuk ale když tam nemám v té hře žádný cíl, prostě jen jít a střílet? Jen postava ve hře má k tomu pohnutku a to je jediný případ, kdy si dovedu představit, že bych si tuhle hru zahrál. Když bych odpoledne přišel domů nasraný na celý svět, jak mi všichni křivdili a jak se mi nedařilo a tohle by bylo to pravé, ořechové na vybití toho hněvu, dokázal bych se ztotožnit s tou postavou ve hře.
  • flash789
    Doufam ze si nikdo nejak masove nevzpomene na hru Gender Wars, něco takového vyjit ted, to by byl pruser, při všech tech feministických aférách. A tahle hra? No někdo na to zaludek ma a někdo ne, ale pravda je takova ze to je porad jen hra..podobne věci se deji ve filmech celkem bezne, a ze by se to nejak extremne resilo...ale tak..zase budou mit novinari o cem povídat, jásat a znechucovat se..nebojte..oni si to hraci nejak preberou..
    PS: predpokladam ze tahle hra zaujme hlavne mladsi hrace, starsi hraci o tohle moc zajem mit nebudou, az na výjimky samozrejme.
  • TheGGG
    zmáčknout spoušť, nebo zmáčknout čudlík, pro některé je dostačující, že se při tom nemusí dívat oběti do očí.
  • TheGGG
    Uff, německý a rakouský horory, největší prasárny ever. *8*
    To se aj jihokorejci maj co učit
  • TheGGG
    Nevím, co tu pořád melete o GTA. Já v žádném díle té hry civily úmyslně nezabíjel a ani si nedovedu představi, že bych se při tom bavil. Jistě, když jsem v divoké policejní honičce věl na chodník, či se mi nějaká babka připletla do gangsta přestřelky, mrtví byli, ale že bych jen běhal po ulici a mlátil lidi bejsbolkou? *6* To je docela nuda. Co mě na této hře fascinuje, je, že padouch očividně nemá žádný jiný důvod, než totální nasr*nost. I ti hoši z GTAček byli takoví víc humální. Přeci jen, když někoho zabili, dělali to za určitým účelem (prachy, obsazení území atd.) Tenhle pošuk, to prostě kosí zleva zprava a zřejmě ani nemá žádný důvod. Snad to ve hře jen tak neprozradí, ta tajemnost tomu chlápkovy dodává cosi děsivého.
  • Khanemis
    Ona jedna věc je nemít někoho rád a mluvit o tom, druhá věc je přidat se mezi (například) jisté holé hlavy a chodit je mlátit a s nimi všechny, kdo se ti nelíbí... Ať už je tvé vnímání etiky jakékoliv, tak myslím, že se dá shodnout na tom, že jde o poněkud extrémní (jinými slovy krajní) řešení...
  • Ale da, redaktor Games musi milovat sadisticky vrazdeni civilu a to po stovkach, jinak tu nema co delat *1*
  • C-BEAM
    takže ak nemajú radi moslimov, masovú imigráciu a komunistov, sú z nich extrémisti ? v tom prípade som asi tiež extrémista.
  • to normalni mysl stvorit nemohla, stejne jako treba bloodborn
  • Caincz
    Že by se z uvedených věcí někdo pochcal, není urážka, ale konstatování faktu. A pochcal bych se z toho i já, protože to je běžná reakce, když něco takového v reálu vidíš. Pokud si to někdo nemyslí a holedbá se, jak je to přece normální, tak podle mě neni v pořádku. Ale to je můj názor v diskuzi a samozřejmě, ať si každý hraje, co se mu zamane. Každé zboží má svého kupce, jen si říkám, jak bych někomu, kdo hry nehraje, vysvětlil, proč hraju právě tohle a proč hry nejsou pokleslá zábava pro psychopaty, ale ani to není moje starost :) Dál k tomu nemám co říct.
  • Je vidět, že už nedokážeš rozlišovat mezi tím koho zabíjíš. Zabíjet démony bereš na stejném morálním statutu jako zabíjení třeba těhotné ženy? Wow jinak ano, líbilo by se mě abych měl na výběr jako v Metal Gear zda budu nebo nebudu zabíjet nepřátele ale né v každé hře to jde. Jinak ano, bezduché zabíjení bez špetky vtipu nebo nadsázky je...jen bezduché zabíjení a nevím proč bych to měl podoporvat nebo proč by to vůbec mělo vznikat. Jinak odůvodní? Sniper Elite-válka co víc chceš jedna strane vs druhá. Painkiller- prostřílíš si cestu srz peklo aby jsi mohl změnit svoji minulost (aspoň pokud si to tak pamatuju) Killzone- zase válka.
  • h0vezi
    me to spis pripomnelo film Angst, to je jina kava
  • Připomíná mi to oblíbený Crusader: No Remorse/Regret :) Určitě si to pořídím.

Má-li někdo problém s "dějem" (IMHO je naprosto podružný), klidně si může představovat, že hráč je spasitel světa a ti všichni lidé kolem úhlavní "nepřátelé", konkrétní si může doplnit dle sebe či politicky korektního pravdoláskařského pohledu na svět.
  • Připomeň mě prosím v jakém Cod jsem popravovoval civilisty tím, že jsem jim přiložil pistoli do pusy s stiskl spoušť...nebo v jaké jiné hře. A v jaké to bylo vážně myšlené.
    Hodnoť prosím z dostupných informací a né z dohadů a coby kdyby. Pokud hodntíme z toho co máme tak ten člověk prostě jenom vraždí. Psychopat.
    Ano lidem promítání svých fantazií vyhovuje a umožnuje to uvolnit některé "vnitřní tlaky" ale rozdíl mezi por*em a hrou je interaktivita. Něco jinoho je pasiivně přijímat tyto věmy a něco jiného je interaktivně se na nich podílet. I když virtuálně. Každý to samozřejmě může vnímat jinak ale stejně jako Call of Duty se tahle hra dostane k dětem a mladistvým. A to je určité nebezpečí. Co takhle hra Rapeplay kde se aktivně podílíš na sexuálním útoku na matku a její dvě dcery. Můžeme se bavit o lečebných účincích her na devianty ale i tak by měla taková hra být dostupná jako léky, pouze pro nemocné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit