Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Zajímavý kontrast ve dvou po sobě jdoucích článcích...
  • Divotvurce
    První TDU je super, jedna z mých nejoblíbenějších závodních her a dodnes ji hraju. Na druhý díl měli novou producentku a ta to podělala. Nedokážu si představit, jak by vypadal třetí díl.
    • zdeeneek
      Byl by to simulator oblikani pandulaku, kteri by auta pouzivali jen na prejizdeni z jednoho obchodu do druhyho *1*
  • Skoda. Test Drive Unlimited jsem mel rad oba dily, i kdyz tam bylo spousta chyb, tak trojka uz mohla byt solidni. Podobny zavody mi na pc budou chybet :/
    • TDU2 jsme si ze zvedavosti koupil. A dodnes lituji. Tomuhle silenemu jizdnimu modelu rikat zavody,to chce hodne otrlou povahu.
      • Jizdni model tam sel nastavit, i kdyz to stejne ultra realisticky nebylo, nikdy mi nevadil u zavodu trosku arkadovejsi styl. Ta volnost a vymodelovany ostrovy byly perfektni...ktera zavodni hra tohle muze nabidnout ?
        • Nikde nepisu ze chci realisticke zavodeni,nikde nepisu ze mi vadi arkadovy styl. Jen pisu ze jizdni styl teto hry mi nesedl.
          • A ja jen pisu, ze to tam slo nastavit :/
            • Nevim jestli si to nastavoval pro klavesnici gamepad anebo joystick ale pro volant to nastavit rozhodne neslo tak aby se z toho clovek nepozvracel. Pocit z jizdy s volantem v tom mohl mit akorat clovek kery sedel v aute akorat na zadnim sedadle kdyz ho mamka vezla do skoly. *1*
      • kok*t
  • montatatana
    Skoda, snazili se do her vecpat vcelku originalni napady a delat je trosku jinak, i kdyz jim to malokdy vyslo v hratelne podobe :)

Tak to se muzeme na Kickstarteru tesit na novej projekt...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit