Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím,
    víte je třeba to brát hlavně objektivně a zároveň si uvědomit že ne každého ta hra oslní a bude bavit.
    Hra je rozhodně "nedodělaná" Hru hraji už víc jak rok a mám nahráno víc jak 1000h a ikdyž je jak pořád říkám "nedodělaná", tak má pro mě to určitě kouzlo závodní/sims hry a to se u žádné podobné hry nevidí. Jinak hra samotná se snaží býti realistickou s volbou nastavení "Hardcore" si užijete parádní jízdy především s volantem, i když je to bohužel Arcada, přesto hra určitě zabaví na hodně hodin. Ano hra obsahuje spoutu chyb a bugů a různých glitchů a žádné velké opravy nikdy nebyli. I když se překonali a vydávali nějaká DLC, tak bohužel se nesnažily příliš pečovat o tu hru, což je velká škoda, uvidíme co bude v budoucnu a celkově s hrou TDU2.
    Je škoda že Atari která je vyníkem rozpadu Eden Games, jelikož se nepostarala o Eden Games více než by měla, bohužel.
    Jinak je třeba říct objektivně, že takto podobná online závodní/sims hra pro PC rozhodně není, takže to je třeba si uvědomit.

    Jinak hodnocení hry 7/10
  • ............čekají je mobilní hry.......... No konečně si uvědomili, kam patří.
  • smejki
    to ten citát nijak nepopírá *3*
  • furt víc jak u tebe :D
  • smejki
    "inteligence pisatele je nepřímo úměrná množství vykřičníků v jeho psaném projevu"
  • Mám pocit že za podobu tdu2 můžou víc lidi z marketingovýho z atari.
  • jindra.veliky
    to je meli radsi prodat *16* *12* *11*
  • TDUmaniak
    To jsem zvědavej jak to dopadne, na webu jsem četl, že hodně hráčům najednou začala hra hlásit špatné heslo na účtu Atari.com, mě taky, ale chyba není v tom. Na webovou stránku Atari.com se v pohodě přihlásím, do hry ne. Jinak mě škrty v Eden Games hodně štvou. TDU1 i 2 je hra, která baví na hodně hodin. Co se týče přetáčivosti aut, jak tu někdo psal, ta se dá eliminovat, buď jet do zatáčky s vyšším kvaltem než je potřeba, nebo připojit volant a můžete zatáčky v pohodě jezdit pod plynem. :)))
  • Pro mě to na věci nic nemění. Nějaké "fejsbučkové" hry jdou naprosto mimo mě. Stejně tak hry na mobilní telefony. Škoda, že série TDU končí, pro mě to byly naprosto jedinečné hry.
  • Mechwarrior_bw
    ty máš 27 ? možno tak sedemnásť (ak budeme optimisti) ... tak ako píše Mr.GenitalGrinder, keby neurobili z dvojky akýsi metrosexuálny škvár a keby namiesto domrdania toho čo dobre fungovalo, to naopak vylepšili tak by mohlo byť všetko inak. Môžu si za to samy ... žial.
  • zdeeneek
    Byl by to simulator oblikani pandulaku, kteri by auta pouzivali jen na prejizdeni z jednoho obchodu do druhyho *1*
  • Ses tupa jak dlabanej betlem.Eden games muze za svuj konec podekovat prave tomuhle homosexualnimu odpadu jmenem TDU2.
  • Na to, aby mě někdo urazil, většinou neberu tyhle diskuze dost vážně. Chce to ale držet chladnou hlavu, jinak tě s podobnou budou lidi pokládat max. tak za flamera, teda já určitě. Jinak jsem jednoznačně pro zachování konceptu, se kterým přišel první TDU. Jen kdyby to dělal někdo schopnější, než věční průseráři z Edenu. Takže mně to svým způsobem i docela těší, že se Eden rozpadl.
  • Tak tak chlape,presne,ako pises...Len skoda,ze to nedocvaklo viacerym,o com TDU2 bolo *9*
  • Az budem pisat desatslovne odkazy,ako ty,tak sa urcite nepomylim a neurobim pravopisnu chybu...
  • Ale jasan,ze hram aj GRID a je to super hra...Ale pochop,ze TDU2 je uplne niekde inde,co sa tyka hratelnosti a narokov na grafiku a keby chceli EDEN GAMES dotiahnut kazdy detail na 100%,v tom potenciali priestoru,v ktorom sa mozes pohybovat,bolo by to tak narocne na graficku kartu a procesor,ze by to tristvrtiny ludi ani nemohli hrat...Jednoducho by im to comp neutiahol...Takze porovnavat to s mantinelovymi hrami,ako je GT,Forza,Grid,NfS atd.,asi nie je zrovna na mieste...Ale budiz...Dik za to,ze si reagoval normalne a caves *3*
  • Kamo,mas pravdu...Presne si to trafil,nie je to ziaden velky zazrak,je tam kopec chyb (v hre) a tvoj nazor beriem ako prvu normalnu kritiku hry...Vidiet,ze si ju hral a vies,o com hovoris...Mna vcera hrozne nastvalo,ze nejaky pako si sadne doma za comp,pusti si piratsku kopiu TDU2 a po 5 minutach "odborne" zkonstatuje,ze hra je uuuplne na nic...A este to prezentuje aj cez net do sveta...To ma tak nasralo,ze som musela napisat to,co som napisala...To,co pises ohladne ovladania hry,to sere aj mna.A hlavne to domrvili nastupom DLC2.To uz je uplny koniec.Pomenili zvuky aut,ovladatelnost sa u niektorych este zhorsila,mas fakt co robit,aby si karu udrzal na ceste...Ale mna tam aj tak najviac berie ta grafika a scenerie...A to,ze sa tam mozes flakat,kde sa ti zachce...To som mala rada na GTA-San Andreas...Ale to sa bohuzial nechyta grafikou na TDU2...V kazdom pripade si tvoj nazor vazim a ak ta ten moj urazil,tak to neber az tak vazne *4* Bol to skor odkaz pre tych ...nast rocnych,ktori chcu mat vsetko zadarmo a uz im nic nie je dobre...Ved vies,co myslim... *3*
  • Konečně to zapíchly. Takové plýtvání sil na Test Drive Unlimited. Ta hra má šílený jízdní model a 2jka k tomu ještě mizernou optimalizaci na PC. I Black Box by to lépe udělal a to je co říct. Zlatej Test Drive 5
  • Radioaktivni_surikata
    Arogantní názor bez špetky úcty k názorům druhých. Hra se nedá pořádně hrát jako závody, protože ač se v Edenu snažili o pár prvků reality, všeho chtěli dosáhnout skripty. Nevěřím, že nedotáčivost/přetáčivost počítal nějakej fyzikální engine. Auta se chovaly křečovitě, místy vážily několik tun, místy asi tolik, co středně velká krabice od mlíka :D Hra se nedala hrát ani relaxačně, protože input herních zařízení je naprosto dementní. Nelineární zatáčení. Jak blbej musí člověk bejt, aby ho napadla podobná kravina. V nastavení jsem vyzkoušel desítky poloh toho posuvníku, nikdy to lineární nebylo. Jediný, a to opravdu jediný, co hře musim nechat je, źe místy vypadá nádherně. Hráno na max s 60 fps držených v. synchronizací a některý scenérie supr. Ale zbytek... Sedadlo už není štelovatelný, imho jedna z nejlepších featur původního TDU, auta zní naopak hnusně (pár se jich povedlo, zbytek jsou bzučáci jak moje pračka), bugy kam se podíváš, doprava, kterou programoval imbecil (přizpůsobování rychlosti a dohlednost do 100m). Jako korunku bych uvedl fakt, že ani stěrače neuměli nebo nechtěli naprogramovat. Nejdřív se séřou s efekty počásí, který vypadaj krásně, a pak nenaprogramujou ani stěrače. Prostě Eden Games... :) Takže si běž zalíst do svýho vysněnýho virtuálního světa, kde je komplexnější fyzika pro počítání houpání dámskýho porsí, než pro ovládání auta, a nás ostatní nech radši napokoji. Komunikovat se světem můžeme i prostřednictvím jiný her, takových, co za to stojí a dovolují i něco navíc, kromě oblékání avatara. My jsme rádi, že se nemusíme účastnit. Taky DĚKUJEM!!! ;)
  • Kein
    No, ale pokud v TDU nejde o závodění, tak to je u závodní hry krapet problém, nemyslíš?..Ty hlavo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit