Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Test Drive nekončí, čekají je mobilní hry a licence
11.5.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
Vsechno nadherny kocary. Ty dnesni "spicky" Zondy, Bugatti, Koenigseggy, to vypada vsechno jak motorovej clun krizenej se superbikem.
-
Nevim jestli si to nastavoval pro klavesnici gamepad anebo joystick ale pro volant to nastavit rozhodne neslo tak aby se z toho clovek nepozvracel. Pocit z jizdy s volantem v tom mohl mit akorat clovek kery sedel v aute akorat na zadnim sedadle kdyz ho mamka vezla do skoly. *1*
-
Ja bych to upresnil na nactiletyho frikulina. *1*
Konkretne TDU2 bylo neco naprosto neskutecnyho co jsem absolutne nepochopil. Nevim pro koho ale pro fandy zavodnich her to rozhodne nebylo. Jednicka nebyla spatna a na upraveny hardcore mod to slo hrat dokonce i s volantem. -
Škoda, TDU 1 a 2 byly náhodou dobré hry. Rozhodně dost dobré na to že Eden Games pracovali s omezenými financemi. Stejně tak jejich předešlé hry. Doufám že tvůrci z Edenu založí nějaké jiné studio a budou pokračovat.
-
Abych byl upřímnej, XJ 220 byl jedinej opravdovej důvod, proč jsem jedničku hrál a trpěl dementní inteligenci, silnice s počtem polygonů, co se dal počítat na prstech jedný ruky atd. Holt většina dnešních puberťáků ani neví, že taková kráska existuje. A o XK120, D-typu, E-typu a naprosto nádherným XK13 už vůbec ne. Jejich škoda, jen do těch závodních her kdyby je dávali častějc...
-
A ja jen pisu, ze to tam slo nastavit :/
-
Nikde nepisu ze chci realisticke zavodeni,nikde nepisu ze mi vadi arkadovy styl. Jen pisu ze jizdni styl teto hry mi nesedl.
-
Ve dvojce mi hrozne chybel Jaguar XJ220 :D
-
To by si najprv vývojári museli uvedomiť, že dobrá hra neznamená hra, ktorú zvládne aj poloretardovaný blbec *7*
-
A v čem? V kyselině? *2*
Ani bych nelitoval. Oba TDU i AItD5 byly hry s obrovským potenciálem. Bohužel dost nevyužitým. Tedy TDU 2 svůj potenciál využilo, ale v trochu jiný podobě, než jakou bych čekal od závodní hry. -
jojo. radoby experti na uspech aneb ted je prece doba fejzbuku a the sims, tak se to bez tadytech utilit prodavat nebude ! A po roce vyhodi svoje kreativni studio a svedou to na nej. Gratz
-
haters gonna hate ! :D
-
to je tak ked robia z arkady este vacsiu arkadu a namiesto noveho enginu tam nadrbu socialne networky a oblecenia... bohuzial za to nemozu sikovni programatori ale vedenie Atari
-
You wouldn't understand, It's a Jersey thing...
-
To byla naprosto traga hlavne u dvojky, kterou jsem kvuli tomu proste nemohl hrat. Na to se nedalo divat (a poslochout) i kdyz to tam bylo jen obcas.
-
Jojo, pro náctiletýho homosexuála to musela být dobrá hra *11* *11* *11*
-
TDU bol jedinečný projekt ... dúfam, že vzniknuté vákuum niekdo vyplní. Len treba nasledovať stopu jednotky, ubrať z infantility a nie je čo riešiť.
-
TDU pusobily strasne umele
-
"starších NFS" ... co já bych za to dal, kdyby se objevilo něco tak kvalitního, jako bylo kdysy NFS 2, 3, 4, 5 Porsche chalange
-
Jsi to hral 5 minut jen tu prvni cut scenu s narozeninama ne ? Pak uz tam dal nic podobnyho neni, akorat si muzes tak leda kupovat obleceni ze ctyr druhu obchodu. To je jen takovej bonus pro holky ^^