Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubtomsa
    TQ i s datadiskem jsem miloval a jeden čas to hrál pořád dokola. To byla fakt výborně udělaná hra. Když si vzpomenu jak mi na nejvyšší obtížnosti chyběly rezistence na jed... uff.
  • To jsi přišel a přijdeš o hodně
  • Já jsem diablo nikdy nehrál a začínal jsem na Titan questu, diablo3 s nejvyšší pravděpodobností hrát nebudu nevidím v dnešní době na něm nic vyjímečného, nelíbí se mi neustálé připojení k netu, ale rpg od lidí TQ si rád zahraju
  • To iste, hlavne že aj niektoré rehabilitácie sa robia cvičením na fitlopte. *7*
  • vypada to pekne len to ma hacik roztrhlo sa vrece s diablovkami v case ked vyde diablo 3 ako naco kde boli vsetki tych dobre nie 10 ale 5rokov osobne ked vyde diablo tak zhruba rok(odhad mozno viac :D) ma ziadna ina diablovka netrapi...
  • ano pokud mas zdravi zada...
  • kostejnesmrtelny
    A ty si klidně dál hraj hry, při jejich tvorbě maj hlavní slovo kravaťáci; kde obsah není vytvářenej tak, jak chtějí vývojáři, ale tak, aby se hra zaplatila prodalo co nejvíc kusů.

A hlavně už sem nepiš... *3*
  • neverim *4*
  • Ty expert, rovno sa dá sedieť aj na obyčajnej fitlopte za 15 euro a skrútený ako paragraf môžeš sedieť aj na kráľovskom tróne.
  • Škoda reči kure, skrátka sedí ako paragraf, ale aby sa cítil lepšie tak svoju zodpovednosť zvalí na pc. *15* A k tomu ešte presvedčí samého seba, že keď je "rozvalený" na gauči (zase ako paragraf), tak to jeho chrbtu prospieva.
  • muzu ti zarucit ;] ze graficka karta, ktera rozbehne hru na tvoji 46" televizi a mem 28" monitoru muze byt uplne ta stejna, protoze oba jedeme ve stejnem rozliseni...lepereceno ja v lepsim protoze ty mas fullHD 1920x180 a ja 1920x1200....

muzes mit treba 1000'' televizi, ale pokud pojede ve fullHD rozliseni, tak tu hru utahne porad stejne obycejna graficka karta, jakou pouzivam treba ja na svem 28" monitoru ;]
  • asi nevi, pokud on si predstavuje jako zidli k pc nejake reditelske kreslo za desitku a gauc nejakej 20 let starej z chaty tak je jasny ze kazdej mluvime o necem jinym
  • Ano: Digital download of finished game for PC, DRM free at a low price for your early support.
  • ta veta na kterej si stezujes ma znit takto: PC ktere by mi rozbehalo nejnovejsi hry na maximalni detaily a na rozliseni čtyřiceti palcové TV (samozrejme ze full HD)

uz vidis ten rozdil ? to ze sis to blbe precet nebo blbe pochopil neni muj problem
  • zidli*
  • treba jednoduse nechape jaky je rozdil sedet na zidli a na gauci (ja osobne ho taky moc nevidim, pokud nemas doma u kompu zahradni stolek)
  • guuk: Ty si fakt kus debila. 46" není rozlišení ale uhlopříčka displeje :D :D, a tvoje fullHD televize jede jenom na 1920x1080 :D. Slušné PC grafiky zvládají mnohem, mnohem větší rozlišení něž nějaké ubohé fullHD, jenom k nim lidi nemají připojené televize, ale tisíckrát kvalitnější monitory se značně jemnějším obrazem. :D
  • ma to neco do sebe, ja si doted rad zahraju d2 na pc. D3 me taky pravdepodobne ceka na pc, i kdyz blizzard dost mlzi o konzolovy verzy a neco v planu ma :)
  • hele ty ses asi trosku natvrdlej co ? *1* to nemuzu mit zada v pytli z vice duvodu ? hold sem jako mladsi sedel casto u pocitace ale dost sportoval, nehoda mi zablokovalo sportovani a vysrala castecne zada a ted uz se to se mnou veze, nic slozityho na tom neni *5* a kde si prosim te zjistil ze se lecim na gauci ? *1* zada se leci rehabilitaci, cvikama na zada, sportem jestli ti to neco rika, pouze rikam ze sednout si na gauc a vzit si do ruky gamepad je pro moje telo urcite lepsi nez abych prisel po 9 hodinach sezeni v praci u pc a zase si doma sednul k pc. To je vsehno, ja nevim co do toho tak vrtas *1* podle me ses jenom z dalsich trollu kterej nemuze zkousnot ze mam jinej nazor a ze mam radsi ps3 nez tvoje oblibene pc *5*
  • ano staci mi ps3, dohravam prumerne jednu max dve hry za ctvrt roku takze opravdu nemusim mit hrozne narachanej komp *2*

A ano je za tim zdravotni problem. Je pro me proste lepsi ulevit svym zadum, ruce a sednout si na hodinku k ps3 misto dalsiho sezeni pocitace. Co je na tom nepochopitelnyho ? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit