Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co ti brani sedet u kompu stejne jako u konzole ??
  • to by mne zajimalo, co za schopné klony Diabla od doby vydání Titan Questu vyšlo (kromě torchlight, což jsou dost omalovánky)
  • God-of-War
    ok:)... jinak road of devastation mam a to je snad ještě těžší:DDDD..Tenhle tejden mam odpolední, tak můžem dát o víkendu. Můj nick je terminator00777
  • se nekdy ozvi, chci se v budoucnosti jeste k dead nationu vratit a sehnat partaka na coop, treba se nam povede nejaka haluz na ty nejtezsi obtiznosti a bude sranda *5*
    psn: guuk666, icq: 288035720
    kdyz to bude stat za to tak treba dokupim i road to devastation
  • Penize se z uctu strhavaji az v pripade dosazeni pozadovane castky, takze 'zabalit to i s hotovosti' nemuzou.;-)
  • Dost zalezi na vyvojarich jak to mysli vazne, kdyz se primarne zameruji na konzole tak pc vydaji jenom s povinosti a pak to tak taky vypada. Zalezi na pristupu. Vse se da vyladit kdyz se chce, ale cas stoji penize a kolem nich se v posledni dobou vse toci. Ja bych rad uvital vic diablovek na konzole, ze zdravotnich duvodu si nemuzu dovolit sedet u kompu jeste doma kdyz chci parit kdyz u nej sedim 9 hodin v praci.
  • Ringwraith
    Pokud se nevybere dost, tak se peníze vráti darujícím.
  • God-of-War
    Mi povídej *1* taky sem měl občas záchvat zuřivosti, hlavně kvúli tomu, že sem si chtěl udržet co největší multiplier:)
  • ja to na nejtezsi obtiznost nedaval, nervy mam jenom jedny a kupovat novej gamepad kvuli tomu ze jsem ten starej ve vzteku rozstriskal se mi nechce *1*
  • Nejsem proti aby se takove hry delaly na konzole, ale nesmi tim utrpet PC verze, viz. napr. Deathspank (dobra, to je puvodem konzolova hra, takze to se da pochopit) nebo Dungeon Siege 3 (pekna prasecina hrat to s mysi).
  • Keyz
    Jak to vlastně funguje?To je prostě donate bez možnosti vrácení peněz když se nevybere tolik se má a ten tvůrce to nebudě dělat.Anebo to zabalí i s hotovostí. :) Předpokládám,že to to kickstarter nějak právně ošetřené, protože lidi co posílají peníze tuším nejsou klasicky investoři.
  • God-of-War
    Dead Nation je fakt hodně dobrá hra:). Ještě to musim dohrát na nejtěžší obtížnost, ale nevim *1*
  • Titan Quest bylo opravdu vynikající RPG. Jeden z nejlepších klonů Diabla.

Akorát byl pr*ser že studio skončilo těsně po vydání datadisku, takže už jsme se slibovaného patche nedočkali a hře zůstalo nemálo bugů - nicméně její zábavnosti to nijak neubíralo.
  • ale kickstarter a crowdfunding neni obchod tak jak ho znas a tim padem place za odvedenou praci neni namiste. corwdfunding je doslova nova uroven slobody v tom, jake projekty dostanou sanci a jake ne. doted o tom rozhodovali kravataci odtrhnuti od reality, od hracov a teraz o tom mozme rozhodovat my, hraci. Nikto nehovori ze tam mas poslat 30 eur ako za plnu hru, nikto nehovori ze mas projekt podporit. Ak o projekt nie je zaujem a nenafunduje sa v pozadovanej miere, moze to byt znamenie pre vyvojarov ze o dalsi takyto produkt nie je na trhu zaujem a dokazeto usetrit obrovske straty pocas vyvoja. Prave v opacnom pripade, ako vidno na Wasteland2, tieto projekty dokazu odhalit skrytu frustraciu hracov z BF343, COD cislo 16 a dalsich x hier ktore vyzeraju stejne, hraju sa stejne a su to rovnaky sh1t ako minuly rok. Je to sanca, na vytvorenie novej triedy hier, niekde nad Indie produktmi a pod AAA produktmi. teda presne tie hry, na ktore sme boli zvyknuti v 90tych rokoch. EA a Activision su uplne mimo a nerobia hry ale produkty a podla toho to tak aj vyzera...
  • nehadam sa, len som sa zamyslel, ked ludia poslu, ich vec...len podla mna je zaner diablovina presyteny na trhu, to je vsetko
  • Ringwraith
    To je vítěz desítek milionů dolarů v loterii, který žádá vatu na své vysněné MMO.

A pokud vím, tak 2x 10000$ mu tam poslali nějací trollové z 4chanu, co dar plánujou stáhnout před koncem fundraiseru.
  • Kickstarter je od toho, že pokiaľ to ľudia chcú, podporia to.. Jednoduché, nie ?
  • Jen jsem kouknul na ten tvůj odkaz a proběhlo mi hlavou, co že to je za "veksláka z Václaváku".

Ale tvůrcům Grim Dawn budu fandit a když se dílo podaří, rád si ho koupím. TQ jsem měl hodně rád a leží mi doma v poličce a když k tomu přibude nějaký další dobrý přírustek, budu jen rád.
  • mrzi me ze podobne hry nedelaji i na konzole, pritom ovladani pomoci gamepadu by na diablovku sedlo dobre, (dead nation to potvrdilo) no hold si budu muset pockat.
  • Ringwraith
    Tak já taky pravděpodobně nic nepošlu.

Ale pro Grim Dawn mluví fakt, že už něco mají i hotového...

Jsou tam i 10000x pofidérnější projekty...
    http://www.kickstarter.com/projects/120873716/your-world

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit