Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Titan Questu chystají další diablovku... s Kickstarterem
18.4.2012 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Tak Diablo už na PSone ukázalo že takové hry na konzoli fungují bez problému, takže můžeš jedině doufat že to napadne i vývojáře.
Já si ale tenhle typ her raději zahraju na PC. -
Aha, takže najprv za to môže pc, potom nehoda, teraz zase pc. No veď sa už rozmysli čo je na vine. Každopádne rozvaľovanie na gauči s gamepadom ťa bezpochyby zázračne vylieči.
-
jestli te boli zada ciste ze sezeni u kompu a neni v tom nejaky konkretni zdravotni problem, tak jednoduse "neumis" sedet *1*
-
Já vím,ale když to někdo vyloženě zabalí a tak jako investor máš v možnosti jak ty peníze získat zpátky.
-
ano z velke casti mam zada v pytli i z pc, ale nejak se ty penize vydelavat musi. a 5 hodin denne sedet na gauci ? to mozna pred 15 lety kdyz na to byl cas, ted je to 5 hodin tydne ;)
-
Takže na ps3 ti stačí upscalovaných 720p/30fps/low a od pc očakávaš 1080p na maximálnych detailoch a potom ideš porovnávať ceny. *15* Trošku rozdiel nie?
-
slo mi spise o to, kolik by stalo PC ktere by mi rozbehalo nejnovejsi hry na maximalni detaily a na rozseni 46" TV (samozrejme ze full HD) a kolik stoji ps3 (trosku velky cenovy rozdil ze ?)
-
Pro ninjaedit ty "ja mam totiž z kompu zada v pytli." *15* Som presvedčený, že rozvaľovanie na gauči tvojemu chrbtu pomôže. Pamätaj, aspoň 5 hodín denne.
A samozrejme ty vieš lepšie čo som kedy a ako hral, poznáš ma lepšie ako ja sám seba. *7* -
Je videt ze jsi tento typ her na gamepadu nehral, jinak by jsi rikal neco jineho, zrovna na gamepadu je pohyb pomoci packy uplne prirozeny a i kdyz jsem nikdy predtim gamepad v ruce nedrrzel tak hrani dead nation (diablo zpusob hry) mi prislo prirozenejsi nez na mysi. A co se tyka meho zdravi, budu rad kdyz do toho se michat nebudes, protoze o mem zdravi vis prd tak jako nevis nic jak jsem k tem zadum prisel, od malicka sportuju a za moje zada muze nehoda pred 12 lety za kterou jsem teda opravdu sam nemohl, myslim ze naopak od jinych lidi delam pro svoje vyleceni maximum, to je vsak osobni zalezitost a od toho tady tohle forum neni.
-
no...nezalezi na velikosti Tv, ale na jejim rozliseni. Takze jestli mas full hd, tak mas rozliseni 1920x1080. To je rozliseni pouzivane u cca 28" monitoru coz by nemel byt problem. Gamepad se samozrejme k PC da pripojit taky.
-
no, kym by ..hypoteticky.. dokoncili ten Grim Dawn, tak bude na trhu Diablo 3 a v tom case asi aj nejaky jeho datadisk...
-
.
-
dostane pak alespon clovek za podporu digitalni/krabicovou verzi podporovane hry?
-
Inak nechcem ti kaziť ilúzie, ale zato, že máš "záda i ruku v pytli" si môžeš sám, a nie pc. A keď si myslíš, že byť rozvalený na gauči je lepšie ako byť rozvalený na stoličke, tak sa mýliš.
-
Myslíš titan quest? Asi nejaké pentium 4 a nejaká 6 ročná mainstrem grafika (ati 1600 alebo také niečo).
-
Práveže ovládanie pomocou gamepadu na takéto hry vôbec nesedí, celý koncept je stavaný pre ovládanie myšou.
-
no... tak napriklad nevim co by to muselo bejt za masinu aby to jelo na 46 palcovy LEDkovy TV abych na to mohl koukat z 5 metru, rozvalenej na gauci nebo na posteli :) navic gamepad je pohodlnejsi, ja mam totiz z kompu nejen v pytli zada ale zaroven ruku od mysi, takze se snazim vyhejbat i mysce *3* driv jsem to resil, je to vsak ale mnohem drazsi varianta tohle resit nez si koupit konzoli, vyjde mnohem levnejc, do toho prisli zdravotni problemy a pro me byla konzole pak jasna volba. kdyz si chci zaparit nejakou dobrou hru na pc bez ktery bych si zivot nedokazal predstavit tak prinejhorsim zustanu dyl v praci a zahraju si v praci. *1*
-
Tak fanpatch opravil veľa vecí, každopádne keby mal titan quest takú podporu akú dal diablu 2 blizzard, bola by to ešte lepšia hra.
Každopádne to bola jedna z prvých hier, čo som hral v 3d - a aj keď je už nejakých 6 rokov stará, stále to ma vyriešené lepšie ako poniektoré nové tituly. -
Když dosáhnou požadované částky a pak to zabalí? :)
-
to je investice na ktere muzes nasledne usetrit a nebo prodelat, to je jak se vsim...