Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsem teda zvědavej jak to dopadne, SEGA mě zatím zklamala už několikrát tak snad se s timhle konečně vytáhnou.
  • No minmalne myslienka a smer akym to chcu ponat je super a poucva sa to vyborne. Konecne snad hra ktoru si s radostou zahram a budem sa aj bat, a snad nie preto ze by mi to malo kazdu chvilu spadnut alebo ze mi vypadnu polygony alebo sa doserie nejaky shader a tym aj obraz. Trochu si kopnem. Na druhu stranu, posledne Votrelacke tituly, ci uz A:CM alebo aj Prometheus ako film, nasadili latku tak nizko ze si uz neviem predstavit ako by to s prepacenim museli doj*bat aby to dopadlo este horsie.
  • oktavius66
    Jsem fanda Vetřelce... Pro mě je to ten nejlepší emzák, co byl kdy stvořen. Dobře vypadá, nemá slitování, Je tichý a nepředvídatelný... takže ANO, doufám že se toto povede. Trailer je boží, grafika je krásná, atmosféra je strašidelná a doufejme že to bude mít super příběh. Toto přesně od té hry očekávám ! Škoda té absence zbraní, ale že by mi to nějak v tomhle žánru vadilo... Ani ne ! Budu vývojářům držet palce na rukou i nohou a doufejme že nám naservírují vynikající HORROR hru z které si i já jako hráč nadělám do trenek ! *5*
  • Jako hráč Rome II může zodpovědně, říct , že od vydání 3.9 až doí7.1.2014 neuměla AI užívat žebříky či jiné obléhací zařízení. Všechno vrhala na jednu bránu, kde je kosil olej s účinností Napalmu. Taže očekávám, že Vetřelci v této hře budou běhat tak 4 měsíce od vydání plné hry. I přesto se najdou tací, kteří tomu dají 9/10 a to je Smutný:)
  • "Woozááp!"
  • Dobre vyzeral aj Rome 2
  • Ale to jsou řeči už od pravěku herní tvorby, já spíš chtěl chtěl oponovat tomu že pokud bude hutnej skript tak si přizpůsobivost můžou strčit za klobouk, protože to nedává smysl. To by platilo o jednoduchém skriptu.
  • Kallessin183
    Po asi minutě smíchu jsem si najednou uvědomil, že bych dopadl úplně stejně *4*
  • Tilwaen
    Je rozdíl mezi tím, když naprogramuješ nějakou entitu tak, aby se chovala určitým způsobem v nějaké situaci a (třeba i) závislosti na prostředí, a tím, když uděláš skript, který se spustí v dané chvíli podle hráčova postupu levelem a dané entitě přímo přidělí nějaké chování místo toho, aby ji naprogramoval, aby se tak chovala sama od sebe. Tohle podle mého také myslel OP tím "předskriptováním".

Ty máš samozřejmě pravdu v tom, že (nadneseně) čím více kódu, tím více reakcí na různé podněty můžeš definovat a kreatura, kterou tvoříš, nám potom připadá živější, chytřejší. Obecně si myslím, že zejména novodobé FPS hry posunuly vnímání pojmu "skript" tak trochu jiným způsobem, než to myslíš Ty, zejména mezi hráči. A nejlepší jsou takové skripty, které hráče trestají za kreativitu a nedovolí mu postoupit, pokud neudělá přesně to, co se po něm chce, a to kolikrát dost nepochopitelným způsobem.
  • Jo jo. Představuju si to s Oculusem. Scéna : "honí mě vetřelec, já se sem tam ve zpomalení ohlédnu. Po dalším ohlédnutí najednou zjistím, že už za mnou není, bušící srdce, rozhlížení, najednou po mě vyjede zkrz mříž ventilace.......vyskakuju ze židle....řvu...ztrácím vědomí.....
  • tak nejspíš bude chytřejší než ty
  • Jack1947
    Je naskriptovana... takze defakto takova plastova/umela ve vetsine pripadu je.
  • Magister_Peditum
    Pouze používám termíny samotných tvůrců. *3*
  • Na obrázku jde jasně vidět, že to je právě ten vetřelec z prvního dílu - v hlavě mu dokonce prosvítá lidská lebka, která ale ve filmu nikdy pořádně nešla vidět
  • B.o.b
    No vypadá to sakra dobře!
  • GlaDOS
    Nevím, z jakého důvodu je tu Outlast etalonem dobrého hororu. Atmosféru měl občas dobrou, ale ta přestřelenost hororového žánru byla často velmi výrazná. A to raději nezmiňuji repetetivnost druhé poloviny hry. Takže budu raději, když Alien: Isolation toho s Outlastem bude mít společného co nejméně.
  • GlaDOS
    No, určitě to nebude ten typ z prvního filmu.
  • Ronox
    Jo jo. Gearbox opakoval svoje fejkování už od BiA traileru. Škoda no. Mohl to být výborný coop, kdyby nedali vetřelce nascriptovaný. Takovej L4D s utíkáním, zaděláváním dveří, vysazování turret apod bych si nechal líbit. Takhle to bylo takový ...meh.
  • Nestraš... to by byl už MegaHorror. :-) No myslím si, že teď ty nové konzole mají na takovou grafiku, takže se ořezávat tolik nebude.
  • Vzhledem k tomu, že Vetřelci byli stvořeni jako biologická zbraň hromadného ničení... Je to jedno. Vždyť už nás zabíjí i jejich "miminka"... *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit