Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A: CM trailer vypadal bombasticky, ale bol to fake. To co je v traileri a gameplay videu je naozaj ingame bez fake.
  • No já nevim, ale existuje vůbec něco jako umělá inteligence? (myslim ve hrách) Teda aspoň jak já tomu rozumim jedná se vždy o skript a čím víc skriptu pro různé situace tím větší iluze "inteligence".
  • Film Vetřelec jsem poprvé viděl na montáži v Izmíru a vylekal mě natolik, že mi spadl šrubovák pod kanape
  • Ronox
    Protože jsem fanda, tak budu ignorovat teda ten příběh a doufat v to, že si ho ohnou nějak aspoň trochu logicky. Jinak Outlast v Aliením světě? Hell yeah! Jak jsem psal u toho leaku, tak nejlepší pasáže v AvP starým byly za mariňáka. Pár nábojů a radar. V tom případě vedle Routine a SOMY přidávám další hru, která vypadá fajn a hlavně má sci-fi zasazení. Takže nezbývá nic jinéžo než držet palce klukům a holkám z Creative Assembly. Ta vikingská hra nebyla úplně marná a třeba jim jiný žánr prospěje. Jen bych si přál aspoň na konci získat pulzní pušku kvůli tomu zvuku prostě.
  • Jack1947
    Je ale urcite inteligentnejsi nez treba mozkozrouti-zombici. To by mohlo no, byt nejake takove no. Zabit by se ovsem mel nejak zajimavea ne ocekavatelne. Mohl by bejt treba chtrejsi nez ti blbouni z Outlast kdyz uz jsme u toho.
  • Ronox
    Tak když se podíváš na E3 demo atd, tak taky vypadala dobře :D
  • Tak vetřelec není inteligentní, alespoň ne moc. Je to v podstatě primitivní agresivní organismus, který útočí na vše co se vyskytne v jeho teritoriu. Kdesi jsem četl přirovnání vetřelců k mravencům (královna, koordinovanost a inteligence stoupající s počtem atd.). Je to samozřejmě teorie o něčem co neexistuje, takže v podstatě zbytečná, ale u takového fenoménu se tomu nedá divit. Hru bych viděl jako napínavou honičku s finálním nalezením něčeho, čím ta slizká nenažraná mrcha půjde zabít....myslím vetřelce....
  • vetřelec bude unavený popelář
  • hladovy delnik, ti jsou nejhorsi
  • VETŘELCI 4EVER.
    Miluji vetřelce.
    Sleduji je už prvního dílu těším se strašně moc.
    Poslední hra by si zasloužila shořet v pekle.
    Díval jsem se na ukázku.
    Ale jedna blbá otázka : ten vetřelec bude válečník nebo dělník ? (už u prvního dílu to nebylo jisté).
  • ACM vypadalo dobře naposledyyy...? Před 5 lety v artworcích v časopise. Od té doby jsem si říkal jen "paneb*že, jak toto jen dopadne... *7*
  • Neočekávám, že tam vůbec o nějakou umělou inteligenci zavadíš *1* Vidím to v podstatě na další Outlast, jen v kabátku Vetřelce (na což čekám hooooOOOOoooodně dlouho *14* )
  • Jack1947
    Na druhou stranu, tam se Strilelo a tady se bude bojovat bez zbrani... no zadna utecha to tedy neni.
  • kennyB
    http://www.youtube.com/watch?v=jpqi1nLTu4k&feature=c4-overview-vl&list=PL3iKUoRBs59TeleBX16C6GPU4S5cB6W0y
    Nevypadá to špatně, ale to na začátku nevypadalo ani colonial marines.
  • SAKRA! Takhle měla vypadat Grafika Aliens: Colonial Marines!

Jináč určitě to bude nářez, pokud se jim tom podaří. No jen nevím, či bych to hrál v noci. :-)
  • kostejnesmrtelny
    Careful yeah.
  • Magister_Peditum
    No, Creative Assembly není zrovna zárukou nějaký suprdupr umělé inteligence. Tedy pokud to nebude masivně předskriptované. Pak si ale budou moc ty kecy o přizpůsobivým chování vetřelce strčit za klobouk.
  • Ať Creative Assembly radši doladí Rome 2 a začnou dělat další pořádnej total war místo tohohle
  • nekromant33
    Takovej Outlast s Alienama místo magorů by nebyl špatnej... Až na to, že bych ho nehrál, protože bych se u něj pos*al strachy.
  • Jack1947
    Nuze, asi i zmenim nazor... Survival a bez zbrani ??? Penumbra, Amnesia takze by to mohlo bejt krapet lepsi/horsi. Nez se zbranema.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit