Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Total War oznamují Alien: Isolation - boj s vetřelcem se obejde bez střílení
7.1.2014 | Petr Poláček
81 příspěvků
-
Tohle by konečně mohla být hra, která bude dělat čest značce Alien. Moc přeju vývojářům (ergo i nám hráčům), aby to vyšlo!!! Zklamání už v tomto ohledu bylo víc než dost.
-
Vypadá to dobře, i když pořád nechápu proč tam tak nelogicky cpou mladou Ripley.
Jinak něco více ze hry zde:
http://www.youtube.com/watch?v=SOpc6OLrEsI -
-
Pokud mají úctu k Vetřelčí sáze, tak to bude pravděpodobně klon Ripleyovic dcerunky nebo třeba Ripleyový jako takový - zvrat v ději. Jinak to do Vetřelčího univerza nezapadá.
-
-
Pokud dceru Ripleyové nezmrazí na nějak dlouho dobu do stáze, tak v tom nevidím problém. Víme o ní akorát to, že žila a zemřela jako stará paní. Komixy nejsou kanonické.
-
-
Já myslim že je to minimálně z marketingovýho hlediska ten nejlogičtější krok co mohli udělat, osobně mám filmy moc rád a nemám s tim problém, já se spíš bojim aby se moc urputně nesnažili navodit atmosféru původního filmu a hra se nestala předvídatelná.
-
-
Mě by zajímalo co budu dělat celou hru. Lekačka to bude prvních pár minut a potom ? Něco teda na způsob Amnestia ? Nevím, je to sice hodně blízké předloze ale nějak si neumím představít, že mě to bude bavit hrát. Bude totiž spíš takový interaktivní film. Vetřelce nebudu moct zabít dokud mě to skript neumožní...
-
Ať Creative Assembly radši doladí Rome 2 a začnou dělat další pořádnej total war místo tohohle
-
No minmalne myslienka a smer akym to chcu ponat je super a poucva sa to vyborne. Konecne snad hra ktoru si s radostou zahram a budem sa aj bat, a snad nie preto ze by mi to malo kazdu chvilu spadnut alebo ze mi vypadnu polygony alebo sa doserie nejaky shader a tym aj obraz. Trochu si kopnem. Na druhu stranu, posledne Votrelacke tituly, ci uz A:CM alebo aj Prometheus ako film, nasadili latku tak nizko ze si uz neviem predstavit ako by to s prepacenim museli doj*bat aby to dopadlo este horsie.
-
vypadá to skvěle.. původní AvP byla hra, u který jsem se nejvíc dojeb*l, když mi skočil facehugger do obličeje - pro mě most memorable moment..dál pak pípající radar (za mariňáka) a brutální souboje s predátorem..škoda, pro mě osobně by to bylo top, kdyby tam byl nějakej ten kvér :-))))
-
-
Tak alien moc neprustrelny neni, kdyz mas cisty vyhled a par sekund tak ho smahnes rychle, cili by ta hra skoncila driv nez by zacala. Ten survival bude o tom, ze nemas nic, protoze nikdo neceka na lodi neco, co je ti vysuvnou celisti schopno vyrazit mozek z palice, nebo potunit ksicht drapama ;-)
-
-
Creative assembly ? tak ten už nevěřím ani vlasy,po tom co provedli s rome II
-
hmm to logo sega me vzdycky vydesi.. uvidime uvidime :) preorder to ale nebude
-
Tak Rome II bylo dost zklamani, ale presto verim, ze tentokrat to vyjde. Aspon podle prvnich videi to vypada fakt dobre
-
Hmm Rome 2 nebyl úplně povedená ale propadák to nebyl, Warhammer na kterém se mají podílet tak o tom moc infa není a s tohoto projektu mě trošku jímá hrůza...Ne že bych klukům nevěřím, ale něco je strategie a něco úplně jiného je tohle to...snad to nedopadne fiaskem no.
-
-
Na Alien pracuje uplne jiny team nez na Total War. Alien team je slozen hodne z lidi kteri prisli ze studii kde maji s designem a tvorbou her tohoto typu zkusenosti.
-
Strategie jim v posledni dobe moc nejdou, treba se zase dostanou do formy se zmenou zanru.
Tahle hra zatim vypada hodne zajimave i kdyz to asi nebude hra na hodne hodin.
-