Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Total War oznamují Alien: Isolation - boj s vetřelcem se obejde bez střílení
7.1.2014 | Petr Poláček
81 příspěvků
-
Škoda, že tam nebude omezená střelba. Rád bych toho hnusáka střelil do prd*le a klidně by se mohl naštvat apod. Tohle je strašně omezené. Přitom ve filmu byli i dost odolní a nějaká ta rána je nezabila jen tak.
-
-
Díky kyselině by to mohlo mít zajímavej dopad, kdyby třeba rozleptal cestu kam máš jít, ale až takhle sofistikovaně bych to bohužel neviděl. Každopádně pokud uspěje tohle, tak by mohli udělat mnohem ambicióznější pokračování pak, ale tak necháme se překvapit, jak to dopadne :)
-
-
Jako hráč Rome II může zodpovědně, říct , že od vydání 3.9 až doí7.1.2014 neuměla AI užívat žebříky či jiné obléhací zařízení. Všechno vrhala na jednu bránu, kde je kosil olej s účinností Napalmu. Taže očekávám, že Vetřelci v této hře budou běhat tak 4 měsíce od vydání plné hry. I přesto se najdou tací, kteří tomu dají 9/10 a to je Smutný:)
-
VETŘELCI 4EVER.
Miluji vetřelce.
Sleduji je už prvního dílu těším se strašně moc.
Poslední hra by si zasloužila shořet v pekle.
Díval jsem se na ukázku.
Ale jedna blbá otázka : ten vetřelec bude válečník nebo dělník ? (už u prvního dílu to nebylo jisté). -
-
No, určitě to nebude ten typ z prvního filmu.
-
-
Na obrázku jde jasně vidět, že to je právě ten vetřelec z prvního dílu - v hlavě mu dokonce prosvítá lidská lebka, která ale ve filmu nikdy pořádně nešla vidět
-
-
Vzhledem k tomu, že Vetřelci byli stvořeni jako biologická zbraň hromadného ničení... Je to jedno. Vždyť už nás zabíjí i jejich "miminka"... *2*
-
vetřelec bude unavený popelář
-
hladovy delnik, ti jsou nejhorsi
-
-
To jsem teda zvědavej jak to dopadne, SEGA mě zatím zklamala už několikrát tak snad se s timhle konečně vytáhnou.
-
-
hru dělaj Creative Assembly, SEGA je "jen" vydavatel :)
-
-
Jo jenže skoro všechno co za posledních pár let SEGA vydala stálo za nic.
-
-
-
Dojem +1 už jen za tu "originalitu", že to není jen další hra ze zástupu stupidních klišovitých FPS...
-
Boha jeho, chlapi, nechte to po sobě přečíst někoho, kdo umí psát. Já chápu, že je to tady takovej nadšeneckej spolek amatérů, ale nějakou přiměřenou úroveň by to mít mělo.
-
Hmmm...SEGA se opět pokouší o Aliens? Pokud dodrží co slibují (silně pochybuji) tak to bude konečně Aliens hra jak by měla být, pokud to pos*rou (vysoce pravděpodobné) tak tu bude další kravina co si jen vyvařila penízky na licenci..Nu, ale dost předčasných soudů, hezky si počkám na vydání a pak se teprve podle toho co uvidim, třeba prostřednictvím youtube, rozhodnu pro koupi či pro návrat do stáze a čekání na něco, co bude opravdu zasluhovat název Aliens..
-
obezretne nadseni. alien bez strileni? s radosti zkusim.
-
Kdyby na tom pracoval stejnej tým jak na Outlastu, tak bych si to i zahrál....
Takhle vidim logo SEGA a napadnou mě hnedka Colonial Marines... :( -
borci prsote neumi udelat survival strilecku udelali strilecku a ted survival dmnce
-
-
No vychází mi, že z toho může vylézt survival střílečka. *15*
-