Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dost pekna hra. Jedine co mi trochu vadi, ze si pri hrani pripadam, jako bych cetl knihu. Nacteno mam ale hodne i bez toho.
    • Kup si zvukovku a vypni titulky. Rozhovory ve hře jsou kompletně namluvený.
  • Kde je drizzt??? Už několik hodin měl pod každým, vůči W3 kladně působícím příspěvkem, po stopadesáté vysvětlovat, proč je dotyčný malé dítě, že on hrál RPG dřív, než se dotyčný narodil, jak je W3 přehypovanej a vlastně uplně k ničemu!
    Už jen to, že si pamatuju ten nick, docela jasně ukazuje jeho neskutečnou aktivitu. Jinak je tu evidetně jiných haterů spousta. Nebo jsou všichni jeden, vážně nevim, občas mám pocit, že je tu nějakej psychopat s rychle se měnícím tor klientem nebo tak nečim, jinak si tu neuvěřitelnou snahu neumim vysvětlit.
    • Nejspíš puknul vzteky.
      • To musí být smradu.
    • A není to tím, že ne všichni jsou s w3 spokojeni? Žádná hra nemá pouze kladné ohlasy...a pak tu máme taky jednodušší hráče, kterým stačí málo ke štěstí a pak ty náročnější hráče...
  • Prehypovanej polskej mainstream pro malé děti- milovaný malými dětmi a "dětmi" uveznenymi v těle dospělého. Jinak nedokážu pochopit, co na tom lidi starší 20 let a víc může bavit. I když..... Pokud nechodite do hospody, nemáte ženskou, kromě dalších PC nerdů nemáte ani kamarády, tak pak chápu, že holt zabijete čas takovou picovinou lacinou
    • Co je to za blba?
    • cece, ja mel jen letos vic bab, nez kdy ty budes mit za celej zivot. witchera 3 jsem jeste nehral, ale az doparim dvojku, tak kupuju :)
      • cece :) to ti přeju a mám z tebe radost :) jen si nejsem zcela jist, jestli si letos pokořil to, co já za celej život, když mi je 30 a mám 2 metry - ale v tomhle si pindíka měřit nebudu, zas tak malichernej nejsem, tudíž ti upřímně přeji tvůj úspěch u žen............jen s tim Witcherem se holt neshodneme......cece, taky ten herní průmysl aktivně pozoruju už od nějakýho roku 1992.....a nikdy v životě se nestalo, že bych nějakou hru nenáviděl......stalo se to letos poprve, nenávidím hru Witcher 3 a nejhorší na tom je, že se necítím ani trochu provinile. Fakt bych se raději zavřel do černý kopky k rozpixelovanýmu Might&Magic VI The Mandate of Heaven, než abych znova hrál tuhle "Ordinaci v růžové zahradě" převedeném do herní podoby - ta příměra má evokovat plitkost českých seriálů.....stejně jako je lacině plytkej The Witcher 3
        • Úspěch u žen je podmíněn vejškou a věkem? A za kolik a kde ty ženy kupuješ?
          • + postavou, vzhledem a chováním :) ženy se přece nekupují. A to že tu schválně kopu do hry, části hráčské komunity a mám z toho bžundu ještě neznamená, že pro ty ženy, na které chci zapůsobit, zapůsobím :) ale to už je těžkej off-topic a těžko tohle rozebírat se 17 letejma klukama,který si v lepšim případě 5x ožralý štrejchli a v nejlepším případě chodí 2 roky se svojí první životní láskou....pokud nejste cikáňata, ktrerý +ukaj od 12 :-D
            • Tož, já to nemam potřebu rozebírat s klukama tvého věku, ale stejně dík za pohled do světa tvojich vrstevníků. Hodně štěstí s první láskou, když ji hodně opiješ, možná si i štrejchneš.
        • Prave uvazuje, ze rozjedu Might&Magic VI The Mandate of Heaven. Akorat to stoji 10euro, coz je celkem i dost za takovej old school...
          • Si to stáhni z cz.trackeru nebo piratebaye ne? Zase z určitý formy pirátství nedělejte vraždu prvního stupně. Plně chápu a respektuji, že se všichni vydavatelé a polovina IT kumunity staví ostře proti pirátskejm kopiim u nových titulů, u dva roky starých titulů, řekněme do 5 let - ale u 10, 20 let starý hry, filmu, sw?? To si teda toho vývojáře po 10, 20letech po vydání pěkně podělal o ušlej zisk noo :)
        • ...30, 2 metry a v hlave nasr@@@no az to tece z usi...
          • Soudis podle toho,že nesdílí stejný názor? Podle tebe mu teče z uši, podle mě tobě teče z huby ;)
    • Ale i já byl ko*ot vylizanej a věnoval jsem tomu asi 6 hodin svyho života....
      • na tvém stavu se podle způsobu vyjadřování nic nezměnilo, takže neni třeba psát v minulém čase...
  • zajimavy, ze se hateri vyskytujou jen tady, vsude jinde je to normalni...
    • Hateří jsou všude. Stačí si přečíst recenze na StarCraft, Fallout 4 či Battlefront, tam myslím jsi velice aktivní hater *3* Tak trošku pokrytec, ne?

      Jinak hater nejsem, hra mě prostě zklamala, to si opravdu myslíš, že je to pro všechny hra desetiletí nebo co?
      • schvalne se zkus podivat na web, kterej ma trosku uroven a zjistis, za hateri jsou jen tady *6*

        pokud peetchuju do hry, ktera stoji za hofno(fallout), tak to neni hate...
    • Ale kdepak, pod Falloutem, pod Skyrimem, pod Dark Souls, pod Bloodborne, prostě pod dobrejma hrama, je to lautr totéž.
      • nevim, co je dobryho na falloutu nebo skyrimu, ale tak, kdyz myslis... *1*
  • Tohle se prostě k Geraltovi a Zaklínači obecně nehodí. Neříkám, že nemám rád rozmáchlé fantasy, ale už Sapkowski se v posledním díle pohyboval na pomezí braku, nevěděl co psát, tak tam dal cestovaní časem a herní trojka právě využívá nejvíce z Paní Jezera, čili je to taky na pomezí braku. Nakonec je tam i zachraňovaní světa a všechny tyhle nešvary. Povídky a i první díly ságy byly poměrně komorní, v sáze přidal politické intriky. Na komornost povídek navazuje jednička, na politické intriky dvojka, trojka pak dělá spousty věci a nedělá je dobře. Mapa měla být menší, příběh intenzivnější, hratelnost se pak nemusela opírat o berličku - hledaní červených stop, hledaní pokladů čili otázníky bych zrušil úplně, to jen ruší atmosféru světa, tohle ať si nechají v Assassinovi, zakázky pak byly generitické, udělal bych ji méně, ať člověka zaujmou, tohle přece není Skyrim, tady se nehraje na množství obsahu, ale na kvalitu, počkej to bylo, teď už i CDP hraje na kvantitu. Hra mě mrzí.
    • V lecčem souhlasím, v lecčem ne. Některý příběhy ve hře jsou zbytečně "high fantasy", což je dost ohraná věc, ale fůra vedlejšáků si tu komornost povídek zachovává a nedá se o nich ani říct, že by byly jednoduchý nebo hloubý. Samozřejme záleží na tom, jakou máš v dané chvíli náladu. Celkově si myslím, že tu hru udělali tak, aby si na tom každej něco našel.
    • Je to úplně stejný vývoj jak u Gothicu. 1ka komorní, 2ka taky = dobré. Člověk se vrací na místa, která už zná, něco se tam změní = má z toho radost.. pak přišla 3ka. Dobrá hra, ale tak nějak jinak. u Zaklínače mi to přijde úplně stejné. Potom to pokračoval Risen (1) = skvělá hra, atmosféra ostrova, na kterým se něco dějě, paráda.. potom přišla dvojka a milion ostrovu, v podstate prázdných, po kterych se cestuje, jednou se projde cesta džunglí a vymlátí se, potom už to tak zůstane a člověk tam víckrát nejde. 3ka Risen stejná. 3ka Zaklínač stejná.. ty 3ky! *4*
      • Tak nejako to asi celkom je,
        ale i tak je to šialene (niektoré príspevky), proste sa mi ta hra nepáči tak tu ani neseknem, nevojdem a nič nepíšem, ale už len logicky podľa tej aktivity tých príspevkov a užívateľov to človek pochopí. (či hrajem 18 rokov?)
        Vždy len, vraj že vyjadrujem svoj názor, ale netreba ho vyjadrovať, treba sa radovať, ver tomu i tak je to všetko subjektívne. Do bohyne , ja som rád že sme sa dočkali tejto hry, Ach Geralte , skurvenej život.
        Je to o tých slovách a rečiach , potom to vyzerá že človek by niektorých vešal, ale berme to všetko dobre tak ako to naozaj je, kým je čas do bohyne.
      • Ani třetí Dragon Age se nepovedl, když jsme u toho. Na druhou stranu, Witcher 3 má pozitivní ohlasy, pro mě je trochu nepochopitelné proč. Dle mého předchozí díly dělaly spousty věcí lépe a měl jsem chuť si to zahrát znovu, tady si nejsem jist, jestli si to ještě zahraji.
    • Kiež by každý takto reagoval, celkom pravdivo a slušne zodpovedaná vec.
      I keď subjektívne nemusím s tým súhlasiť, ale je to zodpovedané normálne ako má byť.
      Problém ani nie je už v hrách, ale v nás respektíve fórach.
    • Na jednu stranu je to tak.. na druhou stranu.. co teda hrát? Ta hra konkurenci v žánru RPG s otevřeným světem nemá. Tak prostě raději překousnout hledání červených šmouh než to nehrát. :D
  • To je tady zas kr3t3nu...
  • A my hraci dekujeme za tak uzasnou hru a snad se dockame dalsi hry ze sveta Zaklinace.
    • Správně, ve Vědmákovi jedničce jsme pátrali po čarodějovi, co šlohl dryáky a tak jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali jsme tak nějak detektivně, že jo. A ve trojce, páni, to je zápletka, pátráme po Cyrii a chodíme od čerta k ďáblu a pátráme tak nějak detektivně.. A opravdu, milé děti, ačkoliv se vám to zdá, trojka nemá zkopírovanou strukturu hlavního questu z jedničky. A proto se teď trošku po vzoru kněžny Libuše podívám do budoucna: "Vidím další kopii, jejíž sláva hvězd se dotýká". *1*
      • Ve Falloutu jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po vodním čipu.
        V Baldurs gate 2 jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po Imoen.
        V Planescape Torment jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po ztracených vzpomínkách.
        V Kotoru jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po hvězdných mapách.

        Sakra vždyť všechny hry mají v podstatě stejnej příběh! *8*
        • V Dungeon Masterovi jsem chodil a pátral po Ohnivé berle, tlačítkách na stěnách a kuřecích stehnech, abych nechcípnul hlady. Tohle tady kolem vůbec není kritika, ke které má cenu něco říkat. O tom, jak souvisí zápletka Zaklínače 3 a Zaklínače 1 by šlo dlouze a zajímavě diskutovat, ale tady v trollolandu se jen hází nicneříkající argumenty typu "je to blbý páč je to pitomý".
        • *1* ve Falloutu ani v BG nebyla nikdy hlavní postava nějaká verze Sherlocka nebo Colomba. Z chudáka Geralta ho dělají.
        • Kiež by takto každý rozmýšľal, konečne skutočne a racionálne zodpovedaný fakt,
          ktorý ovšem nič nemení na tom či sa človeku, hra páči alebo nepáči, človek ktorý už toho aj si odžil, nielen ako postava s 20 lvl v hre.
      • Ve dvojce pak hledáme Vraha Králů...
        • Tu jsem naštěstí nehrál. A podle reakcí hráčů ani nechci hrát.
  • Tož jak jsem si hru poměrně užil na nějakých slabších 8/10, postupem času začínám být alergický na tuhle hru, ono čeho je moc, toho je příliš.
  • Zase hypujeme? Tohle je reklama ja čuně, rádoby podaná jako informace. *1* Nebo je to nový trend? Dáte echo pokaždé, když se někde objeví sleva 50% a víc? Tak kde je článek o tom, že na GOGu slevnili Badurs gate 2 dokonce o 60%? *1*
    • Nepotrebuju clanek o sleve na BG, kdyz uz to znam davno nazpamet a doma mam jeste fungujici, 16 let stary cd.
      • A článek o slevě W3 potřebuješ?
        • Pro zajimavost, po jaky dobe tahle hra stoji pulku, proc ne. A jestli si polaci tu reklamu zaplatili, tak proti tomu nic nemam, neziju nekde na marsu.
          • Pak by měl být "článek" označen jako reklamní sdělení, ne?
            • Ja jsem W3 jeste nevidel ani z rychliku.
            • Tak podívej, milý "m", ty chytráku. *1* Ta věc je jednoduchá - článek je prostě sktyté PR, pokračováním agresivního hype. No a ty, jelimane, se snažíš obhajovat neobhajitelné, protože jsi zapáleným fanouškem W3 a tak nejsi ochoten připustit, že to tak je. *1* Ovce
            • To jsou ty mobily s internetem ve tridach, ja bych to vsechno zakazal !
            • Je to spatne je to cely spatne lidi je to spatne neni tam listecek inzerce lidi je to spatne jak si to muzou dovolit jezismarja vzdyt je to reklama a neni tam tag inzerne je to cely spatneeeeeeeee
            • Nerikaji ti doma pan argument ? Co by delal na webu o hrach clanek o chlastu ? Boze, tady koncim.
            • Když ho bude bavit chlastat, bude tady článek o vodce? *1* Je-li něco reklama, má to být označeno jako reklama.
            • Ono obcas se musis podivat i na samotnej clanek a ne jen titulek. A napadlo te treba, ze autor proste jenom chce, aby se k tomu dostalo jeste vic lidi, protoze ho to proste bavilo ?
        • No on možná ne, ale někomu se to hodí, přece jenom to je letošní hra a ne každý má víc her od gogu, který s těmi slevami buzeruje v mailu pořád. Withcher 3 je pro spoustu lidí první hra ze série, kterou hráli/hodlají si zahrát
          • Od toho je kategorie "reklamní sdělení" nebo "inzerce". Když už si tady na games nastavili nějaká "pravidla", měli by se jich držet.
            • jakubc
              Nemoralizuj, když nevíš, o čem mluvíš. Proč by nemohl být článek o slevě, když autor hru má rád a chce se o zážitek podělit s dalšími lidmi? Inzerce je placená reklama, kterou si objednal zadavatel, tohle je prostě info o zajímavé slevě...
            • hele všichni víme, že Homolovi stejně jako nám ostatním co máme gog přišla do mailu sleva, tak to hodil na web, reklama to možná je, ale neplacená, já bych to nehrotil
  • Na oko pěkná hra, ale postupem času strašně nudná...dohrál jsem cca 1/3 hry a pak už mě to nelákalo vůbec ani zapnout. Možná se k tomu někdy vrátím...možná.
    • kulhy_parici_spici
      Už jsi vobrousil celý bordel v Novigradu jo? *15* *12*
      • Asharak
        Tam nějaký je? *8* To abych se k tomu zase donutil a zkusil to hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit