Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66
    Vždy jsem si myslel, že Zaklínač je nehorázná blbost. Jednou ale už dávno ve slevách byl k zakoupení 2. díl za 4 E a tak jsem se to rozhodl vyzkoušet. Ta hra mě tak nehorázně chytla, že jsem se od toho nemohl ani za boha odtrhnout. Ta hra mi dala jasný důkaz, že platí: Nekritizuj dokud nevyzkoušíš. Užil jsem si to maximálně a byl to pro mě zážitek. Poté jsem se pokusil vyzkoušet 1. díl a ten mě nechytil vůbec. Ale to je právě asi tím, že jsem začínal odzadu, což byla asi chyba. No a pak přišel Divoký hon a byl jsem z něho úplně hotový + Datadisk Srdce z Kamene byl naprosto skvělý. Určitě je to hra, která ve mě něco zanechala a tak lehce to nevyprchá. Patří do mých TOP her, co tento rok jsem si mohl zahrát a možná také celkově, co jsem za svůj život hrál a za to musím CD projectu velmi poděkovat. Ale jedná se pouze o můj názor a nikomu neberu ten váš.
    • Sr_Lobo
      Mam fakt radost, že tohle někdo takhle přizná jako ty a chápu, že se ti jednička nic neřiká, když jsi nejdřív jel dvojku, což i teď jsou v podstatě dvě pekelně dobré hry za cenu jedné.
      A teď si představ, že CD projekt dělá na Cyberpunku 2077 *4* jak řikal jeden můj kámoš "Měli bysme si zahrát novýho Deuse než vyjde Cyberpunk, protože by se nám pak už ten Deus nemusel tak moc líbit.." *15*
      • oktavius66
        No už vím, čeho je CD Project schopný, takže se velmi na Cyberpunk těším. Moc jsem zvědavý jak si vyhrají s tím Sci-fi světem, bojovým systémem, jaké tam budou zbraně a dovednosti. Už aby to tu bylo ;).
  • Sr_Lobo
    210h nahráno, taky moc děkuju pánove z CD project! *4*
  • 165 h, prijemne, taky diky.
  • Johnny
    Já jim chtěl poděkovat za 3 herní hodiny, ale radši poděkuju za (zatím) 97hodin Bethesdě :-P
  • krásný přístup
    • Jo no, už vydělali dost, tak proč z toho neudělat PR akci, něco jako když žalovali piráty dvojky, a pak když zjistili, že nemají šanci, tak si hráli na hodné, že jim to vlastně nevadí, ale jsou rádi, že se jejich hra hraje. Mají prostě skvělé PR oddělení a ovečky jim to žerou.
  • Chidlink
    Hru jsem koupil za plnou palbu i když pro mě není problém počkat na slevy, ale chtěl jsem prostě podpořit CD projeckt. Další hru od nich určitě za plnou cenu taky koupím.
  • Tohle se prostě k Geraltovi a Zaklínači obecně nehodí. Neříkám, že nemám rád rozmáchlé fantasy, ale už Sapkowski se v posledním díle pohyboval na pomezí braku, nevěděl co psát, tak tam dal cestovaní časem a herní trojka právě využívá nejvíce z Paní Jezera, čili je to taky na pomezí braku. Nakonec je tam i zachraňovaní světa a všechny tyhle nešvary. Povídky a i první díly ságy byly poměrně komorní, v sáze přidal politické intriky. Na komornost povídek navazuje jednička, na politické intriky dvojka, trojka pak dělá spousty věci a nedělá je dobře. Mapa měla být menší, příběh intenzivnější, hratelnost se pak nemusela opírat o berličku - hledaní červených stop, hledaní pokladů čili otázníky bych zrušil úplně, to jen ruší atmosféru světa, tohle ať si nechají v Assassinovi, zakázky pak byly generitické, udělal bych ji méně, ať člověka zaujmou, tohle přece není Skyrim, tady se nehraje na množství obsahu, ale na kvalitu, počkej to bylo, teď už i CDP hraje na kvantitu. Hra mě mrzí.
    • V lecčem souhlasím, v lecčem ne. Některý příběhy ve hře jsou zbytečně "high fantasy", což je dost ohraná věc, ale fůra vedlejšáků si tu komornost povídek zachovává a nedá se o nich ani říct, že by byly jednoduchý nebo hloubý. Samozřejme záleží na tom, jakou máš v dané chvíli náladu. Celkově si myslím, že tu hru udělali tak, aby si na tom každej něco našel.
    • Je to úplně stejný vývoj jak u Gothicu. 1ka komorní, 2ka taky = dobré. Člověk se vrací na místa, která už zná, něco se tam změní = má z toho radost.. pak přišla 3ka. Dobrá hra, ale tak nějak jinak. u Zaklínače mi to přijde úplně stejné. Potom to pokračoval Risen (1) = skvělá hra, atmosféra ostrova, na kterým se něco dějě, paráda.. potom přišla dvojka a milion ostrovu, v podstate prázdných, po kterych se cestuje, jednou se projde cesta džunglí a vymlátí se, potom už to tak zůstane a člověk tam víckrát nejde. 3ka Risen stejná. 3ka Zaklínač stejná.. ty 3ky! *4*
      • Tak nejako to asi celkom je,
        ale i tak je to šialene (niektoré príspevky), proste sa mi ta hra nepáči tak tu ani neseknem, nevojdem a nič nepíšem, ale už len logicky podľa tej aktivity tých príspevkov a užívateľov to človek pochopí. (či hrajem 18 rokov?)
        Vždy len, vraj že vyjadrujem svoj názor, ale netreba ho vyjadrovať, treba sa radovať, ver tomu i tak je to všetko subjektívne. Do bohyne , ja som rád že sme sa dočkali tejto hry, Ach Geralte , skurvenej život.
        Je to o tých slovách a rečiach , potom to vyzerá že človek by niektorých vešal, ale berme to všetko dobre tak ako to naozaj je, kým je čas do bohyne.
      • Ani třetí Dragon Age se nepovedl, když jsme u toho. Na druhou stranu, Witcher 3 má pozitivní ohlasy, pro mě je trochu nepochopitelné proč. Dle mého předchozí díly dělaly spousty věcí lépe a měl jsem chuť si to zahrát znovu, tady si nejsem jist, jestli si to ještě zahraji.
    • Kiež by každý takto reagoval, celkom pravdivo a slušne zodpovedaná vec.
      I keď subjektívne nemusím s tým súhlasiť, ale je to zodpovedané normálne ako má byť.
      Problém ani nie je už v hrách, ale v nás respektíve fórach.
    • Na jednu stranu je to tak.. na druhou stranu.. co teda hrát? Ta hra konkurenci v žánru RPG s otevřeným světem nemá. Tak prostě raději překousnout hledání červených šmouh než to nehrát. :D
  • Tož jak jsem si hru poměrně užil na nějakých slabších 8/10, postupem času začínám být alergický na tuhle hru, ono čeho je moc, toho je příliš.
  • 2 dny zpátky jsem konečně dodělal platinovou trofej ve W3 a aktuálně mi hra ukazuje 16dní, 17 hodin, 10 minut a 58 sekund .. tj ... 401h 10min a 58s :D .... a to jsem sotva začal Heart of Stone, vše pouze 1. playthrough na Pochod Smrti .... teda mám objevené kompletně všechny body zájmu (otazníky) na všech mapách, i ty z Hearts. Ze základní hry mám splněné všechny vedlejší mise, honby za poklady, zaklínačské zakázky. Akorát mě teď dost štve, že maj buglý ty vedlejší questy z Heart of Stone .. jako q na plánky na nový brnko (chybí v bedně 1. plánek na chestku) a q na runotepce (nejde najít krumpáč) ... v PS4 verzi.
    Jinak jak již bylo řečeno, také díky CDP Red za skvělou gamesu :). Každopádně, kdo ještě nehrál a má rád fantasy, určitě využijte nabízených slev, za tu porci zábavy se to vyplatí. CDP má mé sympatie, GoG jako službu mám moc rád a je od nich hezké, že dokáží i svou relativně novou hru dátsami do slevy ... "thumbs up". Ale stále trvám na tom, že jednička měla ze všech 3 atmosféru nejlepší, mluvě čistě o atmosféře. Je jasné, že trojka vzala vše mnohem rozmáchleji a je hodně věcí v čem je daleko lepší, ale pro mne vždycky menší komornější hra (co se týče rozlehlosti a volnosti) dokáže udržet lepší atmosféru, při těch hodinách lovení "otazníčků" se snadno ta atmosféra rozptýlí :).
    • ten krumpáč je v takové stáji kousíček nad tím runotepcem - půjdeš od něj po hlavní sestě nahoru a po pravé straně ho najdeš (PS4).
    • Mam to pdobne,vsechno splnene,objevene i v datadisku,krome 1 acka ktere je bugle 177h.
      Taky na pochod smrti.
    • ještě k tomu času .. trochu mě výsledné číslo zaráží, nevíte někdo, jestli hra načítá čas, i když je pauzlá v inventáři, nebo v menu ... a ovladač je třeba i vypnutý? Často na mě hra čeká, když to prostě nechám zapauzované a jdu s dětmi ven, nebo jedu na nákupy atd. :D, takže někdy i víc než půl dne .... pak by byl čas asi docela zkreslený a skutečný odehraný čas by byl citelně menší :)
      • JA se ridil s casem podle GOGU, hra to pocitala spatne...od zacatku u me
  • Já děkuji CDPROJEKT RED za půlrok skvělé zábavy!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit