Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci třetího Zaklínače 3 děkují hráčům za skvělý rok 2015 a nabízí hru za poloviční cenu
24.11.2015 | Adam Homola
147 příspěvků
-
Děkuji Kojimovi za vypilované herní mechanismy u MGS V, děkuji Kojimovi za přesah ze hry, který mě donutil přemýšlet o spousty situacích ze hry.
-
Teď si představte, jak by to vypadalo, kdyby tohle udělalo EA, Ubisoft nebo Activision... Omlouvám se, ono si to jaksi představit ani nejde. CD Projekt si ty peníze zaslouží. Koupě Zaklínače nelituju. Ale lituju koupě Battlefieldu 3 a donedávna jsem ještě litoval Betafieldu 4. Nyní už se dá konečně považovat za release. :-P
-
A my hraci dekujeme za tak uzasnou hru a snad se dockame dalsi hry ze sveta Zaklinace.
-
-
Správně, ve Vědmákovi jedničce jsme pátrali po čarodějovi, co šlohl dryáky a tak jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali jsme tak nějak detektivně, že jo. A ve trojce, páni, to je zápletka, pátráme po Cyrii a chodíme od čerta k ďáblu a pátráme tak nějak detektivně.. A opravdu, milé děti, ačkoliv se vám to zdá, trojka nemá zkopírovanou strukturu hlavního questu z jedničky. A proto se teď trošku po vzoru kněžny Libuše podívám do budoucna: "Vidím další kopii, jejíž sláva hvězd se dotýká". *1*
-
-
Ve Falloutu jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po vodním čipu.
V Baldurs gate 2 jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po Imoen.
V Planescape Torment jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po ztracených vzpomínkách.
V Kotoru jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po hvězdných mapách.
Sakra vždyť všechny hry mají v podstatě stejnej příběh! *8* -
-
V Dungeon Masterovi jsem chodil a pátral po Ohnivé berle, tlačítkách na stěnách a kuřecích stehnech, abych nechcípnul hlady. Tohle tady kolem vůbec není kritika, ke které má cenu něco říkat. O tom, jak souvisí zápletka Zaklínače 3 a Zaklínače 1 by šlo dlouze a zajímavě diskutovat, ale tady v trollolandu se jen hází nicneříkající argumenty typu "je to blbý páč je to pitomý".
-
*1* ve Falloutu ani v BG nebyla nikdy hlavní postava nějaká verze Sherlocka nebo Colomba. Z chudáka Geralta ho dělají.
-
Kiež by takto každý rozmýšľal, konečne skutočne a racionálne zodpovedaný fakt,
ktorý ovšem nič nemení na tom či sa človeku, hra páči alebo nepáči, človek ktorý už toho aj si odžil, nielen ako postava s 20 lvl v hre.
-
-
Ve dvojce pak hledáme Vraha Králů...
-
-
Tu jsem naštěstí nehrál. A podle reakcí hráčů ani nechci hrát.
-
-
-
-
A já ho koupil za 30$ *9* *1*
-
Děkuji FromSoftware za jeden z nejkrásnějších herních zážitku s hraním a to hraním Bloodborne.
-
Dobrá hra. Len škoda toho odklonu od "šedivosti" a autentickej atmosféry prvého dielu. Trochu preexponovanosti v mnohých ohľadoch v oboch nasledujúcich Zaklínčoch ma odradilo od toho, aby sa stali pokračovania mojou srdcovou záležitosťou. Ale Zaklínač 3 ako hra je super a som rád, že to banda vývojárov z Polska dotiahla až takto ďaleko.
-
Děkuji FromSoftware za nejlepší DCL tohoto roku. Intenzivnější a náročnější výzvu jsem tento rok nehrál.
-
Děkuji Frictional Games za atmosfrerický zážitek při hrani SOMY a děkuji za nejlepší příběh roku.
-
Škoda, že se mi ten epický trailer tak epicky seká, že jsem si to musel vygooglit tady: https://www.youtube.com/watch?v=nS6FxFI7G5o.
Jinak ale klobou dolů, 175 hodin v základní hře a 35 hodin v Hearts of Stone si ovace ve stoje zaslouží. Mimochodem, ještě před měsícem šla koupit fyzická sada karet na Gwent (Příšery a Veverky), pokud měl dotyčný koupené digitálně DLC, ale teď se dívám, že už to nefunguje *7* -
-
A kolik z tech 180 hodin si prolejzal otazniky s tim ze ... tak kua padne z toho konecne neco zajimavyho? Abys dosel ve finale k zaveru, ze vazne nepadne.
Krome zeleny vybavy je totiz vsechno ostatni jen odpad.
A tech bugu na kazdym rohu i po hromade patchu ...
-
-
Takže oni mi za to, že jsem si koupil hru v plný palbě, poděkujou tím, že ostatní si ji teď koupí za třetinu? Díky CD projekte!
-
-
Já si koupil prvního Zaklínače za litr a teď ho prodávají za dvě éčka. Ti parchanti *10* *10*
-
-
Ale asi to neudělali měsíc po tom, co sis to koupil, že?
-
-
Kdo je chytrej, ten se docka a kdo je bl... za 1/2 roku to gog bude rozdavat gratis.
-
-
-