Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci třetího Zaklínače 3 děkují hráčům za skvělý rok 2015 a nabízí hru za poloviční cenu
24.11.2015 | Adam Homola
147 příspěvků
-
ten krumpáč je v takové stáji kousíček nad tím runotepcem - půjdeš od něj po hlavní sestě nahoru a po pravé straně ho najdeš (PS4).
-
Kup si zvukovku a vypni titulky. Rozhovory ve hře jsou kompletně namluvený.
-
Tož, já to nemam potřebu rozebírat s klukama tvého věku, ale stejně dík za pohled do světa tvojich vrstevníků. Hodně štěstí s první láskou, když ji hodně opiješ, možná si i štrejchneš.
-
Dost pekna hra. Jedine co mi trochu vadi, ze si pri hrani pripadam, jako bych cetl knihu. Nacteno mam ale hodne i bez toho.
-
Tak nejako to asi celkom je,
ale i tak je to šialene (niektoré príspevky), proste sa mi ta hra nepáči tak tu ani neseknem, nevojdem a nič nepíšem, ale už len logicky podľa tej aktivity tých príspevkov a užívateľov to človek pochopí. (či hrajem 18 rokov?)
Vždy len, vraj že vyjadrujem svoj názor, ale netreba ho vyjadrovať, treba sa radovať, ver tomu i tak je to všetko subjektívne. Do bohyne , ja som rád že sme sa dočkali tejto hry, Ach Geralte , skurvenej život.
Je to o tých slovách a rečiach , potom to vyzerá že človek by niektorých vešal, ale berme to všetko dobre tak ako to naozaj je, kým je čas do bohyne. -
+ postavou, vzhledem a chováním :) ženy se přece nekupují. A to že tu schválně kopu do hry, části hráčské komunity a mám z toho bžundu ještě neznamená, že pro ty ženy, na které chci zapůsobit, zapůsobím :) ale to už je těžkej off-topic a těžko tohle rozebírat se 17 letejma klukama,který si v lepšim případě 5x ožralý štrejchli a v nejlepším případě chodí 2 roky se svojí první životní láskou....pokud nejste cikáňata, ktrerý +ukaj od 12 :-D
-
Úspěch u žen je podmíněn vejškou a věkem? A za kolik a kde ty ženy kupuješ?
-
Atmosféra se mi líbila v jedničce. Dvojka mi už přišla jako klasické RPG (sakra, vždyť je to vlastně mlátička z pohledu 3. osoby) západního střihu. Jediná chvíle, kdy se připomněla atmosféra jedničky bylo na konci, kdy Marigold (ten básník) píše z Wyzimy a pohled z okna má úplně jiný styl než celá hra...
-
Co je to za blba?
-
Si to stáhni z cz.trackeru nebo piratebaye ne? Zase z určitý formy pirátství nedělejte vraždu prvního stupně. Plně chápu a respektuji, že se všichni vydavatelé a polovina IT kumunity staví ostře proti pirátskejm kopiim u nových titulů, u dva roky starých titulů, řekněme do 5 let - ale u 10, 20 let starý hry, filmu, sw?? To si teda toho vývojáře po 10, 20letech po vydání pěkně podělal o ušlej zisk noo :)
-
V lecčem souhlasím, v lecčem ne. Některý příběhy ve hře jsou zbytečně "high fantasy", což je dost ohraná věc, ale fůra vedlejšáků si tu komornost povídek zachovává a nedá se o nich ani říct, že by byly jednoduchý nebo hloubý. Samozřejme záleží na tom, jakou máš v dané chvíli náladu. Celkově si myslím, že tu hru udělali tak, aby si na tom každej něco našel.
-
Prave uvazuje, ze rozjedu Might&Magic VI The Mandate of Heaven. Akorat to stoji 10euro, coz je celkem i dost za takovej old school...
-
Soudis podle toho,že nesdílí stejný názor? Podle tebe mu teče z uši, podle mě tobě teče z huby ;)
-
...30, 2 metry a v hlave nasr@@@no az to tece z usi...
-
To musí být smradu.
-
Ani třetí Dragon Age se nepovedl, když jsme u toho. Na druhou stranu, Witcher 3 má pozitivní ohlasy, pro mě je trochu nepochopitelné proč. Dle mého předchozí díly dělaly spousty věcí lépe a měl jsem chuť si to zahrát znovu, tady si nejsem jist, jestli si to ještě zahraji.
-
na tvém stavu se podle způsobu vyjadřování nic nezměnilo, takže neni třeba psát v minulém čase...
-
Nejspíš puknul vzteky.
-
cece :) to ti přeju a mám z tebe radost :) jen si nejsem zcela jist, jestli si letos pokořil to, co já za celej život, když mi je 30 a mám 2 metry - ale v tomhle si pindíka měřit nebudu, zas tak malichernej nejsem, tudíž ti upřímně přeji tvůj úspěch u žen............jen s tim Witcherem se holt neshodneme......cece, taky ten herní průmysl aktivně pozoruju už od nějakýho roku 1992.....a nikdy v životě se nestalo, že bych nějakou hru nenáviděl......stalo se to letos poprve, nenávidím hru Witcher 3 a nejhorší na tom je, že se necítím ani trochu provinile. Fakt bych se raději zavřel do černý kopky k rozpixelovanýmu Might&Magic VI The Mandate of Heaven, než abych znova hrál tuhle "Ordinaci v růžové zahradě" převedeném do herní podoby - ta příměra má evokovat plitkost českých seriálů.....stejně jako je lacině plytkej The Witcher 3
-
cece, ja mel jen letos vic bab, nez kdy ty budes mit za celej zivot. witchera 3 jsem jeste nehral, ale az doparim dvojku, tak kupuju :)