Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci třetího Zaklínače 3 děkují hráčům za skvělý rok 2015 a nabízí hru za poloviční cenu
24.11.2015 | Adam Homola
147 příspěvků
-
A není to tím, že ne všichni jsou s w3 spokojeni? Žádná hra nemá pouze kladné ohlasy...a pak tu máme taky jednodušší hráče, kterým stačí málo ke štěstí a pak ty náročnější hráče...
-
Kde je drizzt??? Už několik hodin měl pod každým, vůči W3 kladně působícím příspěvkem, po stopadesáté vysvětlovat, proč je dotyčný malé dítě, že on hrál RPG dřív, než se dotyčný narodil, jak je W3 přehypovanej a vlastně uplně k ničemu!
Už jen to, že si pamatuju ten nick, docela jasně ukazuje jeho neskutečnou aktivitu. Jinak je tu evidetně jiných haterů spousta. Nebo jsou všichni jeden, vážně nevim, občas mám pocit, že je tu nějakej psychopat s rychle se měnícím tor klientem nebo tak nečim, jinak si tu neuvěřitelnou snahu neumim vysvětlit. -
Ale i já byl ko*ot vylizanej a věnoval jsem tomu asi 6 hodin svyho života....
-
Prehypovanej polskej mainstream pro malé děti- milovaný malými dětmi a "dětmi" uveznenymi v těle dospělého. Jinak nedokážu pochopit, co na tom lidi starší 20 let a víc může bavit. I když..... Pokud nechodite do hospody, nemáte ženskou, kromě dalších PC nerdů nemáte ani kamarády, tak pak chápu, že holt zabijete čas takovou picovinou lacinou
-
Je to úplně stejný vývoj jak u Gothicu. 1ka komorní, 2ka taky = dobré. Člověk se vrací na místa, která už zná, něco se tam změní = má z toho radost.. pak přišla 3ka. Dobrá hra, ale tak nějak jinak. u Zaklínače mi to přijde úplně stejné. Potom to pokračoval Risen (1) = skvělá hra, atmosféra ostrova, na kterým se něco dějě, paráda.. potom přišla dvojka a milion ostrovu, v podstate prázdných, po kterych se cestuje, jednou se projde cesta džunglí a vymlátí se, potom už to tak zůstane a člověk tam víckrát nejde. 3ka Risen stejná. 3ka Zaklínač stejná.. ty 3ky! *4*
-
schvalne se zkus podivat na web, kterej ma trosku uroven a zjistis, za hateri jsou jen tady *6*
pokud peetchuju do hry, ktera stoji za hofno(fallout), tak to neni hate... -
nevim, co je dobryho na falloutu nebo skyrimu, ale tak, kdyz myslis... *1*
-
Hateří jsou všude. Stačí si přečíst recenze na StarCraft, Fallout 4 či Battlefront, tam myslím jsi velice aktivní hater *3* Tak trošku pokrytec, ne?
Jinak hater nejsem, hra mě prostě zklamala, to si opravdu myslíš, že je to pro všechny hra desetiletí nebo co? -
Ale kdepak, pod Falloutem, pod Skyrimem, pod Dark Souls, pod Bloodborne, prostě pod dobrejma hrama, je to lautr totéž.
-
V Dungeon Masterovi jsem chodil a pátral po Ohnivé berle, tlačítkách na stěnách a kuřecích stehnech, abych nechcípnul hlady. Tohle tady kolem vůbec není kritika, ke které má cenu něco říkat. O tom, jak souvisí zápletka Zaklínače 3 a Zaklínače 1 by šlo dlouze a zajímavě diskutovat, ale tady v trollolandu se jen hází nicneříkající argumenty typu "je to blbý páč je to pitomý".
-
zajimavy, ze se hateri vyskytujou jen tady, vsude jinde je to normalni...
-
*1* ve Falloutu ani v BG nebyla nikdy hlavní postava nějaká verze Sherlocka nebo Colomba. Z chudáka Geralta ho dělají.
-
No ono je pravda že atmosféra jednotky ne zakliato neprekonateľná.
Za posledných 15 rokov takú atmosféru nemala žiadna hra, aspoň čo sa týka zasadenia do doby veku meča a draka, tak prirodzená grafika, svet.
Len tak som sa prichytil ako si prezerám obrazy zo sveta, počúvam hlášky českého dabing, dobovú hudbu, proste všetko to bolo také tradičné ako keby z nášho domova . -
Kiež by takto každý rozmýšľal, konečne skutočne a racionálne zodpovedaný fakt,
ktorý ovšem nič nemení na tom či sa človeku, hra páči alebo nepáči, človek ktorý už toho aj si odžil, nielen ako postava s 20 lvl v hre. -
Kiež by každý takto reagoval, celkom pravdivo a slušne zodpovedaná vec.
I keď subjektívne nemusím s tým súhlasiť, ale je to zodpovedané normálne ako má byť.
Problém ani nie je už v hrách, ale v nás respektíve fórach. -
Na jednu stranu je to tak.. na druhou stranu.. co teda hrát? Ta hra konkurenci v žánru RPG s otevřeným světem nemá. Tak prostě raději překousnout hledání červených šmouh než to nehrát. :D
-
Ve Falloutu jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po vodním čipu.
V Baldurs gate 2 jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po Imoen.
V Planescape Torment jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po ztracených vzpomínkách.
V Kotoru jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali a pátrali po hvězdných mapách.
Sakra vždyť všechny hry mají v podstatě stejnej příběh! *8* -
Tu jsem naštěstí nehrál. A podle reakcí hráčů ani nechci hrát.
-
Tam nějaký je? *8* To abych se k tomu zase donutil a zkusil to hrát.
-
Ve dvojce pak hledáme Vraha Králů...