Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pak by měl být "článek" označen jako reklamní sdělení, ne?
  • Pro zajimavost, po jaky dobe tahle hra stoji pulku, proc ne. A jestli si polaci tu reklamu zaplatili, tak proti tomu nic nemam, neziju nekde na marsu.
  • No on možná ne, ale někomu se to hodí, přece jenom to je letošní hra a ne každý má víc her od gogu, který s těmi slevami buzeruje v mailu pořád. Withcher 3 je pro spoustu lidí první hra ze série, kterou hráli/hodlají si zahrát
  • A článek o slevě W3 potřebuješ?
  • Nepotrebuju clanek o sleve na BG, kdyz uz to znam davno nazpamet a doma mam jeste fungujici, 16 let stary cd.
  • oktavius66
    No už vím, čeho je CD Project schopný, takže se velmi na Cyberpunk těším. Moc jsem zvědavý jak si vyhrají s tím Sci-fi světem, bojovým systémem, jaké tam budou zbraně a dovednosti. Už aby to tu bylo ;).
  • nejen starej Fallout, nemusí se chodit daleko aby se takovéto NPC našla i ve hrách které vydali v posledním roce...jenže když někdo nic nehraje a pak příjde k zaklínačovi může se mu to zdát jako zjevení...ti co hrají ví že zaklínač zas taková extáze nebyla a i když to je skvělá hra tak má spoustu větších či menších chyb-----mě osobně vadí RPG systém který téměř neexistuje, chybí mě i levelscaling (ano, levelscaling, nebavilo mě ani trochu zabíjet vlky level 4 když sem byl lvl 40), zjednodušení soubojů kdy opravodovou výzvou byl až první datadisk a milióny věcí které jde sebrat ale jsou uplně ale uplně k ničemu....
  • Zase hypujeme? Tohle je reklama ja čuně, rádoby podaná jako informace. *1* Nebo je to nový trend? Dáte echo pokaždé, když se někde objeví sleva 50% a víc? Tak kde je článek o tom, že na GOGu slevnili Badurs gate 2 dokonce o 60%? *1*
  • Neřek bych že jde o hype. Spíš mají každou chvíli začít steam slevy, tak gog útočí na peněženky o pár dnů dřív.
  • Na oko pěkná hra, ale postupem času strašně nudná...dohrál jsem cca 1/3 hry a pak už mě to nelákalo vůbec ani zapnout. Možná se k tomu někdy vrátím...možná.
  • A představ si, že "takovéto" hlášky už měl i stařičký Fallout a to u velkého procenta postav...každá postava ve hře hodila nějakou hlášku, ať už v dialogovém okně nebo jen tak vypsanou nad postavou.
  • Jo no, už vydělali dost, tak proč z toho neudělat PR akci, něco jako když žalovali piráty dvojky, a pak když zjistili, že nemají šanci, tak si hráli na hodné, že jim to vlastně nevadí, ale jsou rádi, že se jejich hra hraje. Mají prostě skvělé PR oddělení a ovečky jim to žerou.
  • To je taková nicneříkající trollí kritika - "klouže po povrchu", "do hloubky nejde", "atmosféra se vytratila" - co to znamená? To není vůbec nic, ti dole alespoň napsali, co se jim nelíbí. Tohle je akorát nadávání na něco, co se všem líbí, abys "byl zajímavej".

Eredin není nějakej super bossák, ale myslím, že oproti knize - kde se praštil do hlavy o most a tím jeho role v příběhu skončila - se slušně vypracoval. S knihou to celkem ladí - honil Ciri v knize, honí ji i ve hře, podle mě OK.

A pokud jde o "pravou atmosféru" a "ponurý svět", doporučuji, opravdu si ty knihy přečíst. Přecházejí od vážných témat, přes pohodovou středověkou fantasy pohodu až ke komedii. Myslím, že hry to skvěle vystihují.
  • Miluji všechny tři díly. Nevím proč se ti zrovna trojka nelíbí. Nevidím mezi díly žádný rozdíl ( kromě technické stránky samozřejmě )
  • del0
    Protože má FailStation4 a nic šlušnějšího než tyhle 2 hry tam za ty roky od vydání konzole nevyšlo. Proto je tak vypleskanej a musí to tady všem cpát. *15*
  • Hmmm. Witcher 3 je pro mě bomba a to nejsem žádnej konzumák. Celý život jedu trpělivě s Quake3 a teď s Quake Live (jsem s tím totálně hardcore) a jen tak nějaká hra mě nenadchne. Nadchnul mě až Witcher 3, kterého jsem hrál od day 1 a totálně mě dostal svými propracovanými a netuctovými questy, co quest, to víceméně unikát s malým příběhem. A žádné bugy, nebo alespoň jsem žádné prostě nezaznamenal po celou dobu hraní! Neříkám, že tam nejsou, četl jsem okolo že nějací lidé sem tam něco objevili, jen mě se prostě žádný do cesty nepřipletl. Pro mě byl hype zcela na místě a by the way, se všemi těmi generickými "peckami" co vycházejí teď v listopadu si hype co byl kolem witchera ani nezadá. Fallout 4 totální zklamání, Star Wars je snad ještě víc arkádovější než Quake, Call of Duty BO3 je generická střílečka s multiplayerem, který ani neví co chce být. Za Witchera dám ruku do ohně. I celý Dragon Age Inquisition, kterého jsem dohrál do 80ti procent, nešahá Witcherovi co se týče propracování ani po kotníky. My 5 cents
  • to je strašná čeština a víceméně ti nerozumí, co jsi tím chtěl říct, ale asi jsi fanboy trojky, to jediné jsem pochopil.
  • gesto
    Hype je jedna věc, ano bylo ho dost ale když dáš za vývoj miliardy tak to musíš i prodat, ale HRÁČI nejsou placený takže nemusí lhát že hra je fakt dobrá, kde je teda problém ? nebo v čem ? proč hru vynášejí do nebes ? btw : vzkaz haterúm každá hra vás má požehnaně ale většinou nevíte o hrách vůbec nic bud to jste casual hráči co nemají čas na hry a cpou se do her jako Skyrim,Dragon Age, Witcher, a další hry které nejsou o hodince denně a nebo lidi co celý život ''hrají'' sportovní hry kde s 90% hraje počítač a najednou vám nesedí třeba Dark soul atd ...
  • Nejagresivnější hype posledních let pokračuje. Povídky jsem poprvé četl před x lety, kvůli prvnímu dílu jsem kupoval nové PC a monitor, abych si to užil(taky jsem si to užil), druhý díl mírně zklamal, třetí díl znechutil. V mnoha směrech je to nejdál od předlohy, atmosféra se vytratila, hra hraje na wau efekt, do hloubky vůbec nejde, klouže na povrchu, hlavní nepřítel je naprosto generický a tipoval bych ho na nepřítele z nějaké mmorpg a to ještě někde v první oblasti, celkově je mi smutno, že zrovna tenhle díl prorazil, vždy jsem si přál, abych zažil tu pravou atmosféru Zaklínače na cestě v ponurém světě Sapkowskiho, bohužel jsem nedostal v tomhle směru Zaklínače, ale spíše nějaké RPG od Bioware.
  • nemluv sprostě, nebo ti maminka naplácá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit