Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gesto
    + BTW Pamatuješ v Novigradu na toho kupce mnicha ? jak řekne Geraltovy že jestli jde kvůli masti na hemeroidy tak říká dopředu že ji nemá ? a to jen tak klikne člověk na obyčejné npc do dneška si to pamatuji, rozseklo mně to :))
  • jinými slovy si letos hrál tři hry :D
  • Zdravim! Bohuzel predlohu jsem necetl Protoze ale knizni predlohy byvaji lepsi jak filmy, nebo v tomhle pripade, hry, tak to v planu urcite mam..
  • Žádná hra nemá tak propracované NPC postavy jako zaklínač. Hold vycházet z knižní předlohy je výhoda. Musím říct, že každou postavu kterou jsem tam potkal jak dobrou tak zlou jsem miloval a to nemůžu říci u jiných her kde potkáte NPC naprosto bez charakteru. Kupříkladu hry od Bethesdy skvěle se to hraje dělám si co chci, ale pořád mám pocit že tam jsem sám postavy nemají duši. V zaklínači mám pocit, že jsem součástí živého světa a to není málo. Dost lidí to hraje jako Diablo a to je chyba.Je to především o tom světě o postavách a příběhu a takový pocit jsem měl i u Mass Effekt či DA. Držím klukům z Polska palce a ať nám naservírují další herní zážitek v podobě datadisku či Cyberpunk *14*
  • Je to tak trochu off-topic, ale musim se zeptat. Jsem jedinej komu přijdou 60fps videa na youtube tak hrozně nepřirozený? Když hraju tak mi to vůbec nepříjde, ale když na to takhle koukám tak mi to zkrátka přijde tak nějak nepřirozeně zrychlený
  • hezky napsáno. Ztotožňuji se v vším. Četl jsi předlohu?
  • Zase kradeš a ještě píšeš srancee...
  • hra desetileti, jen tak dal *14*
  • MOZNE SPOILERY: Zaklinace 3 jsem dohral s vice mene vsemi vedlejsimi ukoly. Zabralo to slusnou hraci dobu. Hacek je ale v tom, ze v posledni tretine hry uz jsem se modlil aby ta hra uz skoncila, a to u pribehovych RPG vzdy zavani slusnym pruserem. Strucne receno, ve hre je na muj vkus az priliz lacineho hollywoodovskeho klise, der v pribehu, nelogicnosti (obzvlast zaver). Storytelling je ve trojce snad nejhorsi ze vsech tri dilu. Herni svet je sice obrovsky a hezky to vypada, ale k cemu vam je takovy herni svet, ktery vice mene ani nemusite procestovat? Veskere ingredience bohate naberete i kdyz hrajete jen pribehovou linii. Chybi tam motivace k prozkoumavani kazdeho koutku. Jizni pulka mapy (Jih od Velenu) nezajimava. JIhozapad, uplne k nicemu, Jihovychod (Nilfgaardian Army Camp) uplne k nicemu. Undiscovered Locations - no jooo, tam jsem se uz zacal vsazet, ze ten malickej otaznicek na mape bude urcite dalsi ''Bandit Camp'', kterej je uplne stejnej jako vsechny ty predchozi kampy (obcas obohaceny panakem v kleci ktereho osvobodite...hura). Vedlejsi questy ze zacatku dobre, casem upadaji do stereotypu, ke konci uz jsem to s nima vzdaval. Hudba OK, ale podle me nejslabsi ze vsech tri dilu. Jezdci Divokeho Honu - ani nestoji za rec se o ''hlavnich bossech'' nejak vic rozepisovat. Oproti Lethovi z Guletu ve dvojce (kterej byl fakt suprovej rizek) jsou jezdci divokeho honu jednim slovem traparna. Bojovy system - jakmile se naucite hlavni bojove mechanizmy (kompleksnosti Darks Souls se tady rozhodne nekonaji), nemate problem zamavat ani se silnym nepritelem, zadne specialni strategie nejsou potreba. Crafting - silne nevyuzity potencial. Zaver hry primo tragicky. Co musim Z3 ale uznat jsou dost dobre napsane postavy, dialogy skvele namluvene. Par postav mi urcite utkvi v pameti (bohuzel sam Geralt mezi nimi neni), obcas mi dokonce i trochu lezl na nervy. Je ale o to vetsi skoda, ze se u nekterych postav (jakmile skoncite jejich pribehovou linii) uz nedozvite, jak to s nimi nakonec vlastne bylo. Narazim tim napriklad na quest pro Barona z Velenu, pro me jeden z nejlepsich questu v cele hre, velice dobre napsane. Ja se tak tesil ze se behem hry dozvim jak to s nim nakonec dopadlo, fandil jsem mu, a ono prd. Urcite jsem jeste neco vynechal, uz toho necham...Suma Sumarum: Pro me osobne je Zaklinac 3 zklamani. Neni to spatna hra, to ne, ale to co jsem cetl v recenzich a vsechny ty chvalozpevy na oslavu Zaklinace 3, nejlepsi RPG vsech dob a tak dale, to je jednoduse sprosty vysmech. Tenle neskutecny hype a medialni masaz, ktere jsme vsichni byli vystaveni napric Internetem pred vydanim samotne hry (...ja tusil, ze to nevesti nic dobreho) poukazuje na par dulezitych veci, a to: bud jsou herni magaziny pod vlivem vydavatelu, kteri jim plati aby jejich hry nadhodnocovali, anebo, to ukauje na to jak nizko jsou v dnesni dobe standardy mezi hraci celosvetove, anebo, kombinace jednoho i druheho, v kazdem pripade zalostne. Za me jakozto fanouska predchozich dvou dilu velka, prevelka skoda..
  • Sr_Lobo
    Mam fakt radost, že tohle někdo takhle přizná jako ty a chápu, že se ti jednička nic neřiká, když jsi nejdřív jel dvojku, což i teď jsou v podstatě dvě pekelně dobré hry za cenu jedné.
    A teď si představ, že CD projekt dělá na Cyberpunku 2077 *4* jak řikal jeden můj kámoš "Měli bysme si zahrát novýho Deuse než vyjde Cyberpunk, protože by se nám pak už ten Deus nemusel tak moc líbit.." *15*
  • Děkuji Frictional Games za atmosfrerický zážitek při hrani SOMY a děkuji za nejlepší příběh roku.
  • Děkuji Kojimovi za vypilované herní mechanismy u MGS V, děkuji Kojimovi za přesah ze hry, který mě donutil přemýšlet o spousty situacích ze hry.
  • Děkuji FromSoftware za nejlepší DCL tohoto roku. Intenzivnější a náročnější výzvu jsem tento rok nehrál.
  • Děkuji FromSoftware za jeden z nejkrásnějších herních zážitku s hraním a to hraním Bloodborne.
  • Mam to pdobne,vsechno splnene,objevene i v datadisku,krome 1 acka ktere je bugle 177h.
    Taky na pochod smrti.
  • Geralt je sympaťák bohužel ne ten od CDP.
  • Johnny
    Já jim chtěl poděkovat za 3 herní hodiny, ale radši poděkuju za (zatím) 97hodin Bethesdě :-P
  • to je vrchol onaanie nad průměrným kusem mainstreamový zábavy. Hra bez přesahu nemůže být ani hra roku. Hra s průměrnou hratelnosti nemůže být ani hra měsíce. Výkřiky o hře dékadě jsou nanejvýš směšné a sebe ponižující.

Lepší příběh - Soma
    Lepší hratelnost - Bloodborne, Metal Gear
    Přesah - Bloodborne, Metal Gear
    Level Desing - Bloodborne
  • Já děkuji CDPROJEKT RED za půlrok skvělé zábavy!
  • Jedničku jsem nedohrál, dvojku se sebezapřením a trojku jsem si maximálně užil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit