Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle se prostě k Geraltovi a Zaklínači obecně nehodí. Neříkám, že nemám rád rozmáchlé fantasy, ale už Sapkowski se v posledním díle pohyboval na pomezí braku, nevěděl co psát, tak tam dal cestovaní časem a herní trojka právě využívá nejvíce z Paní Jezera, čili je to taky na pomezí braku. Nakonec je tam i zachraňovaní světa a všechny tyhle nešvary. Povídky a i první díly ságy byly poměrně komorní, v sáze přidal politické intriky. Na komornost povídek navazuje jednička, na politické intriky dvojka, trojka pak dělá spousty věci a nedělá je dobře. Mapa měla být menší, příběh intenzivnější, hratelnost se pak nemusela opírat o berličku - hledaní červených stop, hledaní pokladů čili otázníky bych zrušil úplně, to jen ruší atmosféru světa, tohle ať si nechají v Assassinovi, zakázky pak byly generitické, udělal bych ji méně, ať člověka zaujmou, tohle přece není Skyrim, tady se nehraje na množství obsahu, ale na kvalitu, počkej to bylo, teď už i CDP hraje na kvantitu. Hra mě mrzí.
  • To jestli tě to pobavilo nebo nebo nepobavilo je absolutně nepodstatný.

Pořád platí, že je to humorná scéna ergo tvoje věta "ve hře není humor vůbec" je nepravdivá...
  • jakubc
    Nemoralizuj, když nevíš, o čem mluvíš. Proč by nemohl být článek o slevě, když autor hru má rád a chce se o zážitek podělit s dalšími lidmi? Inzerce je placená reklama, kterou si objednal zadavatel, tohle je prostě info o zajímavé slevě...
  • Správně, ve Vědmákovi jedničce jsme pátrali po čarodějovi, co šlohl dryáky a tak jsme chodili od čerta k ďáblu a pátrali jsme tak nějak detektivně, že jo. A ve trojce, páni, to je zápletka, pátráme po Cyrii a chodíme od čerta k ďáblu a pátráme tak nějak detektivně.. A opravdu, milé děti, ačkoliv se vám to zdá, trojka nemá zkopírovanou strukturu hlavního questu z jedničky. A proto se teď trošku po vzoru kněžny Libuše podívám do budoucna: "Vidím další kopii, jejíž sláva hvězd se dotýká". *1*
  • že si nevybavím ani jednu scénu, která mě pobavila, neznamená, že jsem to nehrál. Pokud myslíš oblékaní do ženských šatů, tak to mě nepobavilo...
  • Ve hře není humor vůbec? *7*
    A co kdyby sis jí prvně zahrál?
  • To je tady zas kr3t3nu...
  • A my hraci dekujeme za tak uzasnou hru a snad se dockame dalsi hry ze sveta Zaklinace.
  • kulhy_parici_spici
    Už jsi vobrousil celý bordel v Novigradu jo? *15* *12*
  • Tož jak jsem si hru poměrně užil na nějakých slabších 8/10, postupem času začínám být alergický na tuhle hru, ono čeho je moc, toho je příliš.
  • jestli narážiš na občas vtipné povídky ala mimik, tak to nemá, co společného se hrou, tam neni humor vůbec, ale jde o celkové vyznění světa a ten prostě není dobře proveden.
  • Ja jsem W3 jeste nevidel ani z rychliku.
  • Tak podívej, milý "m", ty chytráku. *1* Ta věc je jednoduchá - článek je prostě sktyté PR, pokračováním agresivního hype. No a ty, jelimane, se snažíš obhajovat neobhajitelné, protože jsi zapáleným fanouškem W3 a tak nejsi ochoten připustit, že to tak je. *1* Ovce
  • To jsou ty mobily s internetem ve tridach, ja bych to vsechno zakazal !
  • hele všichni víme, že Homolovi stejně jako nám ostatním co máme gog přišla do mailu sleva, tak to hodil na web, reklama to možná je, ale neplacená, já bych to nehrotil
  • Je to spatne je to cely spatne lidi je to spatne neni tam listecek inzerce lidi je to spatne jak si to muzou dovolit jezismarja vzdyt je to reklama a neni tam tag inzerne je to cely spatneeeeeeeee
  • Nerikaji ti doma pan argument ? Co by delal na webu o hrach clanek o chlastu ? Boze, tady koncim.
  • Když ho bude bavit chlastat, bude tady článek o vodce? *1* Je-li něco reklama, má to být označeno jako reklama.
  • Ono obcas se musis podivat i na samotnej clanek a ne jen titulek. A napadlo te treba, ze autor proste jenom chce, aby se k tomu dostalo jeste vic lidi, protoze ho to proste bavilo ?
  • Od toho je kategorie "reklamní sdělení" nebo "inzerce". Když už si tady na games nastavili nějaká "pravidla", měli by se jich držet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit