Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kolik z tech 180 hodin si prolejzal otazniky s tim ze ... tak kua padne z toho konecne neco zajimavyho? Abys dosel ve finale k zaveru, ze vazne nepadne.

Krome zeleny vybavy je totiz vsechno ostatni jen odpad.

A tech bugu na kazdym rohu i po hromade patchu ...
  • Pokud považuješ předchozí díly za lepší, velmi pravděpodobně ti někdy v minulosti provedli lobotomii.
  • Ako ho spracovali? Ze spravili tak skvelu hru? Tak to potom asi spracovali aj mna lebo je to bezkonkurenca hra dekady a nie roku. Tento rok mal byt skvely na pokracovania a jediny Witcher 3 nesklamal, este Bloodborne ale to nieje tak uplne pokracovanie. Fallout 4 je bieda, Metal Gear Solid 3 tiez nuda a sed a prave to je hra ktora sa da docela porovnavat s Witcher 3 vdaka otvorenemu svetu ale kde Witcher 3 vynika zivim svetom je MGS3 totalna nuda a dookola sa opakujuce misie.

No neviem podla mna roky nevysla a zial ani nevyjde tak dobra hra ako je Witcher 3 :(
  • houmrhoumr
    jj super hra. A pro ty kterym se libila a neznaji, doporucuju zkusit webkomix Homestuck
  • Presne, geralt je hroznej mamták trapák *12*
  • Kdo je chytrej, ten se docka a kdo je bl... za 1/2 roku to gog bude rozdavat gratis.
  • Co mě neskutečně odrazuje od jinak určitě skvělých zaklínačů je ten pro mne ukrutně nesympatickej xicht hlavního hrdiny, s kterým se prostě nemůžu sžít. Proč si kua nemůžu udělat vlastní jako kdekoliv u konkurence. Třeba masseffect mě kvůli vlastní tváři bavil o dost víc..
  • hezky si to ti trapáci naplánovali. Na vydaní Fallout 4 vyšel trailer, jak být lepší Zaklínač, teď k DLC k Bloodborne zase další trapné PR. Taková podprahovka. Ten hype už mě leze krkem. Jděte s celým Zaklínačem dopíče.
  • jenom letos v AAA hrách vyšlo několik her lepších, z tebe ten to úplně stříká, jak tě zpracovali...
  • kleslo ke dnu, aby se prodalo. Je tu nechutné, co temné low fantasy udělali. Jakousi trapnou variaci na renesační saturované high fantasy. Tfuj. Navíc hratelnost je směšná *15*
  • mikezz
    To univerzum kleslo na úroveň hry ako média. A myslím, že v jeho rámci sú všetky diely Zaklínača vysoko nadpriemernou záležitosťou.
  • ze hry kape mainstream až z monitoru. Nechutné kam mohlo klesnou skvělé universum.
  • Ale asi to neudělali měsíc po tom, co sis to koupil, že?
  • Llour
    Já si koupil prvního Zaklínače za litr a teď ho prodávají za dvě éčka. Ti parchanti *10* *10*
  • Chidlink
    Hru jsem koupil za plnou palbu i když pro mě není problém počkat na slevy, ale chtěl jsem prostě podpořit CD projeckt. Další hru od nich určitě za plnou cenu taky koupím.
  • JA se ridil s casem podle GOGU, hra to pocitala spatne...od zacatku u me
  • Takže oni mi za to, že jsem si koupil hru v plný palbě, poděkujou tím, že ostatní si ji teď koupí za třetinu? Díky CD projekte!
  • mikezz
    Dobrá hra. Len škoda toho odklonu od "šedivosti" a autentickej atmosféry prvého dielu. Trochu preexponovanosti v mnohých ohľadoch v oboch nasledujúcich Zaklínčoch ma odradilo od toho, aby sa stali pokračovania mojou srdcovou záležitosťou. Ale Zaklínač 3 ako hra je super a som rád, že to banda vývojárov z Polska dotiahla až takto ďaleko.
  • ještě k tomu času .. trochu mě výsledné číslo zaráží, nevíte někdo, jestli hra načítá čas, i když je pauzlá v inventáři, nebo v menu ... a ovladač je třeba i vypnutý? Často na mě hra čeká, když to prostě nechám zapauzované a jdu s dětmi ven, nebo jedu na nákupy atd. :D, takže někdy i víc než půl dne .... pak by byl čas asi docela zkreslený a skutečný odehraný čas by byl citelně menší :)
  • To, že to tady na tiscali vehemetně ignorují, opravdu nic neznamená. Tu hru člověk musí dohrát několikrát, aby ji dostatečně ocenil. Každé rozhodnutí, každý zabitý nepřítel nějakým způsobem hru ovlivní dál (I mezi jednotlivými re-play). Fakt doporučuju si k té hře nic dalšího nestudovat a prostě si ji zahrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit