Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci třetího Zaklínače 3 děkují hráčům za skvělý rok 2015 a nabízí hru za poloviční cenu
24.11.2015 | Adam Homola
147 příspěvků
-
Není to pro mne hra roku, ale i tak je to skvělá hra a doufám v další díl. Jednou. Snad.
-
-
Tak jaká je pro tebe hra roku?
-
-
Life is Strange.
-
-
Life is Strange bylo hodně super, a rozhodně to je adventura roku, nejspíš i posledních několika let... ale hra roku to za mě rozhodně neni(ne tohohle roku, i přes to že mi ten příběh už několik dní leží v hlavě a pořád se k němu musím vracet)
-
Adventura roku stoprocentně (škoda trochu ... uhm ... binárního konce).U hry roku se rozhoduju mezi Witcherem 3 a Undertale :)
-
-
Undertale! maximalni souhlas
-
-
jj super hra. A pro ty kterym se libila a neznaji, doporucuju zkusit webkomix Homestuck
-
To, že to tady na tiscali vehemetně ignorují, opravdu nic neznamená. Tu hru člověk musí dohrát několikrát, aby ji dostatečně ocenil. Každé rozhodnutí, každý zabitý nepřítel nějakým způsobem hru ovlivní dál (I mezi jednotlivými re-play). Fakt doporučuju si k té hře nic dalšího nestudovat a prostě si ji zahrát.
-
Fakt je to tak dobrý? Já všude slyšim, jak je to skvělý, ale nějak vlastně nevim, o co se jedná. A taky mě trochu odrazuje to grafický zpracování, ale přes to bych se přenes, pokud je to vážně tak vynikající, jak tvrdí Meta a Steam.
-
-
Pro mě je LiS hrou roku, ale je to čistě můj názor. Zaklínač 3 je skvělá hra a všechna ocenění jsou zasloužená. Ten hype okolo byl (je) oprávněný.
-
-
-
-
-
Na oko pěkná hra, ale postupem času strašně nudná...dohrál jsem cca 1/3 hry a pak už mě to nelákalo vůbec ani zapnout. Možná se k tomu někdy vrátím...možná.
-
-
Už jsi vobrousil celý bordel v Novigradu jo? *15* *12*
-
-
Tam nějaký je? *8* To abych se k tomu zase donutil a zkusil to hrát.
-
-
-
ze hry kape mainstream až z monitoru. Nechutné kam mohlo klesnou skvělé universum.
-
-
To univerzum kleslo na úroveň hry ako média. A myslím, že v jeho rámci sú všetky diely Zaklínača vysoko nadpriemernou záležitosťou.
-
-
kleslo ke dnu, aby se prodalo. Je tu nechutné, co temné low fantasy udělali. Jakousi trapnou variaci na renesační saturované high fantasy. Tfuj. Navíc hratelnost je směšná *15*
-
-
Pokud považuješ předchozí díly za lepší, velmi pravděpodobně ti někdy v minulosti provedli lobotomii.
-
-
-
-
To je tady zas kr3t3nu...
-
hezky si to ti trapáci naplánovali. Na vydaní Fallout 4 vyšel trailer, jak být lepší Zaklínač, teď k DLC k Bloodborne zase další trapné PR. Taková podprahovka. Ten hype už mě leze krkem. Jděte s celým Zaklínačem dopíče.
-
-
nemluv sprostě, nebo ti maminka naplácá...
-
-
Dost pekna hra. Jedine co mi trochu vadi, ze si pri hrani pripadam, jako bych cetl knihu. Nacteno mam ale hodne i bez toho.
-
-
Kup si zvukovku a vypni titulky. Rozhovory ve hře jsou kompletně namluvený.
-
-
bože a další trapný PR. Ti za chvíli vlezou i záchodem...
-
-
tvoje bába je PR
-
-
jak miluju "tvoje bába je" :-D......tak v tomhle případě ti Tome musim dát mínus
-
-
neva, plusů je tam dost :D
-
-
-
-
Je to oproti prvnímu Witcherovi o něčem? Hrál sem prvního. Neudržel jsem se do konce druhé kapitoly. Už během první jsem měl problém.
-
-
Jedničku jsem nedohrál, dvojku se sebezapřením a trojku jsem si maximálně užil.
-
vyprávění přiběhu v trojce je mnohem lépe zpracované než v jedničce, ale pokud člověk nezná knižní předlohu, tak se v tom možná bude trochu ztrácet... (jedničku mám rád, ale ty kydy o tom, že je lepší než trojka, toho si nevšímej, to je od lidí který prostě nesnesou slávu CDprojektu)
jinak pokud skočíš do trojky, bez znalostí předchozích dvou dílů, tak si myslim, že to nebude velký problém, to důležité co se udehrálo je tam plus mínus zmíněno... -
-
Díky. Budu o tom přemýšlet.
Dragon Age jsem miloval, a pokud to přirovnávají k Inkvizici... O které jsem mimochodem slyšel, že děla všechno hůře než Witcher (včetně toho kdy a jak chodí vývojáři na toalety...) tolikrát, až jsem ztratil pojem o počtu.
-
-
První díl je lepší než trojka. Trojka je něco jako Dragon Age:I...
-
-
Zase hypujeme? Tohle je reklama ja čuně, rádoby podaná jako informace. *1* Nebo je to nový trend? Dáte echo pokaždé, když se někde objeví sleva 50% a víc? Tak kde je článek o tom, že na GOGu slevnili Badurs gate 2 dokonce o 60%? *1*
-
-
Nepotrebuju clanek o sleve na BG, kdyz uz to znam davno nazpamet a doma mam jeste fungujici, 16 let stary cd.
-
-
A článek o slevě W3 potřebuješ?
-
-
Pro zajimavost, po jaky dobe tahle hra stoji pulku, proc ne. A jestli si polaci tu reklamu zaplatili, tak proti tomu nic nemam, neziju nekde na marsu.
-
-
Pak by měl být "článek" označen jako reklamní sdělení, ne?
-
-
Ja jsem W3 jeste nevidel ani z rychliku.
-
Tak podívej, milý "m", ty chytráku. *1* Ta věc je jednoduchá - článek je prostě sktyté PR, pokračováním agresivního hype. No a ty, jelimane, se snažíš obhajovat neobhajitelné, protože jsi zapáleným fanouškem W3 a tak nejsi ochoten připustit, že to tak je. *1* Ovce
-
To jsou ty mobily s internetem ve tridach, ja bych to vsechno zakazal !
-
Je to spatne je to cely spatne lidi je to spatne neni tam listecek inzerce lidi je to spatne jak si to muzou dovolit jezismarja vzdyt je to reklama a neni tam tag inzerne je to cely spatneeeeeeeee
-
Nerikaji ti doma pan argument ? Co by delal na webu o hrach clanek o chlastu ? Boze, tady koncim.
-
Když ho bude bavit chlastat, bude tady článek o vodce? *1* Je-li něco reklama, má to být označeno jako reklama.
-
Ono obcas se musis podivat i na samotnej clanek a ne jen titulek. A napadlo te treba, ze autor proste jenom chce, aby se k tomu dostalo jeste vic lidi, protoze ho to proste bavilo ?
-
-
-
No on možná ne, ale někomu se to hodí, přece jenom to je letošní hra a ne každý má víc her od gogu, který s těmi slevami buzeruje v mailu pořád. Withcher 3 je pro spoustu lidí první hra ze série, kterou hráli/hodlají si zahrát
-
-
Od toho je kategorie "reklamní sdělení" nebo "inzerce". Když už si tady na games nastavili nějaká "pravidla", měli by se jich držet.
-
-
Nemoralizuj, když nevíš, o čem mluvíš. Proč by nemohl být článek o slevě, když autor hru má rád a chce se o zážitek podělit s dalšími lidmi? Inzerce je placená reklama, kterou si objednal zadavatel, tohle je prostě info o zajímavé slevě...
-
hele všichni víme, že Homolovi stejně jako nám ostatním co máme gog přišla do mailu sleva, tak to hodil na web, reklama to možná je, ale neplacená, já bych to nehrotil
-
-
-
-
-
-
Co mě neskutečně odrazuje od jinak určitě skvělých zaklínačů je ten pro mne ukrutně nesympatickej xicht hlavního hrdiny, s kterým se prostě nemůžu sžít. Proč si kua nemůžu udělat vlastní jako kdekoliv u konkurence. Třeba masseffect mě kvůli vlastní tváři bavil o dost víc..
-
-
Geralt je sympaťák bohužel ne ten od CDP.
-
Presne, geralt je hroznej mamták trapák *12*
-