Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ma Vavra v planu taky realisticke zraneni a umirani, nebo si panak po kritickem zasahu lehne na zem a je "mrtvej"? Viz Soldier of fortune 1...
  • Asharak
    Hlavně když featura "zbroj/meč od krve" znamená nosit to do dalšího boje s jedinou texturou cákanců, protože to má nastavené trvání x hodin a člověk si ani neužije novou nablýskanou zbroj :D
  • Asharak
    Nj, lidi pořád brečí když musí v RPG něco dělat alias Role-play game. Asi furt myslí, že to znamená "rocket launcher" *7* Konečně pořádné RP prvky a není to jen jako mod do Skyrimu *1*
  • Paulcz
    Pokud by vznikla nějaká alternativa k Euphorii bylo by to zajímavé, ale samo hra na tom nestojí
  • ucho
    tak tak, výzbroj se strčí do kapsy a půjde se na nákup :)
  • základ je, že autor ještě rok převlékat nikoho nemusí...
  • Asharak
    Hodně trefné s tím OW *15*
  • ale nejaky z-mod by nevadil...
  • Ten šerm potřebuje zrychlit. Ale to potom hráči nebudou dávat. Už tak je potřeba na šermování hodně tréninku.
    Jinak je naprosto v pořádku. Jediné co mi chybí, tak jsou nějaké neobvyklé finty navíc, nebo různé školy šermu.
  • Llour
    "Rabbit can be more sneaky, and surprise you from behind" . Viktor nikdy nezklame, ten člověk by se mohl živit jako komik *1* *1* *1*
  • walltar
    Aha, já se ani tak moc na to jak to vypadá nedívám... ale hraje se to dobře. Imho gameplay musí být na prvním místě nad vzhledem. Velká bitva je problematická... ani nevím jak by se to dalo hrát v první osobě s tak komplexním bojovým systémem pokud by ta bitva nebyla omezená tak jak je. Teď je to rozdělený na řadu menších soubojů, takže je to hratelný.

Určitě animace by snesly trochu práce, aby hra vypadala plynulejší. Ale zase problém by potom mohl být s odezvou celýho systému.

Si myslím, že to nikdy nebude v pohybu vypadat jako hry, který jedou na jedno či dvě tlačítka a mají pevný animace... tam jsou animace celkem lehký, jde dělat různé pěkné řetězení pohybů, ale hráč nemá takovou kontrolu. Ale myslím, že komu tenhle bojovej systém sedne, tak si hru užije víc než něco co dobře vypadá, ale bojovej systém je osekanej na minimum.
  • jen aby to neskoncilo uplne opacne, tj prekomplikovane... uz i ten vyvaj se tahne dost dlouho a do konce daleko, ale na to jsme uz od Vavry zvykly, ze
  • Nezkousel, ale videl gameplaye a nikde to nevypadalo pekne, zvlast ne ve vetsich bitkach.
  • walltar
    Zkoušel si ten boj? Protože to co ve hře je není vůbec špatné. Pochybuju, že bych našel hru, která má lepší systém.
  • Jsem k tomu cim dal tim vic skepticky. misto ukazky poradneho boje s mecem, ktery je gro te hry a pritom vypada naprosto tragicky az smesne, se vyzdvihuji dle me nepodstatnosti a hra cim dal tim vic zastarava. Mozna nasli niche trhu mozna ne. Nicmene me pocatecni nadseni kazdou dalsi novinkou upada.
  • Článek úplně o ničem. Jenom celou dobu autor nadává na věci, o kterých si vymýšlí jak budou. Např. Jak ví, že bude muset pokaždé převlékat 16 kusů zbroje? To se dá krásně implementovat na 1 klik. Prostě dovolím hráčovi definovat více setů vybavení a pak mezi nimi jednoduše přepínám. Nemusí mít všechno dementní konzolové ovládání jako skyrim.
  • asi fanda Monty Pythonů *1*

https://www.youtube.com/watch?v=Nvs5pqf-DMA
  • super, jsem rád, že aspoň někdo jde proti hloupému trendu zjednodušování všeho ve hrách
  • walltar
    No hlavně bych se bál toho plížícího se králíka...
  • Libila se mi tusim Pavlova poznamka v jednom gamesplay ohledne poctu tlacitek v menu - dneska uz je fakt pomalu jen play, options a quit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit