Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci z Warhorse předvádí, jak je důležité mít v Kingdom Come čistou zbroj
14.7.2016 | Aleš Smutný
157 příspěvků
-
Vůbec nejde o PR... Prostě nevyšel předpoklad. Mají naštěstí tu možnost to odložit jak je potřeba a nemusí řezat featury, jak kdyby za nima seděl někdo od vydavatele a ťukal si na hodinky.
Osobně tohle moc dobře chápu, protože co mě vždycky nejvíc sralo bylo když jsem musel odeslat nějakou nehotovou práci, o které jsem věděl že není hotová, u které by stačil týden na zapracování změn a opravu chyb, ale kde penále bylo dražší, než dodatečná oprava chyb.
Imho, lepší dýl a správně, než hned a špatně. Pokud bude hra dobrá, tak si ji za rok užiješ stejně. Pokud by vydali ořezanou a zabugovanou hrůzu hned, tak si ji neužije nikdo, každý bude nasraný a nikoho už nebude zajímat, že to stihli na čas. -
Já jsem takovej staromódní člověk a čekám, že když někdo na konci traileru bez dalších vysvětlivek napíše "summer 2016", tak to na trh půjde skutečně v létě 2016. Takže ano, beru to jako slib. Ale máš pravdu, kdybych uvažoval jako správná PR m*dka, tak bych taky viděl ten ohromný rozdíl , a mohl bych se všem potenciálním zákazníkům smát, že to přece nebyl _slib_.
-
Tvůj pocit je asi stejně kvalitní jako tvoje gramatika.
-
Největší opruz bude, když do rány chytíš zánět. Musíš najít bilinkáře a nechat se ošetřit. Když se na to vykašleš, pomůže jen doktor ve městě. A doktor je drahej. Tak se to bude muset hlídat.
-
S pohybovým ovladačem to bude super.
-
Tak zpoždění a odklady nejsou v herní branži nic nového. A když mají studia volnost hry dělat tak jak je potřeba tak je to ještě častější. Ani nevím jestli nějaká KS hra vůbec vyšla na čas.
-
lžeš. nebyl to slib, byl to předpokládaný termín vydání, pokud půjde vše podle plánu. tedy celou dobu zde byla možnost, že se termín posune.
-
Tu sou zombie ve středověku Kingdom Wars 2: Battles (když hledáš) *1*
-
Vyleštěné brnění mě netrápí. Jestli to někdy vyjde, budu hrát kováře.
-
Slibovali léto 2016.
-
Tvl zjednoduste to at neni smutný zahlcen
-
nic takového slíbeno nebylo.
-
Touhle dobou už jsme měli hrát hotovou hru.
-
jj přimo to chcu videt ten downgrade na konzolich kdyz ted na pc je to nejnarocenejsi hra vsech dob jestli se nepletu :D
-
Do Bety jsem se zlakat nenechal a podle ohlasu na Steam Comunity jsem udelal asi dobre. Zatim tam toho nejde moc delat pry.
Ale klobouk dolu, ambice jsou velike, jenom nevim nevim jestli se to podari dotahnout do konce a bude to vsechno bezet jak namazanej stroj a hlavne ve slusnym fps. Grafika se mi moc libi, animace jsou uz poslabsi, ale bratelny. A fakt jsem zvedav jak nakonec dotahnou ty souboje.
Ale na to ze bude hra hotova do konce pristiho roku bych nevsadil ani svacinu.
Jinak klukum drzim palce. *5* -
Ještě středověký zombie... to nám ještě chybí *1*
-
nakonec nás stejně zotročí Ilumináti takže je to fuk, jak to dopadne
-
ste hry mam pocit ze se to tam chce dělat jenom par lidem vavra to proste neukočiruje aby to bylo podle jeho představ nakonec stoho vznikne jenom fragmenotvity kýč s naprostym minimem vavrova otisku perfekcionismu vavra nastavil latku moc vysoko s uspechem kickstartu mam pocit jakoby zlenivěli a už sem jim to nechce dělat protože prachy už maji naco dělat hru a ničit si nervy :D ale prostě musi :D a na te hře to je poznat
-
Nedej bože se ještě převléct před pultem, než začneš s obchodníkem mluvit
-
ste hry mam pocit ze se to tam chce dělat jenom par lidem vavra to proste neukočiruje aby to bylo podle jeho představ nakonec stoho vznikne jenom fragmenotvity kýč s naprostym minimem vavrova otisku perfekcionismu :D