Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci z Warhorse předvádí, jak je důležité mít v Kingdom Come čistou zbroj
14.7.2016 | Aleš Smutný
157 příspěvků
-
Že by z toho byl celosvětový fenomén, jako DayZ? I to je možné *4*
-
To, ze tady malem pukas zavisti je pro nas jen dalsi indikator kvality *5*
-
To cechum nevysvetlis *1*
-
Zrovna mám taky rozehráno, už po několikáté...ta hra je i na dnešní poměry pořád hrozná pecka :-)
-
Zrovna včera jsem Mesiáše snad už po dvacáté dohrál. Pro mě osobně veliká srdcovka a jedna z nejlepších her, co kdy vyšla.
-
Dayz 2.0 aneb Češi dělají hru.
-
Mno ono to nevyjde ani pristi rok, a az to vyjde, tak to nedodelany bude uplne stejne.
Jinak vyvoj hry je SW jako kazdej jinej, a hraci sou zakaznik jako kazdej jinej, v tomhle pripade navic zakaznik, kerej zaplatil predem (predevsim proto, ze je blbej). Kdyz mi dodavatel rekne, ze neco bude za mesic, a neni, tak nejen ze si to muze strcit za klobouk a muj zajem konci, ale je to taky posledni vec, kterou kdy dodaval. Orceni terminu je totiz vyhradne na nem, to on tvrdil, ze to za tu dobu bude horovy.
Ze vsech zverejnenejch informaci o tyhle hre je jasna jena vec, nemaji stale jeste ani betu. Tedy kompletne hotovou hru, ktera by se ladila. Coz samo o sobe bezne trva minimalne 1/2 roku. -
Popravdě největší obavu mám z těch jejich soubojů, o adventurn složku se nebojím, ale ty souboje mi příjdou dost divné.
Mají ještě hodně času to dopilovat, ale nevím zd to bude zábava. -
Tak ono, kdyby jsme šli do hloubky, na Kickstarteru je ještě uvedeno: Release date: Q4, 2015 on PC, Mac and Linux. Ale to je samozřejmě všechno předpokládané datum a neznám skoro žádnou hru, která vyšla včas. Takže bych se tím netrápil. Radši, když to vyjde o pár let později než v nedodělaném stavu.
-
To byl takový špílec na femta...
-
Skyrim to sice nie je ale na indie cz rpgcko to vyzera slusne....snad to.preda aspon 100tisic kusov
-
A tady je důkaz!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210058489327797&set=a.1548638764924.71103.1503730670&type=3 -
Co má Dark Souls společného s Kingdom Come? To je jak říct, že je to skvělý nástupce KotORu. Taky RPG se souboji s meči, ale tam podobnosti končí.
-
To se ale musel pořádně nacpat *15*
-
Tohle bude bomba. Dark Souls se bude moct zahrabat.
-
nevím, na harryho pottera nekoukám...
-
Hezke video. V tymu maji nepochybne talentovane lidi. Ja jen doufam, ze nezapomneli na tu nejdulezitejsi slozku hry... obsah. Tak budu drzet palce..
-
No, tvuj komentar to zcela urcite nepotrebovalo, ale ty jsi to proste musel udelat, i kdyz te to nebavi.
-
Tak nevim. Ja myslel ze Prealfa je pocatecni stadium vyvoje ktere jeste neni hratelny, Alfa je uz hratelna ale porad ve stadiu doplnovani a ladeni obsahu i hernich mechanik, Beta je v podstate hotova, ale odstranuji se chyby, pripadne se to jeste vyuzije k doplnovani nejakeho obsahu a pak je Gold, ktery je pripraven pro vydani. Ani mne nenapadlo studovat Wiki. Takto je to proste v hernim vyvoji bezne.
Uznavam ze na to neexistuje zadna "smernice" ( mozna uz na tom Brusel pracuje ) a Warhorse si to muze delat po svem. *3* -
embargo na videa je nesmysl, který by jim mohl uškodit. lidi by to brali tak, že něco skrývají. ta videa potřebují k tomu, aby se o hře více mluvilo. youtube je celkem dobrý kanál na to, aby se ta hra dostala lidem do povědomí.
betatester musí otestovat herní mechaniky a to, že žádná z nich nerozbíjí dění v herním světě. když pak budou jednotlivé questy, musí otestovat tyto jednotlivé questy. u hry v otevřeném světě je tvé tvrzení s otestováním celé hry nesmyslné. co se týče spoilerování, uniká mi, proč po vývojářích chceš, aby do bety dali větší obsah hry. i kdyby tam dali polovinu příběhu nehotové hry, k čemu by to bylo dobré? to je s prominutím blbost. to, co vydali mezi lidi, je pro osahání hry tohoto ražení ideální.