Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci z Warhorse předvádí, jak je důležité mít v Kingdom Come čistou zbroj
14.7.2016 | Aleš Smutný
157 příspěvků
-
Tyhle domněnky mě dojímají :) Lidi ani neví co je baví dokud jim to někdo neukáže nebo to nezkusí.
-
Ale zase si vem, že určitě chce Vávra oslovit větší počet lidí a ne jen HC fanoušky (jen ti mu hru nezaplatí), je hromada lidí, kteří hrají 1-2 hodinky denně, když mají po práci a rodinných slastech. Nechci zjednodušení, ale nějaká možnost volby nastavení by nebyla úplně od věci. Přeci jen polovinu času vyčleněného na hraní trávit tím, že naháním jídlo a nocleh...
-
to chce proste spravne casovani, kompika jsem si poridil pred 5 lety a ted bude proste vhodny cas na novou investici
-
No tak treba ve staricke UW2 to fungovalo, nikdy nezapomenu, jak se muj polootraveny Avatar plahocil skrz sklepeni, aby nasel kus zvance, ktery by mu dal sanci na spanek a uzdraveni. A ta zlost, kdyz jsem zjistil, ze jidlo bylo zkazene. *5*
-
mozna by zmena nicku z historik na hysterik pomohla
-
Džem... Jahodovej.
-
Proč je pode tebe HP bar červený? *7*
-
No mozna bychom si pocet hp mohli predstavit jako mnozstvi krve. To by bylo i docela realne.
-
Oni I myslím původně chtěli přijít s něčím novým... a pokud si pamatuju správně, tak se někde zmiňovali že zkoušeni několik systémů, ale žádný prostě nevyústil v dobrý gameplay.
-
Jo, právě ta propojenost stamky a hp funguje jako ultimátní prvek těch všemožných zranění dohromady co se mi líbí. Jen to prostě není ono, když je to zjednodušené do dvou ukazatelů no *4* Ale pořád to funguje a neodrazuje od hratelnosti.
-
Mne se system HP proste nelibi. Chapu ze tohle je v rpg tradice ale v realu nemas nad hlavou nejakou caru, ktera znazornuje tvoje zdravi. Uprimne jsem cekal ze tohle bude jedna z veci kde prijdou s necim novym.
-
Tak ono KC má spojené HP a Staminu... jak se ti snižuje HP, tak máš pořád míň a míň staminy, což celkem simuluje zranění.
Takže, když máš minimum života, tak musíš přejít do obrany a každý tvůj útok je mnohem důležitější, protože po tom útoku prostě nemůžeš dál.
Co si pamatuju, tak je ve hře krvácení... což je dost hnus pokud máš málo života a jsi v boji. Jestli bude i něco jinýho moc nevím. -
Tak ať si každý vypne co chce... je to SP hra, každý hraje sám za sebe. Takže pokud někomu nevyhovuje, že mu hnije maso tak ať si stáhne mód. Pokud někomu nevyhovuje že ho jde zabít, tak ať hraje godmode.
Když to porovnám s nocí v některých jiných hrách, kde je spíš lehce šero, tak já prostě nic v KC nevidím. Louče pomůže... na pár metrů, ale jinak bych si musel o dost zesvětlit monitor. S měsícem máš asi pravdu, ale mě tech pár nocí který jsem zkoušel vždycky pršelo. *1* -
Nepřeháněj, na 250 fps to nikdo hrát zase nepotřebuje *3*
-
Jasne, vsechno si povypinejte... jinak v noci jde videt pokud sviti mesic, nebo pouzijes zdroj svetla, napr. louc. V noci jsou obvykle aktivni zlodeji
-
Nějak lehce přenést účinky krvácení části těla do pohybu např., znemožnění určitých chvatů a pod. kldině přes % zdraví z částí těla. stač 5, nemůsí tam být každý sval a kost že :D
Klíčem jsou staty, jako v izo RPG, jako vysátí urovní, síly, obratnosti, zlomeniny, krvácení... kdy snižovaly čísla k hodům na OČ, zdraví a další. Ale bylo by to zase zbytečně časově náročné to přenést do 3D 1st-p, to je podle mě ten problém.
Nějaké pohmoždění by ale v tak realistické hře být mohlo :| a třeba i bude že. A k hratelnosti, někdy je i více záživné když chodíš s 10 HP a ještě musíš projít tuhle část, než najdeš lékárničku.
A věci jako second breath, fight for your life jsou taky na místě. Jen je správně implementovat. Místo "Jsi mrtev." šance kritického přežití, ze které by se ale dalo vyléčit. Daleko raději bych používal featuru čekání tím, že se "zotavuji" z kritických ran (pár hodin, je to jen hra) místo neustálého doplňování lektvarů a bomb ala Witcher 3.
Jenže pak by to začalo zase od začátku tím, že tohle je nereálné vyléčení, a mělo by to tak postižené zůstat do konce hry *1* Takže tě opakuju s těmí HP %.
Ale chybí mi tyhle prvky co byly v Izometrických hrách, jako spát 8 hodin dokud nepřejdou účinky kouzel, nákaz, zranění. -
Myslím, že tohle půjde vypnout přes mody. Ale odpočívání bych se až tak nebál... prostě to bude jen způsob jak přeskočit noc. Protože v noci uděláš velký kulový... není nic vidět. *1*
-
A tobe je kolik, deset?
-
LV ted psal v bleskovkach ze pry vysla nejaka nova karta, plus kdyz k tomu das nejakej nabusenej procesor, takovejch 16 giga pameti a SSD disk, a stahnes nastaveni na medium, snad by to mohlo slapat nejak hratelne. V nejhorsim koupis konzoli, tam to pod 20 fps nepojede
-
Pro hrace? Chtel si asi rict pro lamky