Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do Bety jsem se zlakat nenechal a podle ohlasu na Steam Comunity jsem udelal asi dobre. Zatim tam toho nejde moc delat pry.
    Ale klobouk dolu, ambice jsou velike, jenom nevim nevim jestli se to podari dotahnout do konce a bude to vsechno bezet jak namazanej stroj a hlavne ve slusnym fps. Grafika se mi moc libi, animace jsou uz poslabsi, ale bratelny. A fakt jsem zvedav jak nakonec dotahnou ty souboje.
    Ale na to ze bude hra hotova do konce pristiho roku bych nevsadil ani svacinu.
    Jinak klukum drzim palce. *5*
    • presne jak rikate hoku san
    • jj přimo to chcu videt ten downgrade na konzolich kdyz ted na pc je to nejnarocenejsi hra vsech dob jestli se nepletu :D
  • Nevidím na tom nic složitého, prostě ve "městě" půjde zbroj dolů. Ono je to taky celkem logické - pláty jen před bojem, jinak půjdou do sedlových brašen.
    • ucho
      tak tak, výzbroj se strčí do kapsy a půjde se na nákup :)
      • Asharak
        Nedej bože se ještě převléct před pultem, než začneš s obchodníkem mluvit
    • BTW víte jak se ve středověku poznal král? Byl nejmíň od sr*ček *1*
  • Zir074
    Doufám, že se to "piplání" úprav zbroje uchytí i u ostatních RPG. Osobně si i na tom blbým vzhledu brnění ve hrách dost potrpím.
    • Asharak
      Hlavně když featura "zbroj/meč od krve" znamená nosit to do dalšího boje s jedinou texturou cákanců, protože to má nastavené trvání x hodin a člověk si ani neužije novou nablýskanou zbroj :D
  • Tvl zjednoduste to at neni smutný zahlcen
  • Chápu ,že se hra snaží bejt v mnoha ohledech jiná ,než ostatní . To je super . Ale trocha lepších textur by nevadila . Hlavní hrdina na některých záběrech vypadá jak kdyby mel ksich vzatej bruskou a k tomu šedej zákal :D
    • To je jenom starý model pro účely alfy a bety. Podle toho co tvrdil Dan, tak finální podoba hlavního hrdiny, bude zcela jiná.
  • BoB.2
    To bude něco jako s čistým spodním prádlem.
  • Ma Vavra v planu taky realisticke zraneni a umirani, nebo si panak po kritickem zasahu lehne na zem a je "mrtvej"? Viz Soldier of fortune 1...
    • Největší opruz bude, když do rány chytíš zánět. Musíš najít bilinkáře a nechat se ošetřit. Když se na to vykašleš, pomůže jen doktor ve městě. A doktor je drahej. Tak se to bude muset hlídat.
      • dvojjazycnej doktor je ti na houby, ty chces bylinkare ;)
  • Jako, má to našlápnuto pěkně...co se hratelnosti týká,animací, systému soubojů či oblékání..ale ta optimalizace..jo,. je to teprva v beta verzi, ale sakra...
    • LV ted psal v bleskovkach ze pry vysla nejaka nova karta, plus kdyz k tomu das nejakej nabusenej procesor, takovejch 16 giga pameti a SSD disk, a stahnes nastaveni na medium, snad by to mohlo slapat nejak hratelne. V nejhorsim koupis konzoli, tam to pod 20 fps nepojede
      • kompa mam cca 3 měíce starýho, 16 gb ddr4 , i5ka na 3,2 GHz (v základu) a ani na low se nedostanu na stabilních 40.. :)
      • to chce proste spravne casovani, kompika jsem si poridil pred 5 lety a ted bude proste vhodny cas na novou investici
        • Asharak
          Přesně, ještě tak půl roku a něco než vyjde většina GPU a CPU, a hlavně nějaké hry, zatím nic moc, a pak upgrade *4* *1*
      • Asharak
        Nepřeháněj, na 250 fps to nikdo hrát zase nepotřebuje *3*
  • Jack1947
    To bezesporu špinavá a znečistěná zbroj by zrezla byla nepoužitelná *3*
  • spoock
    Popravdě největší obavu mám z těch jejich soubojů, o adventurn složku se nebojím, ale ty souboje mi příjdou dost divné.
    Mají ještě hodně času to dopilovat, ale nevím zd to bude zábava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit