Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci z Warhorse předvádí, jak je důležité mít v Kingdom Come čistou zbroj
14.7.2016 | Aleš Smutný
157 příspěvků
-
Co se prvků reality týče (zkažené jídlo, nemoci, nutnost spát, převlékat apod), mohli by to dát do různých obtížností. Kdo chce super realitu, má ji mít, kdo chce čistě hratelnost, prosím.
-
-
to právě že ne, jakmile to děláš jenom jako doplněk co můžeš zavěsit, tak to v tý hře ucítíš, že pro to není ta hra dělaná. je to jako s šipkou na mapě v jiných RPG, můžeš to vypnout, ale na tý hře bude znát že na to není dělaná(slabý popis cesty a úkolu od npc, nejsou mapy apod.)
-
-
A? Tyhlecty věci se stejně dělají jen cca. tak pro 5 lidí a většina lidí tyhlecty věci dělat nechce.
-
-
zase se musim ohánět starym gothicem, ale tam je prostě vidět správný řešení - žádný šipky, ale mapy a popis úkolů od npc apod. Ale ani tam pravda nebyla nutnost jíst, takže sám jsem zvěědavej, jak to bude fungovat, ale předpokládám, že ví co dělaj a pokud to implementujou dobře, tak je to zas o jednu položku víc co zvyšuje realičnost a o to mi de o navodění co nelejpší amtosféry. Jasně už z podstaty ta hra nikdy nemůže bejt reálná, to ani nejde a dokonce tomu bude i dost vzdálená jako každá hra, ale jde o to se tomu přiblížit co nejvíc, jestli k tomu vybrali zrvona správnej postup a možnosti to uvidíme :)
-
-
shanet jidlo v rpg nebejva zrovna hratelnosti prospesny
bud je tu pruda porad (tuhej survival)
nebo je to pruda ze zacatku a pak otrava (uz neni problem to sehnat, ale musi se to vicemene zbytecne i nadale resit)
za me je to neco, co bych si s klidem odpustil
hlavne aby tam jeste nakonec nepridali i nutnost se vyprazdnovat, preci jenom do sebe hazet jidlo a piti jak do bezednyho zoku neni moc realisticky -
-
Nevím no, v Zaklínači 3 to šlo úplně v pohodě. Ale je fakt že pak už to byla otrava :D "Zase nemám jídlo... achjo." "A, obchodník, 30x Kuřecí stehno prosím." , být ve W3 degradace jídla tak bych to asi nedohrál :D I když zase sem těch 30 kousků snědl během dvou dnů *1*
-
-
-
-
-
Asi tak. Jelikož předpokládám, že nebude délka střídání den/noc jako v reálu, četnost jezení a pití bude určitě osinou v zadku.
-
-
ja bych to tam dal povinne, aby se lamy jako ty mohly zblaznit
-
-
-
Dayz 2.0 aneb Češi dělají hru.
-
-
Že by z toho byl celosvětový fenomén, jako DayZ? I to je možné *4*
-
To cechum nevysvetlis *1*
-
-
obávám se že to jako většina českých her bude tak složité a "realistické až to bude nezabavné
-
-
No jestli to překoná Bohemku,tak potěš koště. To pak z historického RPG bude fantasy kvůli plno bugům *1* *1*
-
-
ale nejaky z-mod by nevadil...
-
-
Ještě středověký zombie... to nám ještě chybí *1*
-
-
Tu sou zombie ve středověku Kingdom Wars 2: Battles (když hledáš) *1*
-
-
-
-
-
Skyrim to sice nie je ale na indie cz rpgcko to vyzera slusne....snad to.preda aspon 100tisic kusov
-
-
To, ze tady malem pukas zavisti je pro nas jen dalsi indikator kvality *5*
-
-
snad na to vydaj nějakej fantasy mod... pak si to asi zahraju...
-
-
copak ?..snad ti nechybi abrakadabra nebo tahani kralika z klobouku *2*
-
-
nevím, na harryho pottera nekoukám...
-
-
-
No tohle uz snad nepotrebuje ani komentar, mam pocit, ze nas Vavra uz jen trolli. Jeho nehratelny, zabugovany paskvil (beta) nelze vubec nazyvat hrou a on ho namisto zasadnich designovych zmen podkopava stale vic a vic, az uz to ani neni vtipne a nebavi me to komentovat... smutny osud kdysi nadejneho projektu..
-
-
No, tvuj komentar to zcela urcite nepotrebovalo, ale ty jsi to proste musel udelat, i kdyz te to nebavi.
-
Jako vtip dobré. Jinak chápu že si někteří lidé pod pojmem "beta" představí Overwatch, ale to opravdu není jeho původní význam.
-
-
Hodně trefné s tím OW *15*
-
-
-
Jsem k tomu cim dal tim vic skepticky. misto ukazky poradneho boje s mecem, ktery je gro te hry a pritom vypada naprosto tragicky az smesne, se vyzdvihuji dle me nepodstatnosti a hra cim dal tim vic zastarava. Mozna nasli niche trhu mozna ne. Nicmene me pocatecni nadseni kazdou dalsi novinkou upada.
-
-
Ono s mečem ve firstperson hře, kde ovládací interface je buď gamepad nebo klávesnice a myš toho zas tolik vymyslet nejde. osobně si myslím, že to co dělá kingdom come bylo mnohem dynamičtěji (bez nutnosti tolik se věnovat indikaci hudu) už v dark messiah of might and magic. Doporučuji vyzkoušet a porovnat bez ohledu na stáří hry, ale především se soustředit na odezvu a autentičnost boje v DM. Věřím, že to dostanou ido KC, ale zatím to tam prostě není. A argumet, že je to natempované tak jak to je, je tím ,že oni dělají "realitu" je docela v bok.
-
-
Zrovna včera jsem Mesiáše snad už po dvacáté dohrál. Pro mě osobně veliká srdcovka a jedna z nejlepších her, co kdy vyšla.
-
-
Zrovna mám taky rozehráno, už po několikáté...ta hra je i na dnešní poměry pořád hrozná pecka :-)
-
-
-
Ten šerm potřebuje zrychlit. Ale to potom hráči nebudou dávat. Už tak je potřeba na šermování hodně tréninku.
Jinak je naprosto v pořádku. Jediné co mi chybí, tak jsou nějaké neobvyklé finty navíc, nebo různé školy šermu. -
-
S pohybovým ovladačem to bude super.
-
-
Zkoušel si ten boj? Protože to co ve hře je není vůbec špatné. Pochybuju, že bych našel hru, která má lepší systém.
-
-
Nezkousel, ale videl gameplaye a nikde to nevypadalo pekne, zvlast ne ve vetsich bitkach.
-
-
Aha, já se ani tak moc na to jak to vypadá nedívám... ale hraje se to dobře. Imho gameplay musí být na prvním místě nad vzhledem. Velká bitva je problematická... ani nevím jak by se to dalo hrát v první osobě s tak komplexním bojovým systémem pokud by ta bitva nebyla omezená tak jak je. Teď je to rozdělený na řadu menších soubojů, takže je to hratelný.
Určitě animace by snesly trochu práce, aby hra vypadala plynulejší. Ale zase problém by potom mohl být s odezvou celýho systému.
Si myslím, že to nikdy nebude v pohybu vypadat jako hry, který jedou na jedno či dvě tlačítka a mají pevný animace... tam jsou animace celkem lehký, jde dělat různé pěkné řetězení pohybů, ale hráč nemá takovou kontrolu. Ale myslím, že komu tenhle bojovej systém sedne, tak si hru užije víc než něco co dobře vypadá, ale bojovej systém je osekanej na minimum. -
-
ste hry mam pocit ze se to tam chce dělat jenom par lidem vavra to proste neukočiruje aby to bylo podle jeho představ nakonec stoho vznikne jenom fragmenotvity kýč s naprostym minimem vavrova otisku perfekcionismu :D
-
-
nakonec nás stejně zotročí Ilumináti takže je to fuk, jak to dopadne
-
-
Pokud by vznikla nějaká alternativa k Euphorii bylo by to zajímavé, ale samo hra na tom nestojí
-
-
-
-
-
Tohle video se mi moc líbilo. Beta byla jako studená sprcha, ale řekl bych, že Kingdom Come začíná KONEČNĚ dobře vypadat a působit jako pořádná, velká hra.