Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Zaklínače představují svůj nový next-gen engine
1.2.2013 | Adam Homola
96 příspěvků
-
CDProjekt Red saving videogame industry.
*1*
Zaklínač 3, Cyberpunk 2077 a teď RedEngine 3... nebylo by špatné, kdyby BEthesda zahodila tu sra*ku co používají a sehnala si něco lepšího *16* a když už v tom budou, proč ne RedEngine3? -
Co ty minuska? Novej zaklinac vyjde za nekolik let, i rozhnevany husita vyjde za nekolik let. Obe hry sou nextgen rpg a budou si primo konkurovat.
-
Zaklínač 2 vypadal velmi krásně, a CD projektu věřím, že to co slibují, dokážou přenést ze snů do reality. Tak šup sem s cyberpunkem, a hned potom s Bílým vlkem.
-
Paradoxně díky tomu "konzoloidnímu" ovládání začaly bejt bitky skutečný boje s přískokama, únikama a nezbytnou základní dávkou taktiky, namísto metody "označ a klikej á-la QTE". Přechod mezi 1 a 2 byl fakt zásadní změna, ale rozhodně k lepšímu.
-
vypada to na souboj Warhorse vs CDRed.
dis gon b gud :) -
Tak není to "jen" o dvou vynikajících hrách, ale taky o tom jak se studio všeobecně staví k hráčský komunitě. Např. jejich patche na "ehnanced" edice v době DLC je něco nevídaného a podle mě je to na aplaus. Každopádně dokud nezklamou tak jim fandím na plný čáře!!!
-
na cyberunk z vysoka seru, neni to muj salek kavy, kazdopadne ten screen vypada skvele. Jo takovy novy fantasy rpg by nemuselo byt vubec spatny
-
Možná proto, že ještě neudělali tolik her, aby si mohli vyskakovat a lhát o všem, co je napadne. Dvě dobrý hry ještě neznamenaj, že nemůžou bejt prolhaný swině.
-
Jen doufam, ze se vyhnout tomu konzoloidnimu ovladani v Zakl 2, prechod mezi 1 a 2 byl fakt hrozny.
-
To máš pravdu - CDPR jsou jedni z mála, kterým se v tomhle dá věřit.
-
Pěknej wallpapers tet ještě jak bude hra vypadat skutečně.
-
Pre mňa už dvojka bola next gen a to nemyslím len super grafiku, ale aj žijúci svet okolo
-
Zrovna tomuto studiju nejvíce věřím,bioware si to u mě skazil dragon agem 2,blizzard už ani nezminuji.
-
Tohle jsou klasický PR kecy, akorát pánům z CDPR je fakt věřím *14*
-
Grafika může být jaká chce, stylizace je u vizuálu to nejdůležitější.
-
Ať to má detailů kolik chce :), Zaklínač boduje v důležitějších věcech. Ani třetí díl mě nemine.