Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Zaklínače představují svůj nový next-gen engine
1.2.2013 | Adam Homola
96 příspěvků
-
Pokud vím tak se o port Z2 na PS3 ani nepokoušeli a Z1 na konzole předělávala externí firma s jejíž prací nebyl CD Projekt spokojen tak ten projekt stornoval. Takže ani v jednom případě se nedá říct, že to nezvládli. *2*
-
Jen houšť a větší kapky. Chci, aby moje PC konečně zažilo Call od Duty: Modern Hardware! *4*
-
Souhlasim, ale jini to zvladli a tudiz je nejde chvalit za sikovnost.
-
Jedničku nepředělali na konzole z důvodů finančních a ke dvojce - zatímco pracovat mezi Xboxem a PC jde docela dobře a tudíž i port není tak složité udělat, tak PS3 je úplně jiný druh platformy a té práce a tedy i času na portování by si to vyžádalo tolik, že se jim to nevyplatilo.... *7*
-
A presto se jejich hry pirati stejne, jako ostatni. Cim to bude?
-
Zas tak sikovni nejsou, zaklinace nedokazali dostat na konzole ac to ohlasili a zalinace 2 dostali jen na xbox. Tak snad novy engine bude pouzitelnejsi, pak by mohli vydelat i na jeho licencovani.
-
Měl malý Pukléř *2*
-
Oblivion měl o dost lepší questy než podělanej Skyrim bez nápadu. S hratelností to už bylo jinak no, ale tomu pomohlo pár modu.
-
Jestli to je Next gen pro konzole tak může být.
Pro PC se to špatně posuzuje.Protože málo her využívá možnosti HW na PC.A pak to není jak vizuálně porovnat. -
S tím se dá souhlasit.
-
Naser si Nasire .)
-
Musím dodat, že jsem zapomněl na jednu věc. Pokud by hra vypadala takhle, bez nutnosti loadingu, tak to by se za next gen už dalo považovat :) Otázka je co podle nich znamená "nenutnost loadingu", protože to jediné mi na Z2 trošku vadilo, v některých místech to loadovalo celkem dost.
-
Boje jsou lepsi, ale ovladani obchodu, inventare ... A chyby me tam "kurzorova tecka", clovek pak nevi na co miri.
-
Krom keců vidím jen jeden obrázek, který mě teda vůbec nepřesvědčuje. Vypadá nádherně, to ano, ale next gen? Vždyť graficky to vypadá hodně podobně Z2 (který se mi moc líbil).
Na Z3, potažmo i C2077 se těším, ale tento obrázek není moc next gen podle mě. -
A co by sis jako představoval, že by s tím šlo dělat? Vytrvalým bušení rosekat ten štít na třísky? Takhle to asi nefunguje hele. *2*
-
Souhlas. Prozatím se nesnaží napálit zákazníka, tudíž mají moji důvěru. Když to začnou zkoušet (něco ve smyslu Mafia -> Mafia II), tak tu důvěru ztratí. Ale prozatím ji mají (nejen moji) a mají ji podle mého názoru zaslouženě.
-
Brány jsi skutečně musel zničit tuším jen tři. Tys to nejspíš ani neviděl, jenom omíláš profláklé haterské hlouposti, co?
-
Svatá pravda a nemalou zásluhu na tomto smutném faktu mají i "nezávislá" média. Hra,krerá nejde ani bez patche či twaaku(slavičí linie) dohrát dostává maximalní hodnocení.Skyrim je výsměch tvůrcům jako jsou lidi z CDP.
-
souboje v jedničce se mi líbí více mám rád ten styl boje je to takový tanec s mečem pěkný na pohled u dvojky mě nejvíce iritovalo když mi nějaký vesnický jouda nastavil štít a já jako mistr zaklínač jsem s tím nemohl nic dělat. *1*
-
Ta sra*ka je pro mistry z Bethesdy výhodná.
Jak je z jejich her bez modifikací vidět moc práce dělat nemusí(ne tolik aby to bylo na úrovni kterou dodělají hráči) a lidi to kupují.
Proč se pak učit nové postupy a sr*t se s komplikovaným příběhem reálnější grafikou atd,když to stejně lidi koupí tak jak to je a řeknou,že to to nejlepší RPG.