Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Zaklínače představují svůj nový next-gen engine
1.2.2013 | Adam Homola
96 příspěvků
-
Podle mě je mínusko prostě znamení nesouhlasu a na tom není nic špatného. To, že dostane mínusko mu přece nijak neuškodí, pokud má alespoň trochu sebevědomí, unese to a bude si za svým názorem stát. Nevidím problém. Kdyby mu za to někdo nadával, to je jiná.
-
Let me get this straight. Někdo má subjektivní pocit z nějaké herní postavy, aniž by ostatním vnucoval, že mají mít ten samý pocit... a někdo jiný to nedokáže snést a nelíbí se mu to. To je skutečně velmi dospělý a tolerantní postoj. *4*
-
A jim se to nelíbí. Od toho mínuska jsou.
-
Ano čekají na svou příležitost a při vydání Witchera 10 zalžou o hrací době. Žel tvůj génius jim překazil jejich chamtivé plány.
-
Když to napsal Anomander tak to musí být pravda.
-
Hmm někteří lidi budou říkat že to je nic moc grafika i kdyby jim tam dali skutečnou fotku. Jinak super zase to rozjedu na full a budu se moci ukájet nad komplem za 50 000,- co jsem dostal od rodičů k pololetnímu vysvědčení.
-
Asi se na tom dá jen jíst...
-
Proč ho mínuskujete? Však píše, že JEMU nepřirostl k srdci - nic víc ;).
-
Tak hry od bethesdy, predevsim od obliviona a dal, byly vzdy o tom, ze komunita fanousku vydala tisice modu ktere tu hru upravili tak, ze byla zabavna a dokonce celkem bez bugu.
-
Ono by tomu asi pomohlo, kdy by v clanku byl ten vycet technickych terminu co pry nikomu nic nereknou. To ze je to novy a lepsi engine, muze byt prave proto, ze to vyuziva novejsi technologie, takze stejne sceny dokaze vykreslit s mensimi prostredky.
-
To je paradoxne docela uspech, kdyz si vezmete ze Witcher 2 byl na GOGu bez jakekoli ochrany a prvni (docela rychly) update ji zrusil u vsech verzi. Me to jenom potvrzuje, ze smejdi jako blizzard nebo ubisoft sikanuji poctive hrace bezduvodne.
-
Hodilo by se odkaz na to potvrzení.Pak to vypadá,že jsem slyšel,jak někdo slyšel.... *3*
-
A nešlo chodit! Jedině běhat... Chůzi přidal až comunity fix.
-
Ne *6*
-
Škoda pro mě, Geralt mi nějako nepřirostl k srdci *9*
-
Rozhodnutie CDPR bolo cisto pragmaticke, ku koncu zivotneho cyklu PS3 sa im ekonomicky nevyplati investovat do vyvoja engine na platforme , ktora aj tak skonci, kedze PS4 ma byt postavena uz blizsie PC architekture. Bola by ekonomicka hlupost sa do toho pustat a PS3 predaje Zaklinaca by to nezaplatili.
-
Neomaleností, drzostí, sobeckostí a finanční situací dotyčného, většinou méně inteligentního tvora. Takzvaně je mu jedno jak hodnotnou(finančně i morálně) hru stáhne, hlavně že hraje.
-
Na ofic. fóru už údajdě potvrdili, že je to Zaklínač 3. *4*
-
Herdek, to vypadá dobře. Osobně doufám, že ten neohlášený projekt bude nové fantasy RPG z otevřeného světa s pohledem z první osoby a ne Zaklínač 3. Vývoj 3 her najednou by snad mohli utáhnout...
-
A pukléřem se nedá krýt?