Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Ještě změnit avatar na gayrim a transformace v Trola.diskusního bude prakticky dokonána. *15*
  • Cypri
    Na mě je teď jasně vidět, jak se projevude dobrý marketing a špatný marketing na zákazníkovi.

Když něco takovýhle věci říká EA, UBISOFT, Activision, Blizzard a jiný studia kterým už nevěřím ani nos mezi očima, tak je to kvůli jejich špatně nastavenýmu marketingu vůči mě, jakožto zákazníkovi. Byl jsem jimi obelhán už tolikrát, že když řeknou něco ve smyslu "tohle bude bomba, věřte nám" tak si řeknu "Jo jasně, už ne děkuji."
    Pánům z CD projektu ale věřím a to nemusí tyhle keci ani vykládat. Vím že jejich hry jsou dobrý, kvalitní, že jejich dílo za něco zkrátka stojí. A že se mnou nevyběhnou jako ostatní studia. Jsem rád že tu studio co dělá kvalitní hry a je fér k hráčům existuje.
  • Klasické PR kecy,každopádně i já si vždycky přál aby někdo udělal RPG hru jež by skloubila příběhovost a "filmovost" vyprávění ala mass effect či první 2 zaklínači s otevřeným herním světem ala TES ci GTA.S příchodem nové generace konzolí a her jako Zaklínač 3 či "Žižka 1" se toho snad konečně dočkáme.Zatím nejblíže k tomuto hernímu grálu pro mě měla vždycky serie gothic,především pak její první díl...
  • Tak v tom případě byl Gothic 2 next gen už v roce 2002.
    Sweet.
    Sranda je, že NPC v Gothic 2 jsou živější, než v jakékoliv TES hře.
  • rhaegar
    Já si pamatuji tak akorát "mrtvý schránky" jinak hlavní linie byla wtf! !ničení bran pořád dokola .) no prostě Bethesda a lidi ji to žerou a Skyrim= to byla síla nevkusu smíchána s tuny klišé.
  • Tak on Oblivion měl skvělé questy, dost z nich si ještě dodnes pamatuji (vyzabíjení lidí v tom domě, krysy ve sklepě jsou mazlíčci a ne havěť, poštvat na sebe dva rody v té vesničce, Šedý princ v aréně, Dark Brotherhood linie byla neskutečně výborná a krom mágů byly všechny guildy skvělé co se ukolů týče).
  • rhaegar
    Bethesda by měla začít hlavně od začátku čili naučit se jak udělat aspoň pěť-šest rozdílných typu questů. To co předvedli v Skyrimu bylo neskutečné.Od začátku do konce pořád to samé dokola.
  • Zahrej si Gothic 2, pak teprve uvidíš, jak se dělá pořádný svět.
  • smejki
    Tohle jsem nikdy nepochopil. Ovládání prvního Zaklínače rozhodně nebyl žádnej zázrak, korunu všemu nasadil příšerný quic-time-eventový soubojový systém
  • nějaký scifi nebo jak se tomu stylu nadává mě taky netáhne, ale třeba mě to mile překvapí. Zaklínač je moje nejoblíbenější literatura a po prince of persia i hra. Takže tam to hraje prim. Ale mám rád i KOTOR, tak třeba mě cyberpunk chytne a nepustí :)
  • Kinet1c
    rozhodne ani mna :)
  • Ne ze bych o tom snil, ale urcite bych si to zahral :)
  • Tak Skyrim zábavný je, celkem :) a dobrý +-, umí dělat dobré lokace....! ale moc je nevyužít? ok, už tě chápu, máš pravdu :|
  • misho8723
    Práve Zaklínač 3 je čo sa vývoja ďalej, ako Cyberpunk 2077 (teda ešte nie na 100 % isté, či ten druhý projekt je Z3, ale tak asi všetci práve jeho tipujeme, nie? :) ).. čiže ten "druhý projekt" má vyjsť dakedy v roku 2014, zatiaľ čo Cyberpunk najskôr v roku 2015
  • Zaklinac 3 vyjde niekedy v buducom roku. Myslim ze hra od Warhorse asi este neskor.
  • Oprava, najskôr vyjde nejaká hra iná nie Cyberpunk. Možno práve Zaklínač *3*
  • Veskoslav
    Naopak Zaklínač 2 má mnohem lepší ovládání a rozhodně není konzoloidní. U Zaklínače 1 bylo docela utrpení bojovat s větší skupinkou nepřátel.
  • Jistě, ale s příchodem next gen knozolí by mohli konečně zavést alespoň ten připos*aný Dx11.
    I když, jak tak koukám na Skyrim, nevím, jestli grafický engine je to, co potřebují. Nejprve by se asi měli naučit tvořit dobré a zábavné hry.
  • rhaegar
    Líbí se mi narážka na tu sračku Skyrim...
  • Kvůli konzolím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit