Přejít na výpis diskuzí
Tvůrcům Dark Souls II utekly záběry z Project Beast
30.5.2014 | Adam Homola
99 příspěvků
-
"Uteklo"... kdy konečně novináři pochopí, že všechny tyto "leaky" jsou plánované, abyste měli co jíst a měli o čem psát?
-
v podstatě jen kvůli demon's souls jsem si koupil peestrojku, kvuli tomuhle si koupim peesctyrku *1*
-
-
idealni zakaznik, skaces presne jak oni chtej
-
-
lol, no každý to asi chápeme po svém *2*
-
ak bude ta hra tak skvela ako seria souls tak preco nie? okrem toho na nej nebude hrat len 1 hru tak netrep
-
-
-
Skoro to vypada, ze i boss z teasru dalsi Miazakiho Souls hry strci ty z druhych Dark Souls do kapsy... A to je jedine dobre
-
Další Japonský masterpiece, a k tomu PS4 exklusivitka *14* . Den už nemůže být lepší.
-
-
Komu dalsiemu to pripomenulo aj inu Miyazakiho pecku - Shadow Tower pre PS1? To vypada ze Miyazaki ide 'spajat' svoje dve najlepsie hry - Shadow Tower a Demon Souls :)
-
-
Shadow Tower? sakra o tej hre som nikdy nepočul! ..inak zle je že zabúdaš na Dark Souls, tá hra je lepšia ako Demons :)
-
-
Ona to bola pomerne obskurna zalezitost, druhy diel nikdy ani nevysiel v anglictine. Velmi niche zalezitost, ale aj velmi dobra (samozrejme na tu dobu).
A pre mna osobne bolo Demons lepsie ako Dark, to rozdelenie na levely mi vyhovovalo omnoho viac ako 'open-world'. Aj ked musim uznat ze combat bol lepsi v dvojke.
-
-
-
Myslím že to bude nejpravděpodobněji Demons Souls 2, naznačuje to několik věcí. Má se jednat o PS4 exkulzivitu, stejně jako demons Souls byla exkulzivita PS3 ve spolupráci From+Sony (Dark Souly byly uz jen od From) a druhá ... a podstatně větší indície je, že v 1. demons souls se duše, kterou hráč získal po zabití posledního bosse (The Old One ... Old King Allant) se jmenovala ... The Beasts Soul, což myslím si o to přímo říká :).
-
no doprdele... kvoli tomuto si asi kupim aj tu PS4ku. Vyzera to uzasne:)
-
To je těch nejatmosferičnějších pár sekund, co jsem, kdy ve hře viděl. Neskutečné a ta hudba. Další masterpiece
-
-
Ja jsem se asi zblaznil... Jsem jedinej, kdo v tomhle videu proste vidi dark souls s jinyma skinama? Vzdyt aji ty animace pandulaku jsou stejny?
-
-
Já v tom Dark Souls teda nevidím, ale spíše Demon Souls, kterou mám raději.
-
Nejsi jediný. Na druhou stranu, proč měnit něco, co fungovalo a funguje.
-
-
Po kolikátém díle začnou lidé říkat že už z toho akorát dojej prachy a nezmůžou se vymyslet něco nového.
-
-
-
Hudba k tomu je vzatá přímo z intra Demons Souls
-
-
Jasně, že jo přidal i tam autor, ale ta hudba je prostě fakt famozní. Celá souls série má neskutečnou hudbu
-
-
To má, i když soundtrack k DSII byl podle mě dost zapomenutelnej
-
-
Některou hudbu z Demon či Dark Souls si pamatuji do teď, z dvojky mě utkvělo snad jen boj s Nashandrou a podklad k lokaci Shrine of Amana, která obecně patří k tomu nejlepšímu, co souls série nabízí, čili ano souhlasím. Pamatuji si dvě hudební složky, což je málo.
-
-
Za mě ještě třeba ruin sentinels http://youtu.be/FG-Y7EeNFg4, nebo skeleton lords http://youtu.be/L0pLAjafkV0.
-
-
-
-
-
-
Demons Souls 2
-
hratelnost bude asi klasicky prima...
jen...pokud to dopadne graficky jako rozdil v predvadene verzi DS2 a skutecnou,ktera pak vysla,tak to potes koste :D -
-
A i tak vypada DS23 naprosto skvele..
-
-
jak kde a jak kdy...nektera misto jsou pekna,ale nektera tragicka...
-
-