Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Atmosféra Demons Souls je znát na každým záběru a přesto to působí nově a svěže.
    Víc sem si nemohl přát ani. Mimochodem ta obluda na konci vypadá "správně nechutně"
  • Mno naskytují se mi tady jisté indície, že by nemuselo jít konkrétně o Dark Souls 3, ale další * Souls hru - tudíž o něco zase trošku jiného. Mezi námi, další nemastný klon Dark Souls by mohl celou sérii dost dobře pohřbít.

Ale teď k těm indiciím. V závěrečných credits jsem si všimnul že hodně grafiky a jiných assetů bylo outsourcováno mimo From Software, z toho mě vyplývá že v průběhu vývoje DS2 Miyazaki (který taky prohlásil že nehodlá dělat tituly s číslovkou na konci) začal pracovat na next-gen pokračování Souls série a vývoj DS2 byl tak nějak do počtu aby se vymačkal hype z jedničky.

To ve mě vzbuzuje naději že další dílo od From by mohl být zase něco trošku jiného, Dark Souls 3 fakt nechci, protože to by byla už napotřetí ohřívaná polívka :)
    • Alucard
      Dark Souls série dle mého skončila a už ji asi neuvidíme. Nabízí se k tomu i ten "zlý konec".
      • Krescz
        myslis trapny konec?...nvm jak vy, ale ja cekal vic
  • RangerCZ
    Vypadá to celkem jako Van Helsing.
  • Must have!
  • BoB.2
    To asi nedokážou vymyslet nic novýho tak to budou sypat každej rok jas Assasína.
    • Tohle neříkej, asasína vydává zlý peníze dojící Ubisoft a je to jen opakující se arkáda, ale tohle je hráčsky milovaná značka a hardcore záležitost.
      • Ale není přece vůbec důležité, jestli to je hardcore nebo arkáda. Kolik novinek přineslo Dark Souls 2 oproti jedničce? Tolik kolik přinesl Black Flag? Podle mě vůbec není důležité, jestli to dělá Ubisoft nebo From Software.
      • Alucard
        Taky, že jo. FS jsou rádi za nějaké 2 miliony prodaných kopíí. Ubisoft ke štěstí potřebuje 20, čili i dle prodejů jde vidět, že to není masová záležitost, ale opravdu jen pro ty, co mají vkus a těch je vždy menšina.
    • Neboj, bude to PS4 exkluzivita, takze PC zlodeji budou usetreni...
      • Pro zlodeje, kazdy zlodej
      • MidnighT91
        Závidíš že si ti pc zloději můžou hrát zdarma, zatímco ty za to dáš 2 litry co...
        • Pcčkářům není závidět vůbec, ale vůbec nic. Pokrytecká rase hnusně zlých a zakomplexovaných lidí. Je mi z vás zle.
          • MidnighT91
            "Pokrytecká rase hnusně zlých a zakomplexovaných lidí" Řekl konzolista a propadl se hanbou...
            • Psychotic
              Můžu vás rozsoudit, děti mé? Oba máte pravdu. PCčkáři jsou h*vada. Konzolisti jsou taky h*vada. Víte proč? Protože kdyby nebyli, místo hádání se na internetu by tu svojí předraženou skříňku používali k tomu, k čemu si ji koupili.
    • Malleth
      Tys asi neviděl portfolio From Software.
      Krom toho i kdyby to zvládli vydávat každej rok. Nemám nic proti pokud budou držet kvalitu (pokud možno výš než u DSII). Pořád jde o dost výjimečný hry, ke kterým není na trhu moc alternativ.
  • tak jakpak tu grafiku osekaj tentokrat? dnes aby kdyz uz se clovek diva na nejake trailery premyslel o tom jak moc hnusne to nakonec bude vypadat. jinak se divim, ze firmy nikdo nezaluje za lzivou reklamu, vzhledem k tomu, ze podobne praktiky se jen a jen mnozi
    • deridon
      nejspíš už tolik ne, když to má být na PS4..
  • Jak jde po těch schodech dolu tak to vypadá jak ze zaniklého Projectu Offset
  • houmrhoumr
    najsss
  • Takže je to vlastně Dark Souls 2 jejíž grafika nebyla osekána pro konzole ?
    • Jsi úplně mimo.
  • no ja bych rekl, ze pausalizaci tohoto typu se dostavate na jejich uroven

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit