Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DSII je opravdu jediná hra, kterou mám nainstalovanou v pc.
  • jeanczarny
    Dark Souls of Van Helsing ;)
    Nevim jestli je to tim kloboukem, ale komiksama o Van Helsingovi inspirovaná hra ve stylu Dark souls by byla pecka..
  • seprah
    i just had soulgasm
  • dufam, ak vydaju hru na pc, tak vytvoria aj normalne ovladanie pre K+M.. pretoze 100% pc ma K+M
    ..a gamepad ma mozno 30-40% pocitacov...ale skor este menej
    ...ale neverim tomu *4*
    • Každý, kdo to myslí s hraním vážně, má i na PC gamepad. To je povinnost. A to nemluvím o tom, že každý takový má i všechny konzole, takže si to zahraju, na čem budu chtít. *14*
      • nesuhlasim, aj taky dead space, dark souls a pod sa lepsie hraju na k+m, ak je to vyladene
        o fps ani nehovorim
        gamepad beriem ze ma zmysel na hopsacky a bojovky
    • kup si za 7 stovek gamepad a je to...
      tohle K+M otravovani uz se neda poslouchat
      • nekupim, a budem otravovat..a vies preco? lebo som zakaznik a nie blbec
        • tahle pomatenost,ze jsem zakaznik je ale kazdymu u zadku
          na K+M to hrat muzes...nikdo ti nebrani...to,ze je to odzacatku delany gamepad je ale proste fakt,kterej bud prijmes a budes se bavit,nebo neprijmes a pak je to tva hloupost
          vydavatel nemusi menit herni system jen kvuli "zakaznikovi",kterej neni schopen si koupit gamepad pro plny pocit ze hry...

chtel jsem si poradne zahrat DS2,koupil jsem si gamepad,ktery vyuziju jinde...stejne jak bych si koupil knipl,kdybych hral simulatory a nebo volant,kdybych hral zavodni hry...

proste...smiř se s tím *3*
        • kennyB
          Spíše jsi ten blbec, normální člověk neremcá a koupí si klidně i ten gamepad, když se s ním hra hraje daleko lépe *3*
          • kedze 20r hram na k+m, tak sa mi hra lepsie na k+m
            aha, takze zakaznik nema remcat, ma brat co pride *1*
            • kennyB
              Já nenapsal zákazník, ale normální člověk. Normální člověk totiž není guma, která pořád křičím že pokud se nějaká hra špatně ovládá s k+m, tak je to špatná hra. A pokuď se nepletu, tak v 90 letech bylo normální, že pc hráči měli gamepady a joysticky a žádní militantní pc hráči neprosazovali jen k+m *3*
            • O jake masazi to mluvis? Ja hraju hry od 80 letech, zacinal jsem na spectru s jednotlacitkovym joystickem, pak presel na PC, kde jsem zustal. Vzdy jsem u PC mel gamepad a i kdyz jsem vetsinu her hral na klavesnici+mys, tak hry, ktere byly pro gamepad lepsi, jsem hral na gamepadu, pripadne kdyz se to dalo hrat ve 2, tak jsme s kamosi hrali ve 2 (NHL 95 napr). Vzhledem k tomu, ze kvalitni gamepad stoji mene nez kvalitni mys a klavesnice, tak se celkem divim, ze kazdy PC hrac tuto periferii nema, zvlast kdyz posledni roky je tolik her konverzi z konzoli, ktere se proste ovladaji na gamepadu lepe. Ale kdyz to lidi bavi, kazit si zazitek ze hry tim, ze se brani pouziti gamepadu, tak nic proti gustu :)
            • haha,masaz prebieha skvelo ako vidim :)
              haha
              *9*
            • Postav se do muzea jako fosílie herního průmyslu a propaguj si tam K+M, ale tady už prosím nic nepíš. Je to urážející i pro mě jako pc-hráče, že jsou mezi námi takoví tupci. Gamepad je potřeba a spousta her se na něm hraje lépe, takže tak.
            • Jack1947
              No to sice ne, ale některé hry jsou pohodlnější hrát na gamepadu než na klávesnici a myši. To ti řekne i spousta pcčkářů že to tak prostě je no. Jinak fakt nemá smysl, si zoufat. *3*
    • Alucard
      Neboj tohle bude ps4 exluzivita, takže tvoje celá slavná k+m může jít někam na houby.
      • moja slavna k+m? urcite teraz pises na svojej ps4 exkluzivite vsak?
        *7*
  • Skoda te exkluzivity. Byt to na PC, sel bych do toho hned po vydani. Takhle si to koupim za par susnu, az si koupim PS4 na konci generacniho cyklu, abych si zahral tech par exkluzivitek. No nechteji me penize, nedostanou je, co uz :)
    • TheGGG
      no a já si to koupím hned v den vydání a pc verzi bych určitě vynechal kvůli obavám o kvalitu portu, takže na tom vydělají *3*
      • Hele asi jo no. Sony jim pravdepodobne nasype dost na to, aby jim to vyrovnalo potencialne prodane kusy na Xb1 a PC. Je mi to celkem jedno, proste si tu hru zahraju o par let pozdeji. Her, ktere si chci zahrat je na ruznych platformach stejne tolik, takze nez se k tomu dohrabu, tak uz bude v prodeji PS6 :)
        Kvalitu portu bych neresil. Treba Dark Souls s par modama je na PC s gamepadem imho lepsi zazitek nez na PS3.
        • Alucard
          Tak to beze sporu. Xbox 360/ PS3 už nemá co nabídnout. PC verze s GeDOsato + GEM vypadá báječně, navíc rychlé načítaní a výborný FPS. Celkově se ten port povedl.
          • Ze PS3 uz nema co nabidnout (teda mimo kontextu Souls serie) by som netvrdil -> Persona 5 <3
          • Je možný že já mám na PC verzi vše to o čem píšeš a bez modů? Huh..
  • serii souls to hodne pripomina .Je dost mozny ze to bude prave demons souls 2 pac je to exklusivitka pro ps4 a všichni vime ze DS1 byla exklusivitka pro ps3
  • flash789
    A Kings Field bude kdy ? Nevim jestli je od From dobrej napad takhle rychle po sobe vydavat prakticky jedno a to same, stejnou chybu udelali ze serii Armored Core, která sla kvalitou neskutecne dolu, prave diky tomu ze skoro každý rok byl novy dil.
    • Alucard
      Nikdy, protože ta hra je několikanásobně překonáná Demon Souls či Dark Souls. Kings Field si dobře pamatuji a je ve všech aspektech horší.
      • flash789
        ono to jde srovnávat? Podle me jsou to naprosto odlisne hry. Jedinou věc co mají spolecnou je obtiznost. Spis jsi to poradne nehral, jinak by jsi takovou ptakovinu nenapsal.
        • maros.goc
          blbosť, Kings Field ponúka presne rovnaký typ hratelnosti ako Souls hry, až na to že je vo FPS pohľade :)
          • flash789
            jasne, kotouly, uskakovani, sbirani dusi, tohle všechno je presne Kings Field...to mas jako srovnávat Gothic a Dungeon Mastera..taky skoro stejne hry..:)
            hry jsou si podobne mozna tak atmosférou a diky KF dostal From napad s Demon Souls, ale hratelnost, systém, soubojak je uplne něco jiného. KF je mnohonasobne pomalejsi, a na rozdil od Souls kde hraje prim skill hrace tady to je spis o vybaveni a statech.
            • TheGGG
              proto jsou taky tak nudná *6*
            • Alucard: Naštěstí ve skutečných RPG silný ohled na staty překonán nebyl a asi ani nikdy nebude.
            • maros.goc
              jj myslel som atmosféru, nemilosrdnosť, žiadne vodenie za ručičku, otvorený svet, len zjemna naznačený príbeh, ťažká hratelnosť...KF je fakt omnoho pomalšia hra ako Souls séria
            • flash789
              DS je primarne o skillu hrace, protože při trose treningu jsou staty a vybaveni skoro nepodstatne, viz hraci co behaj nahaty a zabijej všechno klackem.)
            • Alucard
              DS je skloubení skillů a statů. Není to už dál kam posouvat. Ohled pouze na staty je naštěstí už překonán a snad už se ani vracet nebude.
  • P1trs
    nechapu to, kdyz delam dobrou hru, tak chci aby ji hralo co nejvic lidi ne? leda ze by mi nejaka megakorporace zaplatila za exkluzivitu, v tom pride na hrace se*u... bezte do riti s exkluzivitama *10*
    • No těžko říct..pravděpodobně to bude exkluzivita pro PS4..ale může to být jakkoliv..co FS koupila Kadokawa je ve hře Namco (vydavatel) Sony (majitel značky Demons Souls) Kadokawa (majitel From Software)...takže..
      Další moje obava je aby to vůbec vyšlo mimo Japonsko..
      • TheGGG
        po úspěchu soul série určitě vyjde.
    • TheGGG
      na konzolích toho taky spousta nevyjde
      • P1trs
        protoze konzole jsou uzavrena platforma, kde bez souhlasu Sony/MS nemuzes nic vydat
        • TheGGG
          to nic nemění na tom, že jsou na PC některé herní žánry, které na konzole nepatří, to platí i obráceně
          • mas pravdu, tanecni kinect hry jen at zustanou na konzolich .)
            • TheGGG
              ty ani nevíš co konzole je že? Jen se jako další ovečka přidáváš k hatu. Běž si radši hledat nějaké ovladače nebo modifikace aby si rozjel WD nebo Wolfa a nepruď u hry kterou nikdy hrát nebudeš.
          • P1trs
            jestli mas na mysli strilecky s otresnym ovladanim, tak ano, jinak to "obracene" neplati
            • kennyB
              P1trs: Jo, tenhle argument tu už dlouho nezazněl *7*
            • TheGGG
              ale platí, hack and slash jsou s M+K nehratelné
              a to že neumíš hrát na gamepadu neznamená že to nejde. Každopádně tato debata je zbytečná, exklusivity byly a budou a nezáleží na tom jak moc je budeš hatovat nebo brečet na diskuzích
              smiř se s tím. *1*
  • Jack1947
    Dneska jsem se opět zasmál, fakt hezká debata. Zasloužíte plus, hlavne pedelescent. Hlavně jeho až Krystalická ztopořenost. *2*
  • ROZJEĎTE SI SVOU VLASTNÍ FIRMU V TÉTO ONLINE HŘE ZCELA ZDARMA A ZAČNĚTE VYDĚLÁVAT! NEJLEPŠÍ SIMULÁTOR PODNIKÁNÍ S MOŽNOSTÍ PŘEVÉST VIRTUÁLNÍ PENÍZE NA SKUTEČNÉ Návody, rady, registrace zde: http://marketglory.michalaniol.cz/ - V ČR a SR zatím neměl tzv.boom - ideální doba se zaregistrovat - Nemusíte investovat!!! Registrace zdarma! POZOR: V TÉTO HŘE SE MEZE NEKLADOU, MŮŽETE ZDE pracovat, obchodovat, zakládat společnosti (letecká nebo automobilová doprava atd.), stát se členem vlády, získávat refferály, můžete se angažovat v politice a měnit zákony, vést války, kupovat majetek, vlastnit auta a letadla a mnohem mnohem víc. - HRA VÁM ZABERE JEN PÁR MINUT DENNĚ!........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit