Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono je docela těžké udělat rozsáhlou recenzi na takovou hru bez spoilerů.
  • Na PCtuning vysel rozsahly clenek na toto tema.
  • Bez toho, ze bych nekoho nazyval idiotem nebo podobnymi prizvisky, tak musim souhlasit v jedne veci. ze tento clanek skutecne nema s recenzi nic spolecneho - kratke, nic ke hre takovehoto rozsahleho formatu se z nej clovek nedozvi. Cili za tuto "recenzi" bez urazky palec dolu. A ohledne hodnoceni ciste dotaz na redakci, vazne si myslite, ze pred nedavnem u Vas zrecenzovana Arcania co dostala taktez 7/10 je kvalitativne stejne dobrou hrou jako TW2? Tady neco silne nehraje. V tom pripade zruste system bodoveho hodnoceni uplne a nereknu ani slovo, ale dat oboum temto hram stejneho rpg zanru stejne hodnoceni je zcela mimo misu. Nic ve zlem, ciste muj skromny nazor ;)
  • poradte pls gdo ve hre vyresetuje skilly? nekdo psal ze tam ta moznost je... dik
  • Hru jsem dohral za 3 dny, a po Gothicu 4 musím ríct, že mě to bavilo až do konce, i kdyz ten bylo opet jako v Risenovi nějak urychlen(zpocatku strasna piplacka ze vsím ale ke konci uz jen par questu, zvlast kdyz ma clovek nabusenou postavu:) Pres nepochopitelne veci(interface invetare, vse klikat po jednom, bugy v hlavni linii,brana v kanalu:p) je to kvalitni hra.
    Nechapu ty, co si stezujou na mravence. Kdyby pouzili logiku, kterou se ohaneni,a ne jen to ze co je vetsi je silnejsi, tak malej mravenec zvedne 10nasobek hmotnosti no a ted si predstavte, kdyby se takhle zvetsil co by zvedl:) Jako ja sem s nim problem nemel,staci delat ve spravnej okamzik ukrok a ani se netrefi.A kun je v pohode,akorat nevim, proc jsem na nej narazil jen na prvnim ostrove, bych jezdil rad i jinde:)
    Pro ty co maj radi akcni rpg, rozhodne doporucuju, urcite vic nez gothic 4, a me se to asi vic libilo i nez Risen.Ten ac se zda velkolepej, tak kdyz se nad tim vic zamyslite, tak taky zadna slava. S predmetama jsem si uzil vic v TW2, v Risenu mam pocit, ze tam skoro zadny nejsou...konec *5*
  • 13_11
    Jestli máš co světu sdělit (vyjma toho, kdo je nebo není idiot), tak se předveď a jdi napsat čtenářskou recenzi. Tudy ->
  • Recenzi psal nějaký IDIOT. Toto je jedno z nejlepších RPG všech dob! Mix toho nejlepšího z Oblivionu a Gothica. Nadherna grafika, úžasný rozlehlý svět. A i když je hra trošku nedodělaná, já i přesto dávám 9/10!
  • Ale no tak... Copak sedíš u počítače s internetem poprvé?? HW nároky jsou na stránkách výrobce a to jak to na konkrétních sestavách běží se můžeš přeci přesvědčit na YouTube... Nebu´dměe líní.
  • hru hraji na C2D8400 @3,2 / 4GB DDR2 / GTX260SOC / W7 .. hratelne na max detaily ve fullHD...na to jak hezky to vypada to ma pravdu nizke naroky
  • Ja jsem se hrou spokojena. Ted jen cekam az vyjde ceska a opatchovana verze, dohraji singl a hura do multaku. Stavet si vlastni vesnici a hrat takovou mensi mmorpg s par prateli me laka :)
  • slaba recenzia..neviem ci je to ten isty autor,ale vsimam si tendenciu rychlokvasenych recenzii u vas v tiscali ..
  • Dik, ty si mi defacto povedal vsetko podstatne a viac nez som ja sam zistil z par hodinoveho hrania!: +1 odomna *3*
  • a co takhle zrecenzovat hw nároky jestli mi to pojede a tak. Tim nemyslim recenzovat no na ctyrjadro, 12 GB ram a grafiku za 20k litru ale na neco starsiho *12* *11*
  • ano presiel :) labyrinty sa stali lahkymi ked som prisiel na princip - bud to boli mrtve mysi, resp. sudy rozostavene na krizovatkach. Sud vzdy hovoril o tom, kam ist a kam zabocit na dalsej krizovatke - bud bol na pravej resp. lavej strane chodby ...
  • ja ano pouzil som na to rozum, mal som milion prstienkov a nahrdelnikov, pri kazdej rozbocke som zahradil vsetky cesty nahrdelnikmi a jedinou som sa vybral , tam som nahrdelnik nedal, ked som sa z danej cesty uz vracal, tak na rozbocke som prejdete zahradil prstenom, ak na rozbocke este boli nahrdelniky tak som preskumal aj tie vetvy, a oznacil prstenom, ked uz boli na rozbocke iba prstienky , pozbieral som ich vsetky, vratil sa s5 a celu vetvu oznacil prstienkom a tak rekurzivne dookola az si mal vsetko prejdene aj pozbierane, easy ;)
  • aha tak to se omlouvám...kdo by to byl řekl:)) to se ke hre asi ani nevratim......

ps: dal jste nekdo posledni labyrint bez mapy?
  • Na tuto hru som sa naozaj velmi tesil a nevedel sa dockat. Ked som to nainstaloval, bol som vsak zklamany. Ten zaciatok mi strasne vadil a vsetko sa mi zdalo monotonne, proste nieco tomu chybalo. Nejak som sa potom prekusal za to prve mesto cez branu v uvodnej lokacii a az potom ma to zacalo bavit. Dostal som sa az na treti ostrov, ale nanestastie mi vtedy skolaboval moj HD, tak som prisiel o vsetky save game, zalohy.
    Teraz ma to vsak mrzi, pretoze sa mi nechce hru zasa zacinat, nemam vobec chud prechadzat ten blby zaciatok.
    Povedal by som, ze autori hry mal lepsie zapracovat na zaciatku hry a kona mali bud uplne vynechat alebo tam nedavat aspon tie blbe zavody... ked som ich presiel, tak som sa kona uz nikdy nedotkol.
    Hra nieje az taka zla, ale ak to mam porovnat s prvym dielom, ktory som dohral uz asi 10x, tak toto nan nema.
  • Tak jestli TW 7 tak Arcania 4
  • Ta atmosfera by tam snad i byla. Bohuzel ten pribeh tam ale neni prakticky zadnej.
    Miluju otevreny hry, takze me to drzelo fakt dlouho, ale kdyz jsem asi po 60 hodinach, desitkach splnenejch questu a prozkoumani vpodstate cely mapy mel porad za ukol "najit Xardase", tak jsem se na to uz fakt vyprd. Vede to odnikud nikam
    Velkolepe vypraveni, ten treti gothic.
  • Gothic 3 je špičkový hardcore? Odpovím si sám, ne, Gothic 3 je hra zmrvená nejen absurdními bugy, ale i absencí jakékoli atmsoféry příěbhu atd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit