Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • recenzia sa mi paci, vystihuje niektore dojmy zo zaciatku hrania, ale dalo by sa rozpisat viacej, urcite spomenut hlavne ze najvacsi ostrov je z 2/3 vyhradeny na multiplayer, dalej urcite spomenut ze fighter uz v podstate nema k dispozicii moznost kuzel ako v TW1, tam bolo mozne ho nabufovat magickymi stitmi atd. , dalej ze zvietarata sa respawnuju, ekonomicky system funguje tak ze predajcovia maju vacsinou veci na urovni vaseho LVL, atd atd. o tej hre by sa pohodlne dalo napisat 2x tolko
  • Radši, než si hrát s mravenci, bys měl zapracovat na gramatice..to je hnus, toto.. *11*
  • Možná jsi jenom na mravence používal špatnou zbraň, každá potvora je náchylná na něco jiného.
  • Mein got. Dal sem upravit a teď je to tu dvakrát. Nainstalujte si na server GOLD patch.
  • No tak jak to tu čtu tak hrůza. Lidi s touhle hrou sem seknul dvakrát. Poprví když sem sednul na koněho a podruhý když mě totálně rozmasil mraveneček (oo no jooo obří mraveneček, ale pořát my byl po kolena). Jenže sem to dvakrát překous a po chvíly se ke hře vrátil. Asi bylo sucho nebo co. Na koňskej závod sem si dokonce vyhranil jeden den. Dal sem to asi napodruhý, ale byl sem tak nervově vyčerpanej, že už sem ten den nehrál (TW2). No a teď? U mravenečka se jenom zpomalim, nosorožce téměř prebíhám a starosti mi dělají snad jenom škorpíci. Chce to prostě vydržet. Sám nenávidim systém, kdy narazim na nezabitelnou obludu u startovní lokace. Je ale pravda, že by to mělo mít taky hlavu a patu. To že několikatunovýho nosorožce rozsekam na hadry a brabeneček hned vedle mě vyknedlí dřív než řeknu "fuck", to mi hlava trochu nebere.
  • No tak jak to tu čtu tak hrůza. Lidi s touhle hrou sem seknul dvakrát. Poprví když sem sednul na koněho a podruhý když mě totálně rozmasil mraveneček (oo no jooo obří mraveneček, ale pořát my byl po kolena). Jenže sem to dvakrát překous a po chvíly se ke hře vrátil. Asi bylo sucho nebo co. Na koňskej závod sem si dokonce vyhranil jeden den. Dal sem to asi napodruhý, ale byl sem tak nervově vyčerpanej, že už sem ten den nehrál (TW2). No a teď? U mravenečka se jenom zpomalim, nosorožce téměř prebíhám a starosti mi dělají snad jenom škorpíci. Chce to prostě vydržet. Sám nenávidim systém, kdy narazim na nezabitelnou obludu u startovní lokace. Je ale pravda, že by to mělo mít taky hlavu a patu. To že několikatunovýho nosorožce rozsekam na hadry a brabeneček hned vedle mě vyknedlí dřív než řeknu "fuck", to mi hrava trochu nebere.
  • Hra mě začala více bavit po nějaké hodince a půl hraní :)
  • O pár příspěvků výše je psáno, že podrobnější recenze přijde až s českou verzí, tak snad uvidíme.
  • claymen
    Jediné co ti na to můžu říct je: "Napiš recenzi" :D ten úvod do děje mi přišel jako naprostý zmatek, takže jsem hru odložil, ale určitě se na ni chystám
  • Souhlasím, ale kvůli té prokreslenosti, nudným soubojů, questům a hrozně špatně podanému příběhu na začátku jsem to po půl hodině vypnul a už na to nešáhnu :P
  • Slovo "trpělivost" zmiňované v recenzi několikrát je docela klíčové.
  • To je nemilé, ale u počítače, který zvládá TW2 bych nečekal Chicony za 100 korun.
  • O jakejch dverich mluvis?
  • Česká verze (standardní i sběratelská) vychází 25. ledna...
  • Hral som to par hodin a vypol. Je to ako vravi recenzent: vsetky prisady to ma ale nieco tomu chyba, neco podstatne... SMRNC!! *8* *8*
    Ale ted vazne, je to volake divne a bezduche. Proste ma to po nejakych hodinach a pribliznej ucelenej predstave prestalo bavit. A to ma prave zaciatok bavil najviac, nebolo to teda ze by hra nejak potrebovala rozbeh.
  • Souhlasim, nic proti recenzentovi, ale z tohoto clanku jsem se skutecne nic podstatnyho ke hre nedocetl.
  • janchor
    "o vyvoji postavy je prece zanr RPG predevsim"
    "hra vám touhle bolestivou cestou připomíná, že klíčem v žánru RPG by měl být rozvoj postavy"

Najdi pět rozdílů.
  • *1* Dobře ty...Za mě máš + *3*
  • Mne teda prijde nova redakce daleko lepsi nez byvala. Ale tady celkem souhlasim.
    Recenze je sice vcelku vystizna, ale pusobi spis jako delsi "verdikt"
    Ubral bych na odusevnelych, prudce kreativnich obratech/prupovidkach, a pridal na informacich.
    Tohle je recenze a ne stredoskolsky slohovy cviceni
  • ''Tento problém se týká lidí, kteří začli hrát verzi 1.0, a pak pokračovali po opatchování 1.1. Brzo na to vydají hotfix. Česká verze bude obsahovat nejnovější soubory.'' Je to z téhle stránky, tam se to taky řešilo: http://www.twoworlds.herniweb.cz/news/ Vpravo v diskuzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit