Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkus si to precist znovu
  • Spustil sem hru-rikam vypada to slusne,originalni prostredi(prerie),fajn grafika,vsecko bezi jak ma byt..dostal sem se ke q s konem a jakmile jsem na neho nased - vypnul jsme hru a uz se k ni nevratil.Skoda-mozna nekdy
  • jj, skoro vsechny ty radoby recenze, ktere v posledni plodi "nova" redakce, jsou odflaknuty, plny spousty vzletnejch slov a okecu okolo, ale prosty dulezitych informaci o hre samotne.
  • prijde mi divny, kdy se recenzent divi, ze je jeho hrdina na zacatku uplnej patolizal, kteryho musi postupem casu zlepsovat... o vyvoji postavy je prece zanr RPG predevsim a kdyz nekdo neco takovyho nevi, tak at jde recenzovat, ja nevim, treba kolotoce. takhle totiz dela vola nejenom ze svych ctenaru, ale hlavne ze sebe.
    jinak bych predpokladal, ze kdyz nekdo recenzuje dvojku, tak hral aspon jednicku, uz ta mela netradicni ovladani kone
  • Taky tu nekoho stve hrani na hudebni nastroje? Minihra u ktery musite mit klavesnici, ktera zvlada stisknuty 4 tlacitka (prebrane z konzoly). Tedy kdo ma levnejsi klavesnici tak si zahraje akorat na bubinek. Jinak to byl jedinej moment kdy me ta hra nastvala. Jinak sem uz u ni zabil asi 30h hrani a stale me to bavi. Vsechny vedlejsaky splneny, atd.
  • Mám tuto web page převelice rád a vpodstatě na ní chodím každý den. Nicméně takovou slátaninu jako je tato recenze jsem již dlouho nečetl...
  • O jakejch dverich mluvis?
  • Jěždění na koni mě taky dostalo, jedinej quest, kterej zatim nemám hotovej, je ta jízda na čas.
    Questy jsou určitě zajímavý tim, že jsou na jednu stranu docela úchylný (kradení mrtvol), vtipný (zabíjení pštrosů pro někoho, kdo je alergickej na peří nebo přesvědčování duchů, že jsou mrtvý), fakt ty questy baví a neni to otrava.
    Gold patch je i tak průser, sice prej opravil hodně bugů, ale dveře v hlavní dějový lince stejně musíte otevřít cheatem, abyste mohli hrát dál.
  • taky jsem strávil dost času nad tím, abych vůbec správně naisntaloval OOO s patchema a češtinou + další modifikace.. ale ten zážitek z hraní, je potom na uplně jiný úrovni a stojí to za to, díky bohu za modifikovatelnost tý hry :)
  • janchor
    28, 2 týdny. A na Wizardry jsem shodou okolností vyrůstal taky (dodneška mě děsí vzpomínky na Tower of Dane).
  • ''Pokud ale hře věnujete díl trpělivosti (a nainstalujete patch, pyšně nazvaný Gold), brzy porozumíte jejím vrtochům a začnete se velmi solidně bavit.''

Tohle mě pobavilo. Asi před měsícem jsem totiž poprvé instaloval a hrál The Elder Scrolls IV: Oblivion a musel jsem si kvůli tomu zažít menší martyrium. Věděl jsem, že tu hru fanoušci trochu vylepšili, ale stejně jsem pak na monitor zíral sotevřenými ústy. Instalace, stahování patchů, češtiny, OOO, to celé mi trvalo několik hodin. A abych pochopil co a jak, přečetl jsem toto:
    http://forum.bonusweb.cz/elderscrolls/viewtopic.php?f=11&t=7632&sid=62cbae0efba1058b8ca534ce07a960d4
  • sleepless
    Ke hre se budeme jeste vracet, az vyjde CZ verze. Krom jineho se jeste pripravuje videorecenze.
  • jj má a prý je lepší než SP ,páč SP má malou mapu
  • a co recenze MP ? pry TWII nejaky ma...
  • no vidíš a pro někoho je katastrofální TW2 a G4 dobrej??tak že 7 je kompromis *3*
  • Hodnoce jen 7?? vzdyt to dostal i katastrofalni Gothic 4!!
  • Ze nemas celej design dopredu nekde nakreslenej a vymejslis to za chodu.
  • Docela by mě zajímalo, kolik je autorovi recenze let, viděl bych to kolem 20. A kolik strávil u TWII času - asi tak do 10 hodin. Já vyrostl na Wizardry VII a občas si nějaké RPG zahraju. Na tohle (TWII) čekám od Gothicu III (geniální i přes bugy, špičkové hardcore) a Oblivionu (nádherný, vyvážený, střední proud). TWII je výborné RPG - vývoj postavy, questy, objevování, desítky hodin skvělé zábavy. Spíš než akce, je to o hledání, zkoumání, zkoušení. Úplně jiné než Dragon Age, Zaklínač nebo Mass Effect - u všech jsem vydržel do 20 hodin, pak mě přestaly bavit. Tyhle hry jsou spíš o akci (více či méně lineární) a efektu než o hře na hrdiny. Vše servírují na stříbrném podnose - jakoby "konzoloidní". Vzrušení, když u TWII zjistíte, co jsou jednotlivé ikonky u zbraní v inventáři je neopakovatelné (skutečně to v manuálu není a musíte na to přijít sami...). TWII je graficky nádherné (nepočítaje inventář), s přiměřenou svobodou (Gothic III to bohužel není), boje jsou vzrušující a poměrně vyvážené (gigantický mravenec je prostě silná nestvůra): Alchymie, kouzlení, vylepšování zbraní mají téměř neomezené možnosti a různých věcí jsou STOVKY!!! Questy jsou vtipné, prostřední nádherné a věrohodné. Jestli bych něco vytkl, tak nepřehledný inventář, nevětvené rozhovory (volba jiné odpovědi je zřídka) a málo dovedností (skutečně smyslupných pro každou specializaci moc není; navic mi zoufale chybí stahování zvířat apod.). Trochu zmatky mi taky způsobovalo vhození do děje - první díl jsem nehrál. Kdo máte rádi RPG klasiku vřele doporučuji. TWII na takový titul aspiruje.
  • Přesně tak, o hře jsem se dozvěděl strašně málo - čím jsou zajímavé ty questy, jak přesně fungují ty souboje, jaké potkám postavy, monstra apod.??? Ukazuje se bohužel, že výborná a informativní recenze na Precursors byla vyjímka a ne pravidlo (viz.příšerný pubertální výblitek na Force Unleashed II).
  • Recenze pěkná, ale nemůžu si pomoct, ale přišla mi příliš krátká. Když jsem se dočetl konce tak jsem myslel, že jsem teprve v půlce, bohužel ne *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit