-
Hral som to par hodin a vypol. Je to ako vravi recenzent: vsetky prisady to ma ale nieco tomu chyba, neco podstatne... SMRNC!! *8* *8*
Ale ted vazne, je to volake divne a bezduche. Proste ma to po nejakych hodinach a pribliznej ucelenej predstave prestalo bavit. A to ma prave zaciatok bavil najviac, nebolo to teda ze by hra nejak potrebovala rozbeh. -
Spustil sem hru-rikam vypada to slusne,originalni prostredi(prerie),fajn grafika,vsecko bezi jak ma byt..dostal sem se ke q s konem a jakmile jsem na neho nased - vypnul jsme hru a uz se k ni nevratil.Skoda-mozna nekdy
-
-
Slovo "trpělivost" zmiňované v recenzi několikrát je docela klíčové.
-
-
prijde mi divny, kdy se recenzent divi, ze je jeho hrdina na zacatku uplnej patolizal, kteryho musi postupem casu zlepsovat... o vyvoji postavy je prece zanr RPG predevsim a kdyz nekdo neco takovyho nevi, tak at jde recenzovat, ja nevim, treba kolotoce. takhle totiz dela vola nejenom ze svych ctenaru, ale hlavne ze sebe.
jinak bych predpokladal, ze kdyz nekdo recenzuje dvojku, tak hral aspon jednicku, uz ta mela netradicni ovladani kone -
-
"o vyvoji postavy je prece zanr RPG predevsim"
"hra vám touhle bolestivou cestou připomíná, že klíčem v žánru RPG by měl být rozvoj postavy"
Najdi pět rozdílů. -
Zkus si to precist znovu
-
-
Taky tu nekoho stve hrani na hudebni nastroje? Minihra u ktery musite mit klavesnici, ktera zvlada stisknuty 4 tlacitka (prebrane z konzoly). Tedy kdo ma levnejsi klavesnici tak si zahraje akorat na bubinek. Jinak to byl jedinej moment kdy me ta hra nastvala. Jinak sem uz u ni zabil asi 30h hrani a stale me to bavi. Vsechny vedlejsaky splneny, atd.
-
-
To je nemilé, ale u počítače, který zvládá TW2 bych nečekal Chicony za 100 korun.
-
-
Mám tuto web page převelice rád a vpodstatě na ní chodím každý den. Nicméně takovou slátaninu jako je tato recenze jsem již dlouho nečetl...
-
-
Souhlasim, nic proti recenzentovi, ale z tohoto clanku jsem se skutecne nic podstatnyho ke hre nedocetl.
-
jj, skoro vsechny ty radoby recenze, ktere v posledni plodi "nova" redakce, jsou odflaknuty, plny spousty vzletnejch slov a okecu okolo, ale prosty dulezitych informaci o hre samotne.
-
-
Mne teda prijde nova redakce daleko lepsi nez byvala. Ale tady celkem souhlasim.
Recenze je sice vcelku vystizna, ale pusobi spis jako delsi "verdikt"
Ubral bych na odusevnelych, prudce kreativnich obratech/prupovidkach, a pridal na informacich.
Tohle je recenze a ne stredoskolsky slohovy cviceni -
-
sry ale na janchor štýl som si za tie roky už zvykol a veľmi my vyhovuje ...
-
*1* Dobře ty...Za mě máš + *3*
-
-
-
-
O jakejch dverich mluvis?
-
Jěždění na koni mě taky dostalo, jedinej quest, kterej zatim nemám hotovej, je ta jízda na čas.
Questy jsou určitě zajímavý tim, že jsou na jednu stranu docela úchylný (kradení mrtvol), vtipný (zabíjení pštrosů pro někoho, kdo je alergickej na peří nebo přesvědčování duchů, že jsou mrtvý), fakt ty questy baví a neni to otrava.
Gold patch je i tak průser, sice prej opravil hodně bugů, ale dveře v hlavní dějový lince stejně musíte otevřít cheatem, abyste mohli hrát dál. -
-
O jakejch dverich mluvis?
-
''Tento problém se týká lidí, kteří začli hrát verzi 1.0, a pak pokračovali po opatchování 1.1. Brzo na to vydají hotfix. Česká verze bude obsahovat nejnovější soubory.'' Je to z téhle stránky, tam se to taky řešilo: http://www.twoworlds.herniweb.cz/news/ Vpravo v diskuzi.
-
-
To je zvláštní, protože já to opatchovala hned po nainstalování a až pak jsem začla hrát. Ale je fajn, že to bude v český verzi už opravený.
SpinGee: V Hatmandoru ve stokách.
-
-
-
''Pokud ale hře věnujete díl trpělivosti (a nainstalujete patch, pyšně nazvaný Gold), brzy porozumíte jejím vrtochům a začnete se velmi solidně bavit.''
Tohle mě pobavilo. Asi před měsícem jsem totiž poprvé instaloval a hrál The Elder Scrolls IV: Oblivion a musel jsem si kvůli tomu zažít menší martyrium. Věděl jsem, že tu hru fanoušci trochu vylepšili, ale stejně jsem pak na monitor zíral sotevřenými ústy. Instalace, stahování patchů, češtiny, OOO, to celé mi trvalo několik hodin. A abych pochopil co a jak, přečetl jsem toto:
http://forum.bonusweb.cz/elderscrolls/viewtopic.php?f=11&t=7632&sid=62cbae0efba1058b8ca534ce07a960d4 -
-
taky jsem strávil dost času nad tím, abych vůbec správně naisntaloval OOO s patchema a češtinou + další modifikace.. ale ten zážitek z hraní, je potom na uplně jiný úrovni a stojí to za to, díky bohu za modifikovatelnost tý hry :)
-
-
a co recenze MP ? pry TWII nejaky ma...
-
-
Ke hre se budeme jeste vracet, az vyjde CZ verze. Krom jineho se jeste pripravuje videorecenze.
-
jj má a prý je lepší než SP ,páč SP má malou mapu
-
-
Hodnoce jen 7?? vzdyt to dostal i katastrofalni Gothic 4!!
-
-
no vidíš a pro někoho je katastrofální TW2 a G4 dobrej??tak že 7 je kompromis *3*
-