Přejít na výpis diskuzí
Týden života v The Elder Scrolls Online - dojmy z hraní PvE
13.2.2014 | Karel Drda
339 příspěvků
-
ty seš unikátní *11*
-
Účty platím, rodinu nemám. Nepřu se s tebou, že to dneska není prča. Ale těch pár stovek za měsíc zas taková hrůza není. Jde mi spíš o to, že samotný systém F2P nemám rád. Pomalu u každé hry se to zvrhne v nářek hráčů, že je hra omezená a že spousta věcí ve hře se musí extra platit. Tomu bych se rád vyhnul. Navíc se mi nelíbí představa, když na mě ve hře vyskakují okna s textem 'abys mohl mít toto, musíš zaplatit 10 doláčů'.
Základní hra stojí +- stejný prachy jako každý AAA titul a obsahuje zaplacený měsíc hraní. Za tu dobu každý pozná jestli ho to bude bavit a má si zaplatit další měsíce. A jestli člověk není obchoten zaplatit ani tu samotnou hru, tak to už není problém co je lepší, jestli měsíční poplatky nebo F2P, ale kolik jsem ochoten za hru zaplatit. -
Ty tam máš taky chyby - v čárkách. A jak jsem psal, trollí a jen si dělá srandu ze členů fora. *3*
-
Přesně.
Tyhle kecy "studentů" miluju. Až budou opravdu dospělí - vlastní bydlení a rodina - tak teprve uvidí, co je to 350 Kč měsíčně. -
Jeden z mála rozumných komentářů široko daleko. Dejte tomuto pánovi někdo sušenku!
-
Ok tak jsi mel napsat ze tobe bude trvat mesic nasetrit na kone a ze vuci tobe maji lidi s imperialkou p2w vyhody. Ale ostatni do toho prosimte netahej. A ne, lootovanim zlataku z mobu nezbohatnes.
-
Meles tady ty, za celej vikend sem mel na ucte tam mozna 3k, z toho sem si koupil jednou +10 slotu baglu, nic jinyho sem defakto nekupoval. 13k si mel tak leda ve snu ... specielne kdyz z moba vypadne JEDNA zlatka, takze jediny za co jsou nejaky $$$ jsou qsty.
-
Hehe, docela vystizne receno... pokud by se to nejmenovalo TESO, tak po teto graficky zastarale a nudne hre ani pes nestekne. Hra bude free casem urcite, tak klidne nech skalni fandy at si to zaplati a uzijou si padani pretizenych serveru v prvnim mesici v plne parade.
Co je ale horsi je to, ze ta hra stoji za prd ikdyby byla free. -
Panove, ja nesouhlasim ani s jednim z vas. Hrani her je konicek jako kazdy jiny a kazdy konicek neco stoji. Rodina je sice nejdulezitejsi vec na svete i pro me,ale kazdy by mel mit penize i pro sebe. A co s nimi udela je jeho vec.
Nechapu proc si navzajem nadavate. -
Az na ty houby, ktere tam proste patri, s tebou souhlasim... z tech tvych screenu je opravdu videt ta hra v cele sve "krase". Ty kostkovane a rovne skaly jsou otresne. Proste Ackova hra, ktera pri ultra detailech vypada hur, nez vetsina letosnich her na low detaily. Lidi co se zastavaji grafiky TESO a argumentuji tim, ze je to MMO... ti by si meli pustit treba Neverwinter na max... to je co se tyka grafiky a animaci uplne jina liga.
Ackoliv je pravda, ze grafika a animace nemaji primy vliv na hratelnost, tak na druhou stranu od hry mesicnimi poplatky chteji lide kvalitu po vsech stranach. Navic, TES byl vzdy o exploraci... clovek proste ma quest a putuje krajinou jej splnit. Pokud by ta krajina vypadala aspon jako v X let starem Skyrimu, rozhodne by to bylo lepsi nez koukat na "vyblite" a sedive textury v prostredi ohranicenem "rovnou" skalou v TESO. Ze se jedna o MMO neberu jako argument... tohle je rok 2014 a bavime se o P2P hre. -
Hral jsem to behem beta vikendu a nasetril asi 13k, kun stoji 17.5k nebo tak nejak. Navic jsem zkousel vsechny tri aliance, kdybych chodil celou dobu s hlavni postavou, mohl jsem si kone koupit. Co to meles o mesici hrani? Decka prestante prosimvas papouskovat nesmysly co jste si nekde precetly :-(
-
Na to si kazdy musi prijit sam. Mame podobneho kluka doma a nema smysl jim to ted v tomhle veku vymlouvat.
-
Ve WoW mě nejvíc štvali žebráci, co byli na 1 lvl a chtěli zlatky. Párkrát se jsem někomu dal třeba 5 zlaťáků a on se divil, že dostal tak málo *1*
-
Prosím tě, že mu věříš, ten je rád, že dostane od fotříka kapesné, takových internetových boháčů jako on, jsou všude na fórech milióny.
-
Ale patri, jelikoz si ingame na mounta budes setrit nekolik tydnu, spis mesicu ...
-
Tobe prijde kun, kteryho si ingame koupis tak po mesici hrani malo?
-
Protoze dospeli a inteligentni zvazuji, za co sve $$$ utrati, kdezto retartdovani a deticky, ti jdou tam, kde je takovych nejvic. Mno a protoze inteligentni dospeli maji vetsinout aky dost prace a malo casu, tak se jim nechce platit "nic" za 300kc ... protoze se k ty hre dostanou mozna tak 1x do mesice. Deticky a blbove samo nemaji co jinyho na praci, nez u toho sedet 24/7, a tem se ty 30 kila snad i vyplatej - aspon neotravujou jinde.
-
az budes muset platit ucty a starat se o rodinu a ze to v dnesni dobe neni vubec lehky, tak ti preju min blbcu s takovym nazorem jako mas prave ted
-
Zdravím nadšencov a budúcich hráčov TESA. Ak by mal niekto záujem pozrite na našu stránku http://guardiansofmaraya.enjin.com/activity . Sme gilda SK & CZ hráčov pre TESO. Radi vás privítame.
...for the queen we protect, we raise our weapons, unleash our wrath, until the last one has fallen!
Shadowhorn, Elder of Guardians of Maraya *4* -
Do roka budou krachovat a bude to F2P? Tak to abych to koupil co nejdřív a užil si to, dokud se tam nevrhnou socky, co si nemůžou dovolit za hru zaplatit.