Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TESO může hrát do karet, že hráči milovali všechny díly a znají detaily kolem. Ačkoliv ho hrát nebudu, připadá mi zajímavější než TERA, Wildstar, SWTOR, WoW nebo Guild Wars. Bylo by zajímavé, kdyby se o to pokusil taky Gothic.

Ale jak už Karel napsal, trh je přesycen a 500 000 hráčů denně nemusí stačit.
  • pořád jsem se nikde nedočet (a nemyslim jen games), jak vypadá skyrim, oblivion a morrowind v TESO - to jsem jedinej, kdo je zvědavej třeba na Balmoru v TESO, a celkově porovnat lokace?
  • martin.mares.984
    Hral jsi alespon betu??? (pisu "alespon", protoze podle BETY se rozhodne neda zadna hra hodnotit, natoz pak MMO, ktere tak objektivne muzes hodnotit po cca 2 az 3 mesicich aktivniho hrani ve FINALNI verzi hry). Se Skyrimem to fakt nema tolik spolecneho, coz bys vedel kdybys to hral... Ten clanek se navic jmenuje "dojmy..." - neni to recenze (delat recenzi beta verze by byl ostatne nesmysl) a dojmy jsou vzdycky subjektivni.
  • Taky se přidávám k Těm spíš optimistickým. Hrál jsem víkendovou betu a dosáhl 10lvl. Začátek mě sice nenadchnul, ale od 6-7 lvl už je to o ničem jiném a hra mě začala bavit. Příznám se, že už se těším na vydání, půjdu do toho i s měsíčními poplatky.
  • "Dovoluji si použít kapitálky: SVĚT KOLEM JE ŽIVÝ A FUNKČNÍ."
    Dovoluji si poznamenat, že to nejsou kapitálky, ale verzálky :D. Jinak moc pěkný článek.
  • Já všude čtu jen oprávněný hate. Chápu, že nějaké nerdy to asi uspokojí, že zas můžou pobíhat po Skyrimu, to je taky tak vše, co ta hra může nabídnout.
  • Jenom abys nečekal opravdu dlouho *2* Protože podle spokojených hráčů, to zatím na F2P moc nevypadá. Ale případně má být ještě Everquest NEXT a jiné....
  • nie je to objektivne psana recenze - stale su to dojmy a nezachycuje všetky fakty, treba to brat tak.
  • Mám z toho podobný pocit jako uvádí autor článku *3*
  • počkam si na F2p - určite zahram potom ... nebude to dlho trvat
  • 50eur zakladna hra, 13eur mesicne poplatky
  • tusim ze 13 euro mesicne
  • Ocekavam od toho neco jako (optionalni) Co-op Skyrim. Platit za to nebudu, ale F2P bych zkusil...
  • Jason_dinAlt
    Pěkně napsané. Kolik za to chtějí? Poplatky?
  • clovece tak jsou i jine nazory nez tvuj ja jsem betu hral a s tim co je zdenapsano se vcelku ztotoznuji.. takze mozna by to chtelo premyslet, ze na svete nastesti nejsi sam...
  • To psal Veskoslav??? Co tak psát trochu objektivně... Tady mě to spíše případá jako placená reklama. Chudáci hráči, co nehráli betu a přečtou si tenhle článek. Raději zkuste Doupě.cz
  • TESO som vyskusal a pre mna to bol dost zly zazitok... pain in da ass. Za takuto hru by sa nemalo platit. Uvidime ako to dopadne vo final release.
  • Když jsem to přečetl, nabyl jsem dojmu, že vlastně nic tam nechybí, všechno je v pohodě a je to celkem zábavné.
    Mám z toho takový pocit, že je to prostě něco co neurazí ale nezaujme. To je v dnešní době už hodně málo na to, aby to vydrželo :(
  • KIMCID
    Valečného koně na ně *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit